Production manager

Production manager

Jouw verantwoordelijkheden

  • Leidinggevende job over team van 10 personen
  • Potentieel om door te groeien tot plant manager
  • Master in een chemische richting

In deze job als Productie Manager sta je in voor de organisatie van een productie afdeling met 10 personen. Je bent verantwoordelijk voor de vier grote domeinen: veiligheid, productiviteit, kwaliteit en coaching. Dit houdt in dat je werkt aan een vermindering van arbeidsongevallen, betere rendementen, je volgt KPI’s op en geeft opleiding en ondersteuning aan jouw team. Je werkt ook aan continue verbetering op lange termijn, risico management, communiceert met de verschillende stakeholders en behoudt het productie overzicht. Verder denk je mee aan strategieën op lange termijn, pas je voortdurend het productie model aan om efficiënt(er) te werken en rapporteer je aan de plant manager.

Jouw profiel

Voor deze job als Productie Manager zijn wij op zoek naar iemand met een chemische achtergrond (Bachelor of Master) Verder heb je een 5tal jaar ervaring in chemische productieomgeving en een aantal jaar mensen aangestuurd. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in deze job en er wordt verwacht dat je een goed overzicht houdt over de productie en hierbij analytisch kunt te werk gaan. Ervaring in process engineering is een must. Tot slot ben je zeer communicatief en beheers je naast de Nederlandse taal ook het Engels.

Ons aanbod

Deze internationale organisatie biedt jou een zeer gevarieerde functie met ruime verantwoordelijkheid in een groeiende en financieel sterke organisatie. Er heerst een positieve ingesteldheid onder de werknemers waarbij respect en integriteit hoog in het vaandel worden gedragen. In deze job krijg je ontwikkelingskansen, je kan op middellange termijn doorgroeien tot plant manager en je kan rekenen op een marktconform loon met extralegale voordelen (wagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 8 euro, laptop, GSM…).

https://www.vindazo.be/vacatures/production-manager.html

Business Analyst ERP

Voor klanten gevestigd in Antwerpen zijn we op zoek naar een verkoopmodule voor ERP-bedrijfsanalisten.

Jouw verantwoordelijkheden

Voor klanten gevestigd in Antwerpen zijn we op zoek naar een verkoopmodule voor ERP-bedrijfsanalisten.

Onze klanten zijn op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige, detailgerichte en klantgerichte bedrijfsanalisten om ons groeiende team te versterken.

De rol van IT-bedrijfsanalist zal zich in eerste instantie richten op wereldwijde ERP-implementatieprojecten die rechtstreeks samenwerken met belangrijke zakelijke leads om zakelijke vereisten te verzamelen, functionele specificaties op te stellen, prototypefuncties te definiëren en algemene organisatorische veranderingen met betrekking tot wereldwijde implementatie te helpen. Het onderliggende ERP-platform is JD Edwards.

Na implementatie zullen bedrijfsanalisten deelnemen aan ondersteuning en werken aan het uitvoeren van verbeteringen, nieuwe of uitgebreide integraties, ERP-gerelateerde systemen of andere digitale projecten.

Ontwerp globale ERP-oplossingen, inclusief het vastleggen van bedrijfsprocessen, bedrijfsscenario’s, gedetailleerde bedrijfsvereisten, ontwerpen en prototypen van oplossingen, schrijven en coördineren van de uitvoering van testscripts, monitoring en training van systeemwijzigingen

Deelnemen aan pilotactiviteiten voor vergaderruimten en testactiviteiten voor gebruikersacceptatie in detail volgens het wereldwijde implementatieschema

Neem deel aan toekomstige verbeteringsprojecten van concept tot implementatie

Werk samen met het integratieteam van ontwikkelaars of interne architecten, systeemintegrators van derden of externe zakenpartners.

Dagelijkse probleemoplossing en ondersteuning voor intern gebouwde en aangekochte systemen

Ontwikkel / update materialen voor het trainen van eind- / sleutelgebruikers, dwz geschikte systeemprocesdocumentatie, procedures en / of werkinstructies

Identificeer kansen voor continue verbetering

Afhankelijk van de behoeften van het project, zijn enkele reizen binnen de Europese regio vereist.

Jouw profiel

Meer dan 7 jaar ervaring als bedrijfsanalist op grote complexe technische projecten, met een focus op verkoop en klantenservice in productie- en internationale omgevingen.

Minimaal 3 jaar ervaring in Enterprise Resource Planning (ERP) -software, bij voorkeur Oracle JD Edwards of gelijkwaardig

Beschikken over de krachtige analysecapaciteit om nieuwe rapportanalyses te ontwikkelen. De ervaring van het werken met verkoop-, klantenservice- en transportgebruikers kan meer inzicht geven in serviceniveaus, aankoopgeschiedenis, verkooporderpatronen en partnervoorkeuren.

Ervaring met EDI-integratie en interface tussen ERP en andere systemen zoals klantrelatiebeheer (CRM), business intelligence (BI) of transportbeheersysteem (TMS)

Ervaring met methodologie voor de levenscyclus van softwareontwikkeling (SDLC). Van het verzamelen van vereisten, ontwerp, constructie, testen, documentatie, training tot implementatie en realtime ondersteuning om het project uit te voeren.

Bedrijfsprocessen met betrekking tot verkoopoffertes, orderafhandeling, transport, beheer van klantstamgegevens, prijzen en kortingen.

SharePoint-ervaring is een pluspunt.

Met een volwassen achtergrond kan het zakelijke gebruikers begeleiden om best practices uit de branche te gebruiken om oplossingen te bieden.

Universitair of masterdiploma vereist

In staat om PowerPoint of Word te gebruiken om complexe informatie duidelijk en beknopt in schriftelijke vorm uit te drukken op verschillende niveaus van de organisatie

Goede kennis van Engels en Nederlands is vereist. Franse kennis of vaardigheid hebben om Frans te ontwikkelen

Snel leren en effectief werken in verschillende culturen

Ons aanbod

Deze functie is een unieke carrièremogelijkheid voor diegenen die enthousiast zijn over nieuwe complexe uitdagingen en die graag willen bijdragen aan de groei van het wereldwijde IT-team, teamwork waarderen en u kansen bieden om nieuwe vaardigheden te leren en carrières te ontwikkelen.

https://www.vindazo.be/vacatures/business-analyst.html
Netmall

Een geschikte bijbaan in Veghel vind je hier

Het vinden van een geschikte bijbaan in Veghel is niet zo moeilijk als het lijkt, maar de kunst is om op de juiste plek te zoeken naar de leukste banen die er te vinden zijn. Als je nog op de middelbare school zit of je bent een student en volgt een bepaalde opleiding, dan weet je dat er geen tijd is om 40 uren in de week te gaan werken. Simpelweg moet je gewoon vakken volgen op school en kan je niet zomaar alleen maar geld gaan verdienen. Dat is immers waar je voor aan het studeren bent, zodat je later als je afgestudeerd bent wel een fulltime baan kunt gaan doen waar je geld mee gaat verdienen. Maar moet je dan helemaal zonder inkomsten door het leven gaan als scholier of student? Nee, natuurlijk niet! Je hebt uiteraard nog wel wat tijd over na het studeren of het naar school gaan.

Inkomen

In de overige tijd die je beschikbaar hebt, kun je een bijbaan in Veghel hebben waarmee je je eigen inkomen kunt verdienen. Het voordeel van deze website, is dat alle banen hier staan weergegeven en je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd bij andere websites en daarnaast ook niet tussen diverse websites iedere keer hoeft te schakelen. Hier vind je een duidelijk overzicht en kun je het overzicht ook goed bewaren door de vacatures die je bijvoorbeeld interessant lijken op te slaan en de vacatures waar je op hebt gereageerd worden automatisch in een apart hokje opgeslagen.

Mogelijkheden

Bekijk op een rustig moment eens alle vacatures die er beschikbaar zijn. Struin tussen alle mogelijkheden voor een bijbaan in Veghel en bekijk of er een of meerdere tussen zitten waar jij je wel in zou kunnen vinden en waar jij graag zou willen gaan werken. Mocht je dit hebben gevonden is het gemakkelijk om op de bijbaan in Veghel te reageren.

 

Netmall

Het belang van een traineeship gemeente

Traineeship bij een gemeente is een efficiënte manier om theorie en praktijk te verenigen. Studeren is een manier om kwalificatie te verkrijgen, maar theorie alleen is niet genoeg. Wanneer het individu zich kennis toe-eigent en profiteert van theoretische bijdragen met betrekking tot het begrip van dit specifieke leren, opent het mogelijkheden om de meest effectieve manieren van werken te kiezen, en slaagt het erin de moeilijkheden die zich aandienen te overwinnen door nieuwe wegen voor te stellen die leiden tot een kwaliteitsvolle prestatie.

 

Kennis opdoen met een traineeship

De traineeship gemeente is een activiteit die in instellingen wordt ontwikkeld met als doel het leren door het leven in de wereld van het werk de inhoud verkregen in de klas aan te vullen. Het helpt de integratie van de student in de maatschappij, door middel van psychologische en sociale aanpassing aan hun toekomstige werk.

 

De traineeship gemeente stelt studenten in staat om te handelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van private en publieke instellingen. We begrijpen dat deze activiteit zowel studenten als bedrijven ten goede komt.

 

De juiste begeleiding!

Als de traineeship bij de gemeente goed gestructureerd is en de juiste begeleiding van een begeleider heeft, zijn de studenten er zeker van dat het praktijkgedeelte van hun opleiding van goede kwaliteit is. Bedrijven die stagiairs ontvangen moeten ook door de stagiairs worden beoordeeld op het respect waarmee zij hen ontvangen en moeten een goede begeleiding krijgen door te begrijpen dat zij individuen zijn die een opleiding voor de arbeidsmarkt volgen.

 

De voordelen van het hebben van stagiairs bij hun personeel zijn onmiskenbaar. Het zijn individuen die hard produceren, omdat ze de dorst hebben om te leren een integraal onderdeel van het bedrijf en dus van de arbeidsmarkt te zijn.

Administratief medewerker in Amsterdam

Kun je het nu al maanden gebruiken? Wil jij werken op het hoofdkantoor van de succesvolle winkelpraktijk in Amsterdam?

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker werk je op het hoofdkantoor van een succesvolle winkelroutine. Je draagt ​​bij aan een efficiënte en perfecte bedrijfsvoering. Je zorgt ervoor dat je in de winkel zoveel mogelijk vragen beantwoordt over verzenden, bezorgen en retourneren. Met jouw bijdrage is de winkel klaar om producten te verkopen.

Het bedrijf

Op het hoofdkantoor in Amsterdam werken circa 60 medewerkers. Omdat het hoofdkantoor nog steeds uit een relatief klein team bestaat, zijn de communicatiekanalen kort en zijn er veel directe contacten met collega’s en vestigingen. Dit maakt de sfeer aangenaam en ontspannend. Medewerkers werken samen om hetzelfde doel te bereiken, wat ook tot uiting komt in het enthousiasme van het hele team.

Heb jij ervaring als administratief medewerker en weet je hoe je moet werken met Microsoft en Dynamics? Solliciteer dan nu!

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op een marktconform salaris;

Je kunt ervaring opdoen in een snelgroeiende organisatie;

Het bedrijf biedt werknemerskortingen aan bij alle winkels die tot de holding behoren;

Je komt terecht in een interessant team!

Wat wij vragen:

  • Het laagste niveau van hbo en denken;
  • Je hebt ervaring als administratief medewerker en kan werken met Microsoft en Dynamics;
  • Je spreekt Nederlands (gesproken en geschreven);
  • 32 uur per week beschikbaar.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteren-is-werken.html

Software Engineer PLC

Software Engineer PLC

Bedrijfsomschrijving:

Locatie: regio Nijmegen Bent u op zoek naar nieuwe uitdagingen voor software engineers en wilt u werken voor een bedrijf met hoogwaardige technische producten?

Wilt u automatiseringsoplossingen implementeren in uw team?

Wil je in contact komen met ‘s werelds toonaangevende klanten?

Lees dan snel de jobinhoud:

Software-ingenieurs nemen deel aan de ontwikkeling en het schrijven van PLC-software, zoals PLC, SCADAS en displays van besturingssystemen. Ontwikkeling van software voor PLC- en SCADA-systemen  Voorbereidend werk voor functioneel ontwerp Applicatiesoftware installeren, debuggen en testen Als software-engineer moet u na-onderhoud uitvoeren en de geschreven software opnemen.

Functie-eisen:

Vereist volledige HBO-elektrotechniek, industriële automatisering, besturingstechnologie of gerelateerde Siemens S7-ervaring. Het hebben van ten minste één andere PLC-systeemervaring is een voordeel. Als software engineer werk je samen in een multidisciplinair projectteam. Duits Je bent flexibel, klantgericht en kan in teamverband werken Je hebt een rijbewijs B.

Wij bieden:

Het maandelijkse basissalaris ligt tussen de 2.700 euro en 4.800 euro. Een jaarcontract dat lang kan worden gehuurd. Als software engineer daag je uitdagende hoogtechnologische projecten uit. In een dynamisch internationaal team brengt een team van experts vol passie en innovatie je op de markt Krijgt de kans om deel te nemen aan de uitbreiding van de organisatie, een goede werksfeer, informele en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je na het lezen van deze vacature gepassioneerd over de functie van software engineer? Heeft u de gevraagde persoonlijke informatie? Direct solliciteren voor vaardigheidservaring Medior, voortgezet onderwijs hbo, wo

https://www.vindazo.nl/keywords/software-engineer.html