Netmall

De beste wasdroger

Een wasdroger kopen, dat is soms nog helemaal niet zo makkelijk. Je moet namelijk op best een aantal zaken letten. De belangrijkste dingen hebben wij voor je op een rijtje gezet, zodat een wasdroger kopen voortaan heel eenvoudig is.

Kies de soort wasdroger die jij wil

Er zijn verschillende soorten wasdrogers. De meest voorkomende zijn een warmtepompdroger, een luchtafvoerdroger, een condensdroger en een gasdroger. Maak eerst een keuze uit deze soorten!

Kijk naar het geluidsniveau

Een wasdroger maakt geluid, daar is geen ontkomen aan. Er zit echter wel behoorlijk wat verschil in. Wanneer je de wasdroger in de nacht vaak aanzet of hij in de buurt staat van je woonkamer of kantoor, is het wel handig om een stillere variant te kopen. Je kunt altijd zien hoeveel geluid een wasdroger maakt, aangegeven in decibel, let hier dus op.

De draairichting van de deur

Dit lijkt een logische, maar is zeker iets om op te letten. De draairichting kan voor jou best belangrijk zijn, afhankelijk van waar jij je wasdroger neerzet. 

Zuinig of snel en droog

Een wasdroger staat over het algemeen bekend als energieslurper. De zuinigste drogers zij warmtepompdroger, maar je kunt altijd aan de energieklasse zien hoe zuinig jouw wasdroger is. Zuinige drogers werken altijd met lagere temperaturen, wat als nadeel heeft dat droger langer duurt. De was is vaak ook minder droog als het uit de droger komt. Drogers die wel heel goed drogen, zijn vaak echter niet zuinig en bovendien minder snel. Wat dat betreft bestaat de ideale droger dus nog niet.

De capaciteit

De gangbare capaciteiten zijn 7,8 of 9 kilo. Een grote capaciteit is natuurlijk handig, maar alleen als je het nodig hebt. Een halfvolle trommel droogt namelijk veel minder zuinig. Kijk dus naar wat je nodig hebt.

De opties en programma’s

Alle wasdrogers hebben verschillende programma’s en opties, maar de een heeft er meer dan de ander. Je moet daarom goed kijken naar wat er mogelijk is en wat jij belangrijk vindt. Meer is niet altijd beter.

Het gebruiksgemak

 

Een wasdroger vraagt redelijk wat onderhoud, en een schone wasdroger is zuiniger. Er zijn echter ook wasdrogers die onderhoudsvrij zijn, die je amper of zelfs niet hoeft schoon te maken. Dit kost natuurlijk wat meer, maar levert ook veel op. 

Als je blijft twijfelen biedt een wasdroger test misschien uitkomst.

 

https://www.gereedschap-expert.nl/
Netmall

Ondernemers die willen ondernemen

Als ondernemer en baas van je eigen bedrijf, heb je een druk leven. Je moet van alles wat af weten, je moet goed kunnen multitasken en dat allemaal ook nog eens met een grote glimlach op je gezicht. Het is een grote verantwoordelijkheid om je eigen bedrijf en daarmee je eigen leven te leiden. Je bent zelf helemaal verantwoordelijk voor je eigen succes en je hebt niet echt iets waar je op terug kan vallen, zoals een vast salaris. Echter, jouw medewerkers rekenen er natuurlijk wel op dat ze op de juiste dat de juiste hoeveelheid krijgen uitbetaald. Voor sommige ondernemers kan al dat bereken salaris nog al wat hoofdpijn opleveren. Dat is wel begrijpelijk, jij bent immers je onderneming gestart met het doel te gaan ondernemen, je product te gaan verkopen, je service te gaan leveren. Je bent hoogstwaarschijnlijk niet een onderneming gestart om salarissen te berekenen of belasting te gaan invoeren. Toch zijn dat wel dingen die er gewoon bij horen, of je dat nou leuk vindt of niet. Als je het echt niet leuk vindt, zijn er altijd nog opties. Als jij gewoon wil ondernemen, en je geen zorgen wil maken om de rest, dan doe je er goed aan om de salarisverwerking uitbesteden te gaan. Dat is een goede manier om tijd te maken voor je onderneming, om echt te kunnen ondernemen.  Wanneer je de administratie van salarissen over laat aan een ander, heb jij veel meer tijd om creatief te zijn en je product te verkopen. Zo wordt alles er een stuk efficiënter op. Maar waar kan je dan je salarisadministratie uitbesteden? Dat kan heel erg goed bij CBBS, wij zijn een bedrijf dat gericht is op de financiën van andere bedrijven. We geven advies, we hebben software, we zijn bereikbaar en toegankelijk. Ben je al overtuigd? Breng dan een bezoek aan onze website: CBBS.nl!

https://www.cbbs.nl/
Netmall

Een duurzame winter

Door de corona crisis zitten we met zn alles vele uren meer thuis dan dat we verwacht hadden. Als je tevreden bent met je huis, is dat helemaal prima. Maar toch is het bijna onmogelijk om echt tevreden te zijn met jouw huis, appartement of kamer. Het doel van veel maatschappelijke vraagstukken, is om onze aarde duurzamer en gezonder te maken. Veel mensen denken dat hun kleine bijdrage toch geen verschil maakt, maar niets is minder waar! Alle kleine beetjes helpen. In dit artikel geef ik jou inspiratie over wat je kan doen om in de winter je eigen omgeving te verduurzamen en gezonder te maken.

 

In de zomer, hoef je je huis als het goed is niet te verwarmen, wat betekent dat jij relatief weinig gas en elektriciteit verbruikt. In de winter is dat natuurlijk wel anders. Hoewel het in Nederland de laatste jaren echt niet meer zo koud is geweest als vroeger, vinden de meeste mensen het toch wel heel erg fijn om de verwarming aan te zetten. Om de warmte in jouw huis milieuvriendelijker en klimaatneutraler te maken, zou je er aan kunnen denken om een zonneboiler te installeren. Zo wordt het water voor de douche gratis verwarmd door de zon. Wat je ook zou kunnen doen, is de ouderwetse kachel aansteken. Als het dan tijd is voor sinterklaas, doe jij er goed aan om zelf op de fiets alle nodige cadeautjes te kopen. Spullen op het internet bestellen, is misschien wel even handig, maar het is wel heel slecht voor het milieu. Na sinterklaas wordt het kerstmis, en dat betekent natuurlijk dat je een kerstboom bestellen gaat. Kies dan bij voorkeur een kunstkerstboom met lichtjes, en zorg er dan voor dat het led lichtjes zijn. Die zijn het beste voor het milieu. Natuurlijk kan je ook voor kaarsen in de kerstboom gaan, maar de kans op woningbrand is in dat geval aanzienlijk groter dan normaal.

https://xmasdeco.nl/
Netmall

Meubels schilderen; zo doe je dat!

Soms heb je gewoon zoveel plezier gehad van een bepaald meubel, dat je het een tweede leven wil geven. Bijvoorbeeld als je het al heel lang gebruikt hebt, maar je nu echt wel heel erg duidelijk kan zien dat die meubels best al wel heel erg hard gesleten zijn. Je ziet dat ze wat ouder zijn aan de buitenkant, maar je weet dat het oerdegelijke meubels zijn. Wat kan je dan doen om die fijne meubels een beetje op te knappen? Je kan ze gaan beschilderen natuurlijk! In dit artikel leg ik je uit hoe je te werk kan gaan bij het schilderen van meubels.

 

Allereerst beginnen we bij de voorbereiding, dat is een belangrijk onderdeel. Zorg dat je een lege werkruimte hebt en zelf oude kleren aan hebt. Zoek alle benodigde dingen bij elkaar: kwasten, rollers, schuurpapier, beits, grondverf, verf. Nu je dit allemaal bij elkaar hebt, begin je met het voorbehandelen van meubels. Als het meubel gemaakt is van hout, dan controleer je het op beschadigingen, deze kan je gemakkelijk opvullen met een houtvuller leehnavasor voordat je begint met schuren. Ook als je hout verven gaat, dan moet dat altijd eerst goed geschuurd worden, want als je gaat schilderen dan wil je dat het oppervlakte mooi glad, schoon en droog is.

 

Nu de voorbereidingen zijn getroffen, kan jij verder gaan met het aanbrengen van de grondverf. Als je de bestaande laag in goede staat is, dan hoeft dat niet. Als je gaat schilderen over onbewerkt hout, dan moet je altijd grondverf gebruiken. Dat is belangrijk want een grondlag verbeterd de hechting tussen het hout en de verf die je gaat verven. Nu komen we eindelijk aan bij de laatste stap: het aanbrengen van de verf. Ga je een mooie matte verf kopen? Zorg dat je dan meerdere lagen schildert.

https://www.moosefarg.nl/
Netmall

Ondersteuning van de rug

Een hoog percentage heeft last van rugklachten en dit kan het dagelijkse leven flink beïnvloeden in negatieve zin. Gelukkig zijn er veel dingen die helpen bij het ondersteunen van de rug.

Een daarvan is een waist trainer. Dit is een van latex gemaakte band die je kunt dragen wanneer je wilt. Het zal jouw taillie afslanken met een aantal centimeters. Daarnaast kan het jouw rug erg goed ondersteunen en zul je beter recht op lopen zitten of een houding aannemen waardoor je automatisch zelfverzekerd wordt. Je hebt verschillende varianten zoals de standaard variant die je gewoon overdag kunt dragen onder jouw kleding. Je zult nauwelijks merken dat je hem draagt en andere mensen kunnen het ook niet zien. Het is ook handig om minimaal zes uur per dag een waist trainer te dragen omdat het effect dan het beste is. Een Waist Trainer bestellen kun je bij verschillende aanbieders. Denk aan latexwaisttrainer die is gespecialiseerd in waist trainers van latex. Ze hebben goede merken voor een lage prijs. De service is ook erg goed te noemen dus neem een kijkje op hun website voor meer informatie over de producten. Ze hebben bijvoorbeeld het merk Ann Chery. Dit is een hoog staand merk met goede prijs en een groot aanbod aan soorten latex waist trainers zodat je er altijd een kunt aanschaffen die aan jouw wensen voldoet.

De buitenkant van een waist trainer is van katoen waardoor het lekker zacht is terwijl de binnenkant van latex is voor optimaal effect. Het helpt bij buik en taille reductie en binnen 4 tot 6 weken zul je centimeters van het taille af zien gaan. Zeker als je ondertussen ook sport terwijl je een band draagt zul je nog sneller afvallen dan dat je van te voren zou denken. Hoe langer je de waist trainer discreet onder jouw kleding draagt, des te meer je af zult vallen. Ook kun je het in de nacht dragen.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/
Netmall

Hoge veiligheidssloten Voor Thuis

Veel ondernemers houden geen rekening met een hoge veiligheidssloten een noodzaak. Ze echt het gevoel dat elektronische apparaten zoals camera’s en alarmen zijn alles wat ze nodig hebben om veilig te zijn, samen met een traditioneel slot. Hoewel deze apparaten zeker maken het gemakkelijker om de criminele vangen na het feit, dat ze niets doen om te voorkomen dat ze vrijkomen in de eerste plaats. Zou het niet een veel betere oplossing van het misdrijf dat het ooit te houden? Hoge veiligheidssloten kan het aanzienlijk moeilijker voor een dief om toegang tot het gebouw te maken. Dit is nog belangrijker als het gaat om het huis. Geen zekerheid of de camera zal u of uw gezin veilig als iemand besluit ze hen willen kwetsen. Tuurlijk, ze kunnen helpen de politie hen later te vangen, maar wat goed is dat als een familielid is geschaad? Items in het huis, hoewel fysiek vervangbaar, hebben vaak een soort van emotionele betekenis ook. Als iemand inbreekt in het huis en steelt een duur familiestuk of een antieke sieraden, is de kans groot dat de items zelfs nooit zal worden hersteld als de dief wordt gepakt. Als de items in uw huis zijn belangrijk voor u op enigerlei wijze, moeten hoge veiligheidssloten verplicht. Een vastberaden dief hebt toegang tot een gebouw – periode. Zijn ergste vijand is echter tijd. Hoe langer het duurt hem te verslaan wat high security sloten op hun plaats zitten, hoe groter de kans is dat hij zal beslissen over het risico is gewoon te hoog en op te geven

Den er dus aan als U een erkende slotenmaker in Rotterdam nodig heeft om dit alles te bespreken met hem.

https://www.slotenmaker.nu/slotenmaker-rotterdam/
Netmall

In het kort de geschiedenis van een slotenmaker

Voordat er slotenmakers waren bestonden er al smeden die van staal en metalen voorwerpen bijvoorbeeld een armor en zwaarden maakten. Het duurde niet lang voordat elke smid zich ging bezig houden met de slotemakerij en de vraag naar sloten en sleutels groeide in populariteit omdat steeds meer mensen behoefte kregen aan veiligheid. De slotenmakers richtten hun vaardigheden vooral op het maken van sloten en sluitsystemen voor thuis maar ook voor winkels en bedrijven. Toen de techniek zich verder ontwikkelde, begonnen ze ook met het maken van speciale sloten en kluizen. Toen criminelen steeds slimmer en gevaarlijker werden, ontstond de noodzaak dat slotenmakers meer technische sloten gingen ontwikkelen en dit was gedurende de jaren 1900.

Het eerste nieuwe technische slot was een insteekslot, dat meestal in de post van de deur wordt gemonteerd. Om het goed te laten werken kreeg het slot ook een cilinder. Hoe meer sloten er werden gemaakt, hoe meer ervaring een slotenmaker kreeg en hoe vaker zijn hulp werdt ingeroepen.

Slotenmakers zaten meestal in een familiebedrijf dat was doorgegeven van generatie op generatie, maar als gevolg van de toegenomen behoefte aan deskundigen op dit gebied ontstonden er ook grotere bedrijven. Slotenmakers waren nodig voor de reparatie van sloten, voor lockpicking, voor de installatie van sloten en voor het creëren van meer veilige sluitsystemen. Door de jaren heen kwamen er steeds meer variaties en kwam er naast het insteekslot ook een combinatieslot om de dreiging van een inbraak te verkleinen.

 Vandaag de dag kunnen slotenmakers hun vak leren door middel van scholing en ervaring in de praktijk. De slotenmakerindustrie is nu groot en een slotenmaker is in staat om zich te concentreren op de verschillende delen van het vak zoals bijvoorbeeld risicobeoordeling en optimale beveiligingsmaatregelen voor de commerciële en de binnenlandse veiligheid. Vooruitgang in de technologie heeft ertoe geleid dat slotenmakers zich ook richten op andere vakgebieden en zich kunnen opleiden tot elektronische beveiligingsspecialisten die een belangrijke rol spelen in de installatie van elektronische sloten zoals in bijvoorbeeld voertuigen. 

Mocht je een professionele slotenmaker willen contacteren dan kunt u terecht bij Michael Schapkul, een betrouwbare slotenmaker in Den Haag die al enige tijd vakmanschap uit in beveiliging en het leveren van hoogwaardige diensten aan particulieren en bedrijven.

 

http://www.locksecure.nl