NetMall
Image default
Auto’s en Motoren

Snel je bromfietsrijbewijs halen bij Rijschool 4U

Wil je rijden op een bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets of een brommobiel? Dan heb je toch echt een bromfietsrijbewijs nodig. Een bromfietsrijbewijs staat ook wel bekend als het rijbewijs AM en die mag je halen vanaf 16 jaar. Wil mag je een half jaar van tevoren al starten met het volgen van rijlessen, als je dit doet kun je op je 16e al praktijkexamen doen.

 

Rijschool 4U biedt goede kwaliteit rijlessen

 

Bij Rijschool 4U kun je meteen aan de slag om je scooterrijbewijs te halen. Je zou zelf je rijbewijs al binnen één dag halen samen met enthousiaste instructeurs die hoge kwaliteit lessen aanbieden. Om op een dag je rijbewijs te halen moet je wel al in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Ben je nog niet in het bezit hiervan, dan kan Rijschool 4U je ook daarbij helpen. Hiervoor zijn speciale theorielokalen waarin je lessen kunt volgen die je helpen met de stof beter begrijpen. Op deze manier slaag je gegarandeerd voor je theorie-examen en kun je sneller de weg op.

 

 

Bromfietsrijbewijs halen met een vriend(in)

 

Vind je het spannend om het alleen te doen, of vind je het gewoon extra leuk samen met een vriend(in)? Dan ben je bij Rijschool 4U aan het juiste adres. Lessen worden gegeven aan maximaal twee personen tegelijkertijd, zo val je niet weg in de groep en krijg je gerichte hulp en aandacht. Samen met een vriend(in) studeren, jullie theorie-examen halen en op dezelfde dag afrijden voor het praktijkexamen. En daar stopt het niet, jullie krijgen zelfs beide € 20,00 korting! Zo zijn lessen bij rijschool 4U niet alleen extra leuk, maar ook nog eens extra voordelig.

 

Stapje verder dan de brommer

 

Buiten een scooterrijbewijs kun nog veel meer rijopleidingen doen. Namelijk een motorrijbewijs, autorijbewijs, aanhangerrijbewijs en zelfs een vaar rijbewijs! Ook hiervoor kun je terecht bij Rijschool 4U.

https://rijschool4u.nl/bromfietsrijbewijs-halen/