Bouwstempels: waarom je hier als aannemer of doe-het-zelver niet zonder kunt

Belangrijk bij verbouwingen en sloopklussen

Wie als aannemer een verbouwingsklus oppakt, zeker als het sloopwerk betreft, kan niet zonder bouwstempels. Hetzelfde geldt voor doe-het-zelvers die thuis of voor hun klussenbedrijf specifieke verbouwingen uitvoeren. Een bouwstempel is een sterke, dragende steunpilaar van metaal die plafonds of dalen ondersteund als er verbouwd wordt. Ze voorkomen dat een dakconstructies of betonplaten in elkaar kunnen zakken. Kortom: een bouwstempel is noodzakelijk voor de veiligheid tijdens bouw- en sloopklussen. Hoe werkt zo’n bouwstempel precies? En waar moet je op letten bij het gebruik van deze steunen?

 

De werking van een bouwstempel

Stempels lijken eenvoudig, maar zitten intelligent in elkaar. Een dragende stempel bestaat namelijk uit twee delen: een binnenbuis en een buitenbuis. Hierdoor is een stempel altijd op de juiste hoogte afstelbaar. En doordat er twee metalen delen gebruikt worden, verbonden met een veiligheidsklem, bieden ze elkaar ondersteuning. En daardoor ontstaat er nog meer draagkracht aan het oppervlakte erboven dat ondersteund moet worden. 

Let op het volgende bij het opzetten en gebruik van stempels

Wanneer je bouwstempels gaat gebruiken (zeker als je deze huurt), dien je uit veiligheidsoverwegingen een aantal aken te controleren. Ten eerste moeten de bouw stempels een veiligheidscertificering hebben. In de tweede plaats moet er altijd een veiligheidsmechanisme aanwezig zijn. Kijk in de derde plaats ook naar de staat van onderhoud van de stempel(s). Zitten er geen beschadigingen of roest op de afzonderlijke onderdelen? 

Als dat wel zo is, is het aan te raden om direct contact op te nemen met de verkoper of verhuurder van de stempel(s). Want schade negeren en voor goedkoop en voordelig gaan, is bij stempels voor in de bouw letterlijk spelen met je leven. Als er iets is dat niemand wil, is het wel bedolven worden onder een betonnen constructie..

 

Planten in huis

Om het huis in te richten zijn er erg veel verschillende opties. Je kunt het huis decoreren met van alles en nog wat, maar er zijn altijd dingen die beter passen bij je dan anderen. Dat hangt af van je persoonlijke voorkeuren, maar ook de inrichting heeft er invloed op. Wanneer je een heel industrieel ingerichte woonkamer hebt, zullen wollige versieringen hier niet goed bij passen. Je kunt dan beter kiezen voor grauwe kleuren zoals grijs of zwart, maar ook donkere tinten van andere kleuren passen er goed bij. Een soort decoratie wat overal bij past, zijn planten. Bij het huis inrichten met planten komen echter wel wat dingen kijken. Zo kun je namelijk niet elke plant zomaar importeren, dit is iets waar je rekening mee moet houden als je een speciaal soort plant wilt. Er bestaat zoiets als een plantenpaspoort, hier heb je waarschijnlijk ooit wel wat over gehoord. Dit paspoort geeft net zoals een normaal paspoort gegevens weer over de persoon. In een plantenpaspoort staan een aantal gegevens. Zo is altijd de Latijnse naam van de plant weergegeven. Naast de Latijnse naam staan er ook nog gegevens over de familie van de plant, wat voor soort het is en hoe lang de plant al leeft. Een plantenpaspoort kan eenvoudig gemaakt worden met behulp van een etiketteermachine. Deze machine is erg handig, want met een paar klikjes komt er een perfect paspoort uit de machine rollen. Wanneer je een etiketteermachine in bezit hebt, kun je het maken van labels helemaal zelf doen, en zul je dus niet naar een specialist hoeven. Ook kun je vrienden, familie of zakenpartners de helpende hand bieden met het maken van etiketten. Zo kun je de machine ook nog eens als lucratief middel gebruiken, en kun je bijvoorbeeld het aankoopbedrag terug verdienen door een kleine bijdrage te vragen.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Vrije dagen in het jaar

Zoals erg veel anderen ben ook jij waarschijnlijk fan van feestdagen. Waar de ene persoon er van houd vanwege de religieuze achtergrond, is de ander fan van het feit dat hij of zei zich niet op werk of school hoeft te melden. Dit zorgt er voor dat eigenlijk iedereen blij is als het weer eens Hemelvaart, Pasen of Kerst is. Deze feesten zijn allemaal van christelijke afkomst, en hebben ieder een andere betekenis.

Kerst staat bekend om de kerstliedjes, het samenzijn met vrienden of familie en het opzetten van versieringen. Zo is de kunstkerstboom met lampjes een erg populair item om de kerst mee in te luiden. Het gemak van een kunstkerstboom kopen is voor veel mensen de doorslaggevende factor om niet voor een echte kerstboom te gaan. De naalden van de boom zorgen vaak voor een hoop troep, zeker wanneer hij er al een tijdje staat. De naalden zullen uit gaan vallen en aangezien de boom er ontelbaar veel heeft, kunnen deze naalden door het hele huis belanden. Dit duurt erg lang met schoonmaken en heeft bij bijna niemand de voorkeur. De neppe kerstboom is elk jaar opnieuw te gebruiken, en is simpelweg erg makkelijk te installeren. Niet alleen makkelijk op te zetten, maar ook extreem makkelijk af te tuigen. Hierdoor scheelt het een hoop aan het einde van de kerstperiode, waarin vaak al veel opgeruimd moet worden. Bijvoorbeeld wanneer jij een kerstdiner hebt georganiseerd: dit betekent normaal gesproken veel gasten over de vloer, en hier hoort een heleboel afwas bij. De borden en glazen kunnen natuurlijk in de vaatwasser, mocht je die hebben, maar er blijven vaak een hoop pannen en schalen staan die met de hand afgewassen moeten worden, en daar zit toch bijna niemand op te wachten. Zeker wanneer jij het diner hebt georganiseerd is het vervelend dat je alsnog met de vaat zit, maar het hoort erbij: volgend jaar kan jij na het diner bij iemand anders lekker naar huis zonder arbeid!

https://www.xmasdeco.nl/

Dichtgevallen deur

Het zal je maar overkomen dat je even buiten staat te roken en de deur achter je dicht valt. Je kunt dan niet meer naar binnen en dit kan een groot probleem zijn als bijvoorbeeld nog de gasfornuis aan staat. Gelukkig kun je wel met spoed een slotenmaker Den Haag bellen.

Spoedhulp

Wanneer je met spoed naar een slotenmaker Den Haag belt kun je binnen twintig minuten hulp verwachten. Je kunt ook op je telefoon kijken welke slotenmakers het dichtbij is en naar die slotenmaker Den Haag bellen. Vraag wel altijd wat het gaat kosten zodat je weet hoeveel je moet betalen en er later geen misverstanden over ontstaan.

Totaalprijs

Vraag altijd aan de slotenmaker Den Haag wat het totaalprijs is voor het openmaken van de deur. Sommige slotenmakers zullen je alleen de voorrijkosten of de kosten voor het openen van de deur aangeven. Eenmaal aan de deur moet je opeens meer betalen omdat er voorrijkosten of kosten voor het openen van het slot bijkomen. Vraag daarom duidelijk wat de totaalprijs is voor het hele klus inclusief extra kosten zoals voorrijkosten. Zo weet je precies wat het gaat kosten en kan er nooit een misverstand over bestaan.

Bedrijfsverhuizing

Binnenkort bedrijfsverhuizing

Verhuizen is niet altijd even makkelijk. Een bedrijfsverhuizing is al helemaal geen makkelijke verhuizing. Bij een bedrijfsverhuizing wordt het gehele bedrijf naar een andere locatie verplaatst, zoals de naam al weggeeft. De werknemers kunnen niet zomaar een paar weken stoppen met hun werk, omdat er een verhuizing plaats vindt. Daarom is het belangrijk dat alles van te voren goed uitgewerkt wordt. Er moet een stappenplan gemaakt worden. Maak een checklist met alle dingen die geregeld en gedaan moeten worden. Denk hierbij aan de verzekeringen, papierwerk, meubels, verhuisdozen etcetera. Als dat allemaal geregeld is kan de verhuizing echt beginnen. 


Verhuisbedrijf inhuren

Het kan ook enorm handig zijn om een gespecialiseerd verhuisteam in te huren. Ze weten waar ze mee bezig zijn en hoe ze een bedrijfsverhuizing moeten aanpakken. Zo hoef je je minder zorgen te maken over de verhuizing zelf en je bespaard een hoop tijd. Het verhuisbedrijf zorgt ervoor dat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt en dat de werknemers er zo min mogelijk last van hebben. Verhuisbedrijven moeten wel bepaalde keurmerken hebben, waaronder het ISO-keurmerk en NEVIM. Let hier goed op, het is belangrijk ivm verzekeringen. Kortom, met een verhuisbedrijf wordt de bedrijfsverhuizing een stuk makkelijker en hoef je je minder zorgen te maken.

 

https://netmall.nl

Bedrijfsverhuizing

Binnenkort bedrijfsverhuizing

Verhuizen is nooit makkelijk. Een bedrijfsverhuizing is al helemaal geen makkelijke verhuizing. Bij een bedrijfsverhuizing wordt het gehele bedrijf naar een andere locatie verplaatst, zoals de naam al weggeeft. De werknemers kunnen niet zomaar een paar weken stoppen met hun werk, omdat er een verhuizing plaats vindt. Daarom is het belangrijk dat alles van te voren goed uitgewerkt wordt. Er moet een stappenplan gemaakt worden. Maak een checklist met alle dingen die geregeld en gedaan moeten worden. Denk hierbij aan de verzekeringen, papierwerk, meubels, verhuisdozen etcetera. Als dat allemaal geregeld is kan de verhuizing echt beginnen. 


Verhuisbedrijf inhuren

Het kan ook enorm handig zijn om een gespecialiseerd verhuisteam in te huren. Ze weten waar ze mee bezig zijn en hoe ze een bedrijfsverhuizing moeten aanpakken. Zo hoef je je minder zorgen te maken over de verhuizing zelf en je bespaard een hoop tijd. Het verhuisbedrijf zorgt ervoor dat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt en dat de werknemers er zo min mogelijk last van hebben. Verhuisbedrijven moeten wel bepaalde keurmerken hebben, waaronder het ISO-keurmerk en NEVIM. Let hier goed op, het is belangrijk ivm verzekeringen. Kortom, met een verhuisbedrijf wordt de bedrijfsverhuizing een stuk makkelijker en hoef je je minder zorgen te maken.

 

https://netmall.nl

Rietendaken passen overal bij!

Wie kent het niet: een prachtig goudgeel rieten dak. Glinsterend in de zon of door regenwater na een flinke plensbui. Op een oude, authentieke boerderij in de polder of op een vrijstaande villa in een lommerrijke omgeving. Een prachtig gezicht. Resultaat van ambachtsmannen die hun vak met trots uitoefenen als rietdekkersbedrijf.

Al meer dan 20 jaar werken we dagelijks met zorg en trots aan rieten daken. Of het nu gaat om een nieuw rieten dak, vervanging van oude rieten dakbedekking of onderhoud: ieder dak krijgt evenveel aandacht. Een eerlijk advies, een eigen benadering. Dat is waar we voor staan. Zo oefenen we ons mooie ambacht uit.

Riet werkt uitstekend als dakbedekking. Het is waterdicht en warm. Het isoleert en beschermt tegen alle weeruitersten van ons Nederlandse klimaat: wind en regen, warmte en kou, zonneschijn. Het gaat lang mee, zomaar 25 tot 30 jaar. Natuurlijk riet.

Ook nieuwbouwwoningen krijgen steeds vaker een rieten dak. Steeds vaker omarmen architecten riet als dakbedekking bij het ontwerpen van nieuwe woningen. Ongeacht ontwerp: klassiek, modern of riet als gevelbekleding. Voor vele foto’s van voorgaande projecten kunt ons site bezoeken: rietwerk.nl.

Uw dak is onze zorg. We voelen ons betrokken bij u en uw woning. Dat is de rode draad in ons werk. Daarom geven wij altijd een eerlijk advies. Gevraagd én ongevraagd. Ieder dak is uniek en vraagt een unieke benadering. Ieder dak zien we als een gezamenlijk project waarbij we de samenwerking met u aangaan. Overleg en advies met als einddoel een dak waarvan we beiden nog jaren plezier hebben.

Al sinds jaar en dag werken wij met een vast team van vakmensen. Professionals die hun vak verstaan. Rietspecialisten die het een uitdaging vinden om van ieder dak een uniek project te maken. Vakmanschap is waar we als team voor staan. Voor iedere rieten kap gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsriet.

https://www.rietwerk.nl/

Rieten daken

Elk bedrijf is anders en elk bedrijf wordt opgezet met een bepaald doel; winst, passie en ga zo maar door. Maar er bestaan ook bijzondere bedrijfjes die zeker nodig zijn maar waar je niet zo snel aan denkt. Denk bijvoorbeeld aan een rietdekkersbedrijf. Dat is een bedrijf wat je niet erg vaak hoort, maar zeker wel nodig is. Er zijn ook niet veel mensen die van jongs af aan de droom hebben om rieten daken aan te leggen. Vaak zijn rietdekkersbedrijven ook familiebedrijven en wordt de passie er ingegoten bij jonge leeftijd. De meeste rietdekkers bevinden zich op plekken waar ook daadwerkelijk rieten daken zijn. Dit is vooral in het Zuiden van het land en in welvarende buurten zoals Het Gooi. In de randstad zie je nauwelijks rieten daken, hier bevinden zich ook dus niet erg veel rietdekkers. Ondanks dat er zoveel goede leggers zijn, hebben mensen toch vaak hun twijfels over een rieten dak.

Vaak heeft men een mening over rieten daken. Het ziet er natuurlijk schitterend uit, en het geeft ieder huis een warme sfeer, maar toch denkt men vaak aan het brandgevaar dat het met zich meebrengt. Wat mensen niet weten is dat deze associatie niet terecht is. Het is logisch aangezien riet onwijs brandbaar is, maar er zijn oplossingen voor. Zo hebben huizen met een rieten dak vaak een bliksemafleider en een sprinklersysteem. Het is zelfs zo dat de kans op brandgevaar even hoog ligt als bij een huis met dakpannen. Bij beiden is er geen 100% garantie te geven op geen brand.

Een andere veel gestelde vraag is hoe het gaat met het onderhoud rieten dak. Het is erg belangrijk dat je een rieten dak goed onderhoud. Dit bestaat uit minimaal 1 keer per jaar het dat laten controleren op algen, mossen en ander ongein.

http://www.rietwerk.nl

Leerverf voor al uw leren kledingstukken

Het blijft altijd zonde. Na verloop van tijd verkleuren schoenen hoe voorzichtig je er ook mee hebt gedaan. Gelukkig is hier een oplossing voor. Door middel van leerverf kun je je schoenen weer een geheel nieuw leven in blazen. Voor de beste kwaliteit leerverf kunt u het beste Angelus leerverf gebruiken. Deze leerverf is elastisch en daarnaast ook nog eens waterdicht. Waarschijnlijk precies het gene waar u naar op zoekt bent.

Naast het feit dat leerverfshop een onwijs breed assortiment en goed assortiment heeft, verleend dit bedrijf ook een goede service. Wanneer u een bestelling plaatst voor 17:00 uur, worden de pakketten dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat u de bestelling binnen 2 werkdagen in huis kunt verwachten.

Let er wel op wanneer u bijvoorbeeld een leren schoen gaat verven dat u het leer van tevoren goed schoonmaakt. Op deze manier voorkomt u dat de verf niet gelijkmatig wordt aangebracht en dat het niet gaat bladderen. Ook is het belangrijk een ondergrond te plaatsen. Het zou zonde zijn als de verf op de vloer komt. Als het eenmaal is opgedroogd is het lastig te verwijderen. Dat zou zonde zijn.

http://www.leerverfshop.nl

Leerverf voor al uw leren kledingstukken

Het blijft altijd zonde. Na verloop van tijd verkleuren schoenen hoe voorzichtig je er ook mee hebt gedaan. Gelukkig is hier een oplossing voor. Door middel van leerverf kun je je schoenen weer een geheel nieuw leven in blazen. Voor de beste kwaliteit leerverf kunt u het beste Angelus leerverf gebruiken. Deze leerverf is elastisch en daarnaast ook nog waterdicht. Waarschijnlijk precies het gene waar u naar op zoekt bent.

Naast het feit dat leerverfshop een onwijs breed assortiment en goed assortiment heeft, verleend dit bedrijf ook een goede service. Wanneer u een bestelling plaatst voor 17:00 uur, worden de pakketten dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat u de bestelling binnen 2 werkdagen in huis kunt verwachten.

Let er wel op wanneer u bijvoorbeeld een leren schoen gaat verven dat u het leer van tevoren goed schoonmaakt. Op deze manier voorkomt u dat de verf niet gelijkmatig wordt aangebracht en dat het niet gaat bladderen. Ook is het belangrijk een ondergrond te plaatsen. Het zou zonde zijn als de verf op de vloer komt. Als het eenmaal is opgedroogd is het lastig te verwijderen. Dat zou zonde zijn.

http://www.leerverfshop.nl

Een baan vinden

Het is in de huidige maatschappij steeds lastiger om een goede baan te vinden. Er zijn wel veel banen beschikbaar, maar om de perfecte baan te vinden die goed aansluit bij je interesses zul je dieper moeten gaan dan een paar sollicitaties. Je zult eerst bij jezelf moeten achterhalen waar je goed in bent en waar je eigen sterktes en zwaktes liggen. Deze zullen uitwijzen waar jij op je plek bent en waar je beter niet kunt gaan werken. Zo is het bijvoorbeeld niet handig om op een vacature schuldhulpverlener te reageren als je bent afgestudeerd als apothekersassistent. Dan kun je beter op een vacature apothekersassistent reageren. Als daar geen banen in te vinden zijn kun je natuurlijk altijd verder kijken.

 

Bij het zoeken naar een leuke baan is het voornamelijk belangrijk of jij als persoon denkt dat je het naar je zin gaat hebben bij een bedrijf. Zij moeten jou zien zitten, maar jij hen ook. Laat je dan ook niet zomaar overhalen om een baan aan te nemen omdat het salaris hoog is. Als het een hoog salaris is betekend dat niet automatisch dat jij de baan ook leuk zult vinden. Kijk verder dan een eerste indruk en laat je niet zomaar ergens inpraten. Daar krijg je waarschijnlijk achteraf spijt van. Je kunt bijvoorbeeld kijken of je ervaringen kunt lezen van werknemers die al eerder bij het bedrijf gewerkt hebben.

 

Naast ervaringen is het ook goed mogelijk om te kijken naar de werksfeer. Moet je hele formele kleding aan of mag je zelf bedenken wat je aantrekt naar je nieuwe werk. Bedenk hoe je je daarbij voelt. Moet je elke dag in pak? Bereid je hier dan op voor en schaf een aantal pakken aan. Dit maakt de overgang naar een nieuwe baan een stuk makkelijker.

alternatieve kerst

Geen fan van nette kleding? Ben je het zat om het kerstdiner in pak te vieren? Bestel een foute kersttrui! Zorg er voor dat het niet alleen gezellig is bij het vieren van kerst, maar laat het ook hilarisch zijn.

Het dragen van grappige truien bij kerst begon als een traditie in Amerika. Deze truien werden ooit alleen gebreid door oma’s en niet gemaakt om door te verkopen. Dit veranderde allemaal in de jaren 70. Toen begonnen de truien gemaakt en verkocht te worden door Wal-Mart. Naarmate de tijd vorderde werden de truien grappiger en origineler. En dat heeft ons gebracht naar waar we nu zijn. En met het grootste aanbod van de Benelux probeert uglyxmas.be deze leuke traditie naar Europa te brengen zodat u een Lelijke kerstrui kopen online.

Zoals eerder al gezegd heeft UglyXmas de meest uitgebreide aanbieding van Europa. Voor zowel mannen als vrouwen is het aanbod groot, origineel en voornamelijk hilarisch! Of het nou gaat om een goedkope foute kerstrui kopen, leuke sokken of een super originele muts, UglyXmas.be biedt het allemaal!

Ugly Xmas.be streeft iedere dag naar klanttevredenheid. zo proberen wij zo snel mogelijk te bezorgen (voor 14:00 besteld is morgen in huis). en zijn wij altijd bereid u te helpenals u ergens niet tevreden mee bent. het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met de klantenservice, en laat ons weten waarom u niet tevreden bent! UglyXmas biedt ook kersttruien aan voor kinderen. U denkt misschien dat dit het geld niet waar zal zijn, maar als i denkt aan de leuke kerstfoto’s die u kunt maken en plaatsen op sociale media, zal het toch wel leuke resultaten bieden! neem bijvoorbeeld de “santa’s little helper” trui. deze truien zijn zowel schattig als komisch om te zien. probeer uw kind maar een te zien en deze truien en dan zeggen dat het zonde van het geld is!

https://www.uglyxmas.nl/

kies voor een duurzaam leven

Wilt u een duurzamer leven beginnen? U zou niet de eerste zijn, maar wel heel goed natuurlijk! De vraag is dan natuurlijk wel, waar begint u? het makkelijkste wat u kunt doen is investeren in een fronius primo Dit is misschien een dure investering, maar na een paar jaar haalt u het geld wat u heeft geïnvesteerd al weer met gemak terug!  De energie die u uit uw panelen haalt per jaar kan uw huis dusdanig lang van stroom voorzien dat het gebruik van gas drastisch zal afnemen.

Voor het plaatsen van zonnepanelen moet u in veel gemeentes een vergunning aanvragen. Doe dit vroegtijdig want het kan een langdurig process zijn. Dat is afhankelijk van de gemeente waar u in woont en wat voor een huis u bezit. Als u hier meer duidelijkheid over wilt moet u contact opzoeken met uw gemeente zelf. Meestal kunt u alle informatie verkrijgen via de telefoon of op de website van uw gemeente, maar het kan zomaar zo zijn dat u langs het gemeentehuis moet om alle info te krijgen. Daarna moet u ook nog wat papierwerk ondertekenen en dan wachten op een goedkeuring. Dit hele proces kan even duren, maar dan heeft u natuurlijk wel fantastisch resultaat!

De pellet boiler die wijsman duurzaam levert zijn van een standaard, goede kwaliteit en installatie is voor ons ook geen probleem om te doen. Wij zijn snel, duurzaam en betrouwbaar dus als u een mogelijkheid zoekt om dit soort panelen op uw dak te zetten kunt u het beste naar ons toe komen. Als u vragen heeft of als u geïnteresseerd bent in wat zonnepanelen voor u kunnen doen is het misschien slim om zich op onze website te verdiepen en informeren. Of om contact te zoeken met onze klantenservice! Zij zijn meer dan gewillig om u verder te helpen en uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden!

https://www.wijsmanduurzaam.nl/

https://www.wijsmanduurzaam.nl

De milwaukee m18 accu is de beste vervangen voor uw accu

Met de milwaukee m18 accu staat u nooit meer voor verassingen. Accu’s staan erom bekend om een gegeven moment niet goed meer te presenteren, maar met deze accu hebben al uw machines weer de gewenste kracht. Ook doet deze accu er heel lang over om leeg te raken waardoor u lang plezier kunt hebben van uw apparaat. Het is namelijk zo dat accu’s sneller kapotgaan en de capaciteit minder wordt zodra u de accu vaker moet opladen. Dit is hier niet het geval en bent u verstandig bezig voor u machines én voor de accu. En dat merkt u in de portemonnee.

 

De milwaukee m18 accu koopt u het beste bij ons

 

Met onze kennis en ervaringen weten wij het beste welke accu u moet aanschaffen. Ons assortiment bestaat uit voordelige accu’s waarmee al uw apparaten het weer meteen optimaal doen. Bij ons worden alle betalingen beveiligd waardoor u niet bang hoeft te zijn voor onnodige verassingen. En bieden we de service om voor 17:00 te bestellen en u het de volgende dag al in huis heeft. Ook adviseren wij u graag over onze accu’s en bent u altijd welkom in onze winkel in Loenen, Gelderland. Voor als u de milwaukee m18 accu in het echt wil zien.

 

De milwaukee m18 accu adviseren we graag aan onze klanten omdat deze accu het goed doet bij diverse apparaten. Met 4000mAh hoeft u niet bang te zijn dat u de accu snel moet opladen aangezien de stroomsterkte heel sterk is. Dit betekent echter niet dat de apparaten en machines krachtiger worden. Dit heeft namelijk te maken met de machines zelf en hoe krachtig deze zijn ingesteld. Dit zijn incidentele zaken en het enige dat u hiermee kunt doen is ervoor zorgen dat de accu optimaal werkt. Met de milwaukee m18 accu bent u verzekerd van een goede accu.pompen voor warmte

Nederlanders is een kenniseconomie. Wij lopen voor op heel veel punten in vergelijken met andere landen. Maar wij lopen nog steeds achter betreft duurzaamheid. Het grootste punt waar Nederland nog steeds op vooruit kan is verwarming. Veel huizen in ons kleine landje lopen nog op gas energie. Dit is het makkelijkst om te verkrijgen en verzorgen toch relatief goede energie. Enige nadeel, het is niet goed voor het milieu. Helemaal niet goed zelfs, en omdat wij voorlopen op zo veel punten zou het misschien wel eens tijd worden dat we hier ook op voor gingen lopen.

Maar wat kunt u nou doen om minder gas te gebruiken? Er zijn een paar dingen die u kunt doen. Wat wij het meeste aanraden is de beste hybride warmtepomp van techneco! Dit is een alternatief dat het beste is voor u, uw portemonnee, en het milieu. De bekendste vorm van warmtepompen is de water water warmtepomp, waar een extra pomp wordt gebruikt om warmte vanuit de buitenlucht gebruikt wordt. Dit is één van de beste opties om uw huis groener, schoner en zuiniger te maken.

De aankoop van een warmte pomp kan gezien worden als een dure investering, maar dit hoeft helemaal niet het verhaal te zijn. U kunt zelfs een subsidie vragen op de aankoop van uw pomp. Maar, als u dit wilt doen moet u  voordat de pomp is geïnstalleerd. Anders kan uw overheid moeilijk doen. Als u hier vragen over heeft kunt u uiteraard altijd contact op nemen. Maar wij raden u aan om ook contact op nemen met de overheid waar u in verblijft. Zij weten immers meer over subsidies die zij zelf weggeven.

Mocht u andere vragen hebben of bent u nieuwsgierig hoe veel u kunt besparen? Doe dan snel onze besparing test op onze website en doe wat onderzoek naar uw eigen gasverbruik. Het zal u waarschijnlijk verbazen hoe veel u kunt besparen!

https://techneco.nl

kiezen en kaken

De mond is één van de belangrijkste onderdelen van het lichaam. De glimlach is vaak het eerste wat mensen zien en een mooie glimlach kan een groot verschil maken. Het is dus ook logisch dat het belangrijk is dat uw gebit er goed uit ziet. En de tandarts kan niet alles bij u doen. Dus wat doet u als u bijvoorbeeld een kaakoperatie nodig heeft? Juist, u gaat naar de Orfeo kliniek!

Het is een feit dat een mooie glimlach u betere kansen geeft in de toekomst. Neem bijvoorbeeld een sollicitatie gesprek. Daar is het essentieel dat u een mooie glimlach heeft om een goede eerste indruk achter te laten. Of als u op een date gaat. Dan is het natuurlijk ook van belang dat u er goed uit ziet. Dat is wel zo leuk voor da ander!

Maar het is niet alleen voor andere fijn dat uw monde er goed uit ziet. Overkom uw onzekerheden en zorg er voor dat u met een grote, zelfverzekerde glimlach de deur uit kan!

Maar de Orfeo kliniek doet ook normale procedures. Zo kun u bij ons uw kies trekken bijvoorbeeld. Dit is misschien niet onze specialiteit, maar wij zijn zeker meer dan goed genoeg getraind voor zo’n soort ingreep. Daarbij kunt u bij ons ook terecht voor orthodontie, ontsmetting of een gewone controle behandeling. Kortom, de Orfeo kliniek is de place to be om uw mond te laten verzorgen en een optimaal resultaat te realiseren.

Wij hebben op onze website een onderdeel waar iedereen van ons team in staat. Zo kunt u zien wie u eventueel kan gaan behandelen. Daarbij staat er ook erg veel informatie over de specialist zoals waar ze hun opleiding hebben gedaan, en hoe lang hij of zij dit werk al doet!

Bent u benieuw naar wat wij allemaal doen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via de mail, of u kunt besluiten ons even een belletje te geven. Wij zullen er dan alles aan doen om het voor u duidelijk e maken!

https://orfeokliniek.nl

Zo haal je het maximale uit je website

Als je website van je bedrijf online staat ben je natuurlijk supertrots. Jij of een website ontwerper heeft heel erg zijn best gedaan om er wat moois van te maken. Maar dan ben je nog niet klaar. Want een mooie website waar geen bezoekers naartoe komen is niet echt wat je voor ogen hebt. Je kunt de populariteit van je website beïnvloeden door er teksten op te plaatsen met de juiste zoekwoorden. Dit heet zoekmachine optimalisatie oftewel SEO (Search Engine Optimization).

Een professionele schrijver inhuren

Wil je goede Seo teksten op je website dan kun je daarvoor een SEO tekstschrijver inhuren. Hij of zij heet ervaring met het schrijven van teksten voor websites. Deze teksten zijn niet alleen prettig leesbaar voor de bezoekers van je website maar bevatten ook de juiste zoekwoorden om ervoor te zorgen dat je website goed gevonden wordt door Google en Bing, de populairste zoekmachines van het internet. Als jouw website hoog in de zoekresultaten komt is de kans groot dat degene die de zoekopdracht invoerde op jouw link klikt. En dan heb je je doel bereikt. Althans, bijna.

Zorg dat een bezoeker een klant wordt

Wanneer iemand na een zoekactie in Google op jouw site terecht is gekomen ben je er natuurlijk nog niet. Want het is wel de bedoeling dat de bezoeker ook een aankoop gaat doen, een order plaatst of een offerte aanvraagt. Daarom is het belangrijk om goede landingspagina’s op je website te hebben met een tekst die ertoe aanzet om klant te worden. Pas als je omzet stijgt doordat je website meer bezoekers trekt heb je je doel bereikt.

Houd je website actueel

Als je eenmaal hoog in de zoekresultaten staat kun je niet achterover leunen. Want als je een half jaar niet naar je website omkijkt zal je merken dat je snel zakt in de populariteitsranking. Het is dus zaak om regelmatig extra webteksten op je website te zetten om er voor  te zorgen dat je pagina goed gevonden blijft worden door de zoekmachines. Alleen dan kun je ervoor zorgen dat je in de top 5 blijft van websites met jouw populairste zoekwoorden.

https://www.textmakelaar.nl/

Achteruitrijcamera voor consumenten

Het hebben van een achteruitrijcamera wordt steeds normaler bij veel consumenten. Dit is opvallend omdat achteruitrijcamera’s eerst voornamelijk werden ingezet door eigenaren van grote vrachtwagen- of heftruckbedrijven. Consumenten lijken in te zien dat een achteruitrijcamera essentieel kan zijn, ook bij een normaal voertuig. Dit is belangrijk omdat zij kennelijk veel waarde hechten aan de veiligheid in de auto.

 

Zo worden achteruitrijcamera’s steeds meer aangeschaft als mensen met een caravan rijden. Het is dan ook handig als de achteruitrijcamera draadloos is. Draadloze achteruitrijcamera’s worden tegenwoordig veel aangeschaft omdat het veel makkelijker is om deze te installeren. Dit zorgt er dan ook voor dat mensen zich een stuk veiliger voelen op de weg. Ook als zij met een caravan onderweg zijn of als zij met een vrachtwagen rijden. De dode hoek van deze voertuigen kan voor een groot deel worden gedekt door een goed ingestelde achteruitrijcamera.

 

Een van de goede merken voor een achteruitrijcamera is een camos achteruitrijcamera. Dit is een van de meest vooraanstaande merken en wordt nu nog veel gebruikt door bedrijven. Het zal dan ook niet lang duren voordat de consumenten deze camera ook opmerken en veelvuldig gaan gebruiken. Het zorgt voor extra veiligheid en extra zicht op de weg. Dat is iets wat iedereen graag wil in de auto. Voornamelijk als er wordt gereden met kinderen of oude mensen in de auto. Deze personen wil men net dat kleine beetje extra gevoel van veiligheid geven en dit kan goed worden bereikt door een achteruitrijcamera te installeren. Dus: Achteruitrijcamera’s zijn niet langer alleen voor bedrijven, als consument wordt het ook steeds makkelijker om er eentje aan te schaffen. Dit is iets wat dan ook zeker wordt aangeraden omdat de veiligheid in de auto erg belangrijk is en deze camera’s kunnen voorkomen dat je in een groot ongeval betrokken raakt waarbij mensen doodgaan.

https://www.vanzwitserland.nl/

Springkussen huren in Zoetermeer

Bent u opzoek naar een bedrijf waar u een springkussen in Zoetermeer kunt huren voor bijvoorbeeld een verjaardag of een ander feestje. Het springkussen in Zoetermeer huren word door veel mensen positief beoordeeld, de personen die dit al een keer eerder hebben gedaan waren erg tevreden over het springkussen in Zoetermeer en de service die ze er bij leveren. Op de website van de onderneming die deze diensten voor u aanbied, kunt u de springkussens bekijken. Daar ziet u ook dat er veel verschillende soorten springkussens zijn, bij sommige is de buitenkant alleen anders, maar als u verder naar beneden scrolt op deze pagina ziet u andere springkussens in Zoetermeer, er zit er een tussen met een glijbaan en ook een iglo. U heeft zoals u ziet genoeg keuze in de springkussens in Zoetermeer en kunt u de kinderen laten genieten op een verjaardag op het gehuurde springkussen. Als u de afbeeldingen van de aangeboden springkussens bekijkt, ziet u ook een bijbehorende prijs staan. Zo krijgt u inzicht in hoeveel de onderneming die dit voor u aanbied, in rekening breng als u gebruik maakt van de diensten die ze voor u aanbieden.

 

Contact opnemen voor springkussen huren in Zoetermeer

 

Heeft u dus binnenkort een verjaardag waar veel kinderen aanwezig zijn en zoekt u nog iets leuks om voor de kinderen toe te voegen? Bekijk dan nu de website en kies een springkussen in Zoetermeer uit en laat iedereen er even lekker op  genieten. De contactgegevens staan op de website, u kunt telefonisch contact opnemen of een email sturen naar het emailadres op de website. Als u niet wilt wachten op een antwoord op uw mail, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Hier wordt u meteen geholpen door een van de medewerkers door het te beantwoorden van uw vragen en meegeven van advies over een springkussen in Zoetermeer.

 

 

 Floria Blumen

Dé bloemenwinkel van Duitsland

Toen ik laatst in Duitsland was, reed ik langs een prachtige bloemenzaak waar ik een gigantische bos bloemen en een potplant kocht. Ik ben zo enthousiast dat ik niet kan wachten tot ik je meer over deze winkel kan vertellen. De potplant die ik hier gekocht heb maakt mij nog iedere dag blij. Maar ook voor snijbloemen ben je hier aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar wat deze winkel je nog meer te bieden heeft? Lees dan vlug verder en laat me je meer vertellen over de winkel waar ik enorm fan van ben geworden die dag in Duitsland.

Waarom Floria Bloemen?

Deze winkel is gevestigd in Duitsland, in de buurt van de bloemenveiling in Nederland. Wanneer je voor deze bloemenwinkel kiest, geniet je van een hoop voordelen. Deze voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet. Lees de voordelen en maak zelf een afweging!

  • 7 dagen bloeigarantie
  • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
  • Groot aanbod aan snijbloemen en potplanten
  • De medewerkers voorzien je graag van deskundig advies

Potplant en een prachtige bos

Toen ik de winkel binnenstapte, werd ik direct aangesproken door één van de deskundige medewerkers. Ze luisterde naar mijn wensen en ging samen met mij op zoek naar dé potplant voor mijn situatie. Samen kwamen we er uit: er ging een monstera deliciosa met mij mee naar huis. Eenmaal bij de kassa zag ik ook nog een prachtige bos met rozen, tulpen en prachtige weidebloemen. Die heb ik meegenomen voor de oppas: zij paste deze dag op onze kinderen. Zij verdient ook een bloemetje.

 

https://floriablumen.de/

Wat is schroefdraad?

Je kan jezelf afvragen wat schroefdraad is en welke soorten schroefdraad er zijn. Schroefdraad zit op schroeven en bouten. Schroeven en bouten zijn wellicht de meest voorkomende verbindingstukken, maar af en toe komt het voor dat je zelf daarmee niet uit de voeten kunt. An heb je iets meer bijzonder nodig, zoals een splitpen of een lasmoer.

Schroeven en bouten hebben schroefdraad. Als je ene van de twee eens van dichtbij bekijkt, dan zie je dat over de lengte een spiraalvorming draadje of randje loopt. Dit draad loopt vanaf het begin naar het einde rondom de bout of schroef. Soms eindigt het schroefdraad eerder. Dit is zodat de schroef met minder kracht in het materiaal kan worden gedraaid. Een moer is passend op de bout, want deze heeft ok een schroefdraad. Bij de moer zit het schroefdraad alleen aan de binnenkant. Het schroefdraad van de moer loopt precies tussen het schroefdraad van de bout. Deze passende vorm zorgt ervoor dat je wanneer je een van de twee aandraait je een klemmende bevestiging maakt. Schroeven die je in het hout boort (en dus niet om een bout) hebben ook schroefdraad. Alleen bij dit soort schroeven noem je dat anders. Dit is omdat je dit soort schroefdraad gebruikt om zich stevig te bevestigen in het hout.

Het meest voorkomende schroefdraad in Nederland is het medische schroefdraad. Dit wordt natuurlijk erg veel gebruikt in de werktuigbouwkunde. De afmetingen zijn altijd in millimeter. Hier zijn duidelijke afspraken over gemaakt. Daarom kunnen landen en bedrijven onderling bouten en moeren uitwisselen en verhandelen. Het metrische schroefdraad wordt aangeduid met de letter M. Als voorbeeld: een M12 bout is dus 12 millimeter dik.

Toch worden er in sommige gevallen ook in Nederland andere soorten schroefdraad gebruikt. Bijvoorbeeld het Amerikaanse NPS en NPT. Dit komt voornamelijk voor in de offshore techniek.

Heerlijk zoete honingwijn

Ben je op zoek naar een heerlijke wijn die net anders is dan alle andere wijnen die je kent? Met een zoete smaak van honing? Dan ben je bij Heathen Mead aan het juiste adres. Hier vind je deze heerlijke alcoholische drank die van honing gemaakt is. Mede wordt dan ook niet voor niets honingwijn genoemd. Maar wat is dit voor drankje en hoe wordt deze wijn eigenlijk gemaakt? Daar vertellen we je vandaag meer over! Je vindt hier ook heerlijke bier en cider.

Wat is mede?

Je zou mede kunnen beschrijven als wijn waarbij de druiven vervangen zijn door met water verdunde honing. Dit maak dat mede de enige alcoholisch drank is die gemaakt is van een dierlijk product. Alle andere alcoholische dranken worden gemaakt van vergisting van plantaardig materiaal, mede dus niet! Deze honingwijn is heel veelzijdig, doordat iedere honing weer anders smaakt. De smaak is afhankelijk van de specerijen, kruiden en fruitsoorten die in de wijn verwerkt worden. Zo kun je kiezen voor een hennep mede waarin hennep aroma, kruiden en honing verwerkt zijn. Ook Whiskey mede is een echte favoriet van ons! Deze heerlijke wijnen vind je in het assortiment van Heathen Mead. Bekijk de collectie en geniet van de voordelen! Zoek je nog een drinkhoorn om de mede uit te drinken en een houder? Je vindt het hier!

https://heathenmead.nl/

Kunststof vliegengordijn

Als het buiten mooi weer is wil je lekker alle deuren en ramen open kunnen doen zonder dat jij je druk hoeft te maken om eventuele insecten die naar binnen kruipen of vliegen. Een goede oplossing hiervoor is het gebruiken van een passende hordeur, inzethorren of vliegengordijnen. Bij Horrenbouw kun je zelf een hor ontwerpen, bestellen en in elkaar zetten, maar ook een geheel kant en klare oplossing aanschaffen. Hierbij kun je onder andere kiezen uit de vele opties van de bekende merken Sunarts, Torresol of Degor. Het is natuurlijk belangrijk dat een vliegengordijn functioneel is, maar het oog wil ook wat. Bij Horrenbouw heb je de optie om te kiezen voor een afmeting, model, kleur en motief naar wens. Een product dat precies bij jouw stijl past.

Opties bij kunststofvliegengordijnen

Als je kiest voor een kunststof vliegengordijn van Horrenbouw heb je de keuze uit hulzengordijnen, draadgordijnen en kralengordijnen. Voor welke optie je ook wil kiezen, er is altijd nog veel mogelijk en de prijs varieert per optie. Zo biedt Horrenbouw voor iedereen en voor iedere situatie wel iets naar wens aan met een snelle levering, uitstekende service en de allerbeste nazorg.

Wil je liever iets anders dan een vliegengordijn? Dan biedt Horrenbouw ook nog veel andere duurzame opties aan, zoals bijvoorbeeld een magneet horgordijn. Deze variant is erg gemakkelijk om te monteren, door middel van magneetstrips en is ook ideaal om in de caravan te gebruiken.

Geen insecten meer in huis?

Wil je een eind maken van de massale toestroom van insecten binnenshuis in de zomer? Verdiep je dan in de opties voor een vliegengordijn of hordeur van Horrenbouw. Voor vragen en/of meer informatie staan de medewerkers je graag te telefonisch woord via 050-3070010. Ben je benieuwd naar het aanbod van Horrenbouw? Kijk dan op hun website en in de webshop.

https://www.horrenbouw.nl/

Voordelige prijzen tuinkamers

Als je er ooit aan tuinkamers gedacht hebt is het nu de tijd om het te laten bouwen want nu zijn de prijzen heel voordelig. Je kunt een mooie en unieke tuinkamer laten bouwen op maat voor in de tuin en hier betaal je een lage prijs voor. Als je vroeger dit wou doen zou het je een klein fortuin kosten.

Nu vraag je natuurlijk af hoe het kan dat het laten bouwen van tuinkamers nu veel goedkoper is en dit hebben we natuurlijk uitgezocht. Het laten bouwen van tuinkamers is nu goedkoper omdat het veel sneller kan en het kost ook minder arbeid. Zo zijn er in de praktijk minder mensen nodig voor het laten bouwen van tuinkamers en het kost ze ook minder tijd. Door deze besparingen in tijd en mankracht kunnen tuinkamers veel goedkoper gebouwd worden.

Je kunt tegenwoordig ook bij meer bedrijven terecht voor het laten bouwen van tuinkamers. Zo kun je de kwaliteit en de prijzen vergelijken van de verschillende bedrijven dat tuinkamers bouwen in Nederland. Voor het vergelijken ervan kun je onderzoek doen op internet en voor de prijzen kun je een offerte aanvragen. De offertes zijn vrijblijvend en je kunt ze bij iedere bedrijf aanvragen.

tuinmaximaal.nl

verasol.nl

serbo.nl

Hoe gaat een vertaalbureau in Groningen te werk?

Heb je een vertaler nodig maar heb je dat nog niet eerder geregeld? Dan kun je het beste contact opnemen met een vertaalbureau in Groningen. Zij hebben veel ervaring met het vertalen van verschillende teksten. Daardoor kunnen ze jou uitstekend helpen. De eerste stap is overleggen welke teksten vertaald dienen te worden. Het vertaalbureau kan dan aangeven of zij deze teksten kunnen vertalen. Vaak geven vertaalbureaus al aan in welke talen en vakgebieden zij gespecialiseerd zijn. Wil je technische teksten laten vertalen? Dan kun je het beste op zoek gaan naar een vertaalbureau in Groningen dat gespecialiseerd is in technische termen. Zo zorg je ervoor dat de teksten zo goed mogelijk worden. Het vertaalbureau in Groningen zal zo snel mogelijk aan de slag gaan met het vertalen van de teksten. Vaak zal je veel teksten moeten laten vertalen, vooral als je een hele website of alle communicatiemiddelen wil laten vertalen. Dan is het wel zo fijn als dit zo snel mogelijk geregeld wordt. Het vertaalbureau in Groningen zal je tussendoor de teksten toesturen. Jij kan dan bekijken of je tevreden bent met deze teksten. Uiteraard mag je het aangeven als er wijzigen nodig zijn. Het vertaalbureau zal de teksten dan weer aanpassen, zodat de teksten aan jouw wensen voldoen. Pas als alle teksten vertaald zijn en jij helemaal tevreden bent, is het vertaalproces afgerond. Natuurlijk ligt het eraan hoeveel teksten je hebt. Sommige opdrachten kunnen in een paar weken afgerond worden, terwijl andere opdrachten enkele maanden duren. Dat zal het vertaalbureau in Groningen je van tevoren laten weten. Je kan eenvoudig contact opnemen met een vertaalbureau. Het makkelijkste is om even te bellen. Zo kan je meteen de opdracht bespreken. Je kan dan ook een afspraak maken voor een gesprek om te opdracht toe te lichten.

https://www.jallohtvt.nl/vertaalbureau-groningen/

De nieuwste trends op het gebied van interieur, wonen en lifestyle bij Home Meubels!

Een ontspannen sfeer in je woning is erg belangrijk om tot rust te komen en je prettig te voelen. Het is daarom belangrijk te investeren in een comfortabel bankstel en een prettig fauteuil. Bij Home Meubels bent u aan het juiste adres voor hoogwaardig interieur van alleen de beste kwaliteit. Onze banken en fauteuils zijn perfect voor kamers, kleine appartementen of studio’s.

Waarom kiezen voor Home Meubels?

Home Meubels biedt een ruim assortiment aan ruimtebesparende producten voor elke woning inrichting aan. Zo zit u bij ons goed voor tafels, kasten, stoelen, bedden, verlichting en meer. Koop uw product bij ons en geniet van verschillende voordelen, waaronder:

  • Hoge kwaliteit meubels tegen scherpe prijzen;
  • Een breed assortiment;
  • 2 jaar garantie op uw aankoop;
  • Gratis verzenden en retourneren, ook in de avonduren;
  • Zeer goede service en nazorg;
  • Klantgerichte medewerkers;

Over Home Meubels

Home Meubels is een woonwinkel waar u terecht kunt voor boxsprings, beddengoed, matrassen en andere kwaliteitsproducten voor elke woning inrichting. Twijfel je over je nieuwe aankoop? Je krijgt bij ons standaard 14 dagen bedenktijd en verzenden en retourneren is geheel gratis! Bij ons kies je gemakkelijk een gewenste afleverdatum wanneer en er is zelfs avondbezorging mogelijk. De producten uit onze webshops worden standaard geleverd met 2 jaar garantie.

Inspiratie voor een nieuwe inrichting

Weet je niet helemaal waar je moet beginnen voor je nieuwe inrichting? Ontdek bij ons de nieuwste en leukste inspiratie op het gebied van interieur, wonen en lifestyle! Je vind bij ons o.a. tips over kleine badkamer oplossingen, urban jungle interieur en Scandinavisch design. Elke week kun je bij ons terecht voor de nieuwste ontwikkelingen.

https://www.homemeubels.nl

Foto op aluminium? | Bestdeco

Ons huis persoonlijk maken

Sinds een jaar woon ik samen met mijn partner in een nieuwbouwhuis. Alles is lekker fris, nieuw en volledig naar wens in te richten. Het heeft even geduurd, maar eindelijk hebben we alles meubels binnen, de ruimtes ingericht en is ons plekje echt af. Of… nouja, af? We missen her en der een persoonlijke touch en twist. Het fijne aan een nieuwbouwwoning, alles is nieuw, kan ook tegen ons werken. Want het voelt toch nog niet helemaal als óns huis. We hebben al wat items van verre reizen neergezet, kleuren gekozen die echt bij ons passen en her en der wat foto’s opgehangen. Maar dat we ons er nu echt thuis voelen, dat is een tweede. Hoe kunnen wij ons interieur persoonlijker maken? Dat blijft voor ons de grote vraag.

Een foto op aluminium

Tijdens onze relatie hebben we veel foto’s genomen. Bijvoorbeeld van verre reizen, maar ook van andere speciale momenten samen. Zo is er één foto waar we allebei geen genoeg van krijgen. Tijdens een van onze reizen naar Afrika waren we op een safari. Hier hebben we een twee giraffes gespot. Op zichzelf al bijzonder, maar de hele omgeving erbij maakt dat het een foto is die zo in een reisblad geplaatst zou kunnen worden. Ondergaande zon, de Afrikaanse natuur en dan die twee prachtige beesten erbij: een droomplaatje! Ondanks dat ik en mijn partner er zelf niet opstaan, is het wel een hele persoonlijke foto. Voor ons allebei was dit namelijk het hoogtepunt van de reis. Ook qua kleurencompositie past deze foto perfect in ons interieur. Dolgraag zouden we hem dan ook aan onze wand hangen, als een wanddecoratie. Na wat online speurwerk kwamen we terecht bij Bestdeco. Hier kunnen we de foto op aluminium laten drukken. We waren direct enthousiast en hebben hem gelijk besteld! Over 3 á 4 dagen kunnen we hem thuis verwachten. We zijn razend benieuwd naar het eindresultaat. Met die persoonlijke finishing touch wordt ons huis echt een thuis!

 

Bij Bestdeco kun je ook kiezen voor een foto op hout, foto op canvas en een foto op plexiglas.

 

https://www.bestdeco.nl/

Voordelen trampoline

Als je erover na zit te denken om een trampoline aan te schaffen, twijfel dan niet! Er zijn namelijk heel veel voordelen verbonden aan een trampoline. Hieronder worden er een aantal voordelen gegeven van het hebben van een trampoline:

Gezondheid verbeteren

Een trampoline is niet alleen een leuk speelgoed voor kinderen. Volwassenen kunnen er ook veel baat bij hebben. Er is een onderzoek geweest van NASA met trampolines. Uit het onderzoek is gebleken dat springen op een trampoline goed is voor je hele lichaam. Je legt namelijk geen extra druk op je spieren, pezen en gewrichten, maar je beweegt natuurlijk wel. Elk onderdeel in je lichaam voelt namelijk de impulsen van de sprongen, waardoor je lichaam sterker wordt en je balans verbeterd. Als het vergeleken wordt met hardlopen, leg je bij het hardlopen twee keer zo veel druk op de spieren, gewrichten en pezen. Daarnaast is er gebleken dat je bij het hardlopen je zuurstof minder efficiënt verbruikt dan bij het trampolinespringen.

Soorten trampolines

Er zijn heel veel verschillende soorten trampolines waar je uit kunt kiezen. Elke soort heeft een ander effect op het lichaam. Als er bijvoorbeeld wordt gekeken naar de veren, bestaan er twee soorten veren, namelijk de elastieken eren en metalen veren. Het verschil hierbij is dat de elastieken veren het lichaam niet zo veel belasten als de metalen veren. Bij de trampolines met de metalen veren, krijgt het lichaam namelijk allemaal schokken.

Starten

Als je eenmaal start met het trampoline springen is het belangrijk dat je dit niet te snel opvoert. Begin bijvoorbeeld met 10 minuten per keer en dan 3 keer in de week.  Dit kun je dan later opbouwen naar 20 minuten per keer. Dan pas zal je ook merken dat je resultaten gaat zien.

Dus een trampoline kopen neemt heel veel voordelen met zich mee.

https://www.trampolines.nl/

Je verliest je baan

Je dacht dat de economische crisis over was en dat het beter ging met de economie en de gehele samenleving eigenlijk. Je werkt al jaren voor hetzelfde bedrijf, maar toch gebeurd dan het onverwachte, je wordt ontslagen. Je mag natuurlijk wel even treuren, maar dit is niet het moment om er somber bij te gaan lopen. Het is belangrijk dat je positief blijft en meteen op zoek gaat naar een nieuwe baan. Het gaat namelijk wel degelijk veel beter met de economie en er is nog volop vraag naar een flink aantal werknemers. Het is daarentegen wel zo dat er in sommige sectoren meer vraag is naar werk dan in andere.

Wat moet je nu gaan doen?

Misschien ben je wel nooit eerder ontslagen en weet je niet wat er nu allemaal gaat gebeuren en wat je allemaal moet doen. Zodra al het papierwerk is geregeld is het de bedoeling dat je gaat solliciteren. Je kan gewoon (net zoals vroeger) de kranten afstruinen op zoek naar vacatures. Ook in sommige vaktijdschriften (van jouw sector) staan soms bepaalde vacatures weergegeven. Vergeet daarnaast niet naar het uitzendbureau te gaan, ook deze kan jou goed helpen om een baan te vinden die bij je past. Deze kunnen je ook helpen met de loonservice en de salarisservice van het bedrijf, zodat je goed weet wat dat allemaal inhoudt. Vergeet daarnaast vooral ook niet aan iedereen die je ziet te vragen of ze nog een plekje ergens in een bedrijf weten. Vaak is dit een handige manier op een nieuwe baan te vinden. Zij kennen namelijk het bedrijf al en kunnen je hier ook meer over vertellen. Daarnaast kunnen zij misschien een sollicitatiegesprek voor je regelen. Een van de belangrijkste manieren waarmee je grote kans maakt om in dit tijdperk een baan te vinden is via het internet.

http://www.cbbs.nl/

Tennis een populaire sport

Tennis is een hele populaire sport wereldwijd. Het wordt door heel veel mensen gedaan over heel de wereld. Jonge mensen en ook oude mensen en kinderen die beoefenen massaal deze sport. Er wordt ook veel gekeken op tv naar tennistoernooien. De meeste mensen zijn ook wel bekend met grote toernooien zoals Wimbledon. Dat toernooi is een van de belangrijkste tennistoernooien en de wereld. Als je een professionele tennisser bent dan heb je ook op financieel gebied niks te klagen, want tennis verdiend heel goed. Het is wel een zware en explosieve sport, maar als je professionele tennisere bent dan vind je de sport vast erg leuk. Anders was je nooit zo ver gekomen. Maar het is wel ideaal dat je dan veel geld kan verdienen met iets dat je leuk vindt. Dat geld maar voor weinig mensen. Je moet ook wel erg hard trainen als je professionele tennisser wilt worden. Je moet ongelofelijk veel trainen. En je vraagt tijdens deze sport ook veel van je spieren en pezen. Je moet veel onverwachte draai bewegingen maken en dat is je lichaam niet gewent. Bij onverwachte bewegingen kunnen dan ook snel blessures ontstaan. Je moet dus altijd goede spullen kopen zodat je hierop voorbereid bent. Zo kan je k swiss tennisschoenen kopen zodat je voeten goed ondersteunt worden tijdens het spel. Je hebt tennisschoenen van andere merken, maar deze zijn toch wel echt een van de betere schoenen die je kunt kopen. Ook moet je zorgen dat je een goed tennisracket koopt want dit bevordert ook weer je spel. Als je niet zo sterk bent moet je ook niet een te zwaar racket kopen want dat kan ook weer voor blessures zorgen. Je kan in de winkel vaak wel om advies vragen welk tennisracket het beste bij jou past. Dan weet je zeker dat je een goed racket koopt die jou helpt een betere tennisser te worden.

 

http://www.kctennis.nl

Nieuwe printtechnieken

De printtechnieken worden steeds verbeterd. Codeersystemen breiden zicht steeds verder uit. 3d printen is een techniek die nog niet zo heel lang word gebruikt. Het wordt nog niet zo lang toegepast, maar de ontwikkelingen die zich voordoen zijn wel heel groot. Het is erg aan het groeien en er is steeds meer mogelijk. Over een aantal jaar gaan er waarschijnlijk hele woonbouwijken geprint worden met3d printers. In de toekomst is alles mogelijk. Het 3d printen is op dit moment al zo ver in ontwikkeling dat ze al daadwerkelijk een heel huis hebben geprint. Een bedrijf in Oekraïne gebruikt namelijk een robot printer om delen van huizen te printen. Er worden elementen van het huis geprint zoals muren, vloeren en het dak. Dit kan allemaal binnen een dag tijd geprint worden. De onderdelen die je print moet je daarna zelf in elkaar zetten. Het is net als een bouwpakket die je uitprint om hem vervolgens zelf in elkaar te zetten. De ramen deuren en leidingen moet je nog wel zelf toevoegen in je huis om het af te maken. Daarna kan je beginnen aan de inrichting van je huis. Misschien kun je ook wel een aantal meubels printen met je 3d printer. Dat zou ideaal zijn toch. Deze huizen die geprint worden zijn niet aangesloten op gas water en licht. Er zitten hele grote batterijen in het dak bevestigd die worden opgeladen met zonnepanelen. De grootste speler op het gebied van coding and marking op het 3d gebied is Stratasys. Dit is een bedrijf die de technologie echt toepast om steeds grotere dingen te gaan printen. De technologie biedt ook de mogelijkheden om auto’s en vliegtuigen te printen. Dit zal dus in de toekomst allemaal veel sneller gaan dan nu. Ook bespaart het uiteindelijk kosten omdat je veel minder werknemers nodig hebt dan eerst. Het nadeel is wel dat je hierbij banen afneemt van mensen en er minder werkgelegenheid komt.

 

 

http://www.kba-metronic.nl

Detacherings- en Uitzendbureaus

Werven, selecteren en het flexibel inzetten van personeel in de breedste zin van het woord, dat is waar het bij detacheringsbureaus om draait. Vaak denken mensen dat een detacheringsbureau hetzelfde is als een uitzendbureau. Je ziet echter een groot verschil tussen de twee. Bij een detacheringsbureau staan de krachten onder contract bij het bureau zelf. Bij een uitzendbureau hebben de krachten helemaal geen contract meer wanneer de werkzaamheden bij de opdrachtgever zijn afgelopen. Dit maakt ook dat een uitzendbureau geen betalingsverplichtingen meer heeft na de opdracht. Een detacheringsbureau heeft daardoor goede recruitment software nodig.

 

Bij een detacheringsbureau zie je ook dat ze een veel strengere werving- en selectieprocedure hanteren. Dit is uiteraard omdat zij echt vaste werknemers in dienst hebben die zij moeten doorbetalen, ook als de werknemer niet op opdracht is. Het is daarom belangrijk dat zij goede detachering software gebruiken om deze processen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Als detacheerder wil je uiteraard dat je personeel altijd op opdracht is om zo te voorkomen dat je loon moet betalen zonder dat je er echt iets voor terug krijgt. Als werknemer word je bij een detacheringsbureau aangenomen en dan word je beoordeelt en zullen ze kijken binnen welke marktsegment jij het beste past. Ze gaan vanuit het bureau vaak meerdere referenties na van de mogelijke nieuwe werknemers. Voor een detacheringsbureau is het heel belangrijk dat de werknemers uiterst betrouwbaar zijn en goed werk afleveren.

 

Wat ook een groot verschil is tussen uitzendbureaus en detacheringsbureaus is de aanpak rondom veiligheid en gezondheid van het personeel. Waar een detacheringsbureau zelf de verantwoordelijkheid neemt over de punten veiligheid en gezondheid, legt een uitzendbureau deze verantwoordelijkheid meestal bij de opdrachtgever.

 

Zo zie je dus dat de grootste verschillen zijn dat de soorten contracten die het personeel heeft verschillen van elkaar, de werving- en selectieprocedure bij de een veel strenger is dan bij de ander en er een verschil is tussen het nemen van verantwoordelijkheid rondom veiligheid en gezondheid.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home

Verzorging van je dieren

Je moet je als boer natuurlijk met van alles en nog wat bezig houden, je runt immers een bedrijf en met dat bedrijf wil je geld verdienen. Je moet zorgen dat je gewassen en dieren gezond zijn en dat je goed kunt produceren. Het is ook erg belangrijk om de boekhouding goed op orde te houden. Wanneer je deze taak als boer ook nog eens op je neemt gaat dit je veel te tijd kosten. Het is aan te raden advies in te winnen bij professionele adviesbureaus om te kijken hoe je dingen het beste aan kunt pakken. Er zijn heel veel adviesbureaus die zich puur op de landbouw richten. Het is verstandig om een adviesbureau te kiezen die zich ook echt in de sector beweegt en weet wat er speelt. Een goed voorbeeld van een goed adviesbureau is Wijsman Handel en Advies. Zij hebben op maakt gemaakt advies dat puur en alleen voor jouw landbouw bedrijf ontwikkeld is. Het is enkel toe te passen op jouw boerderij.

 

De verzorging van een koe is erg ingewikkeld, dit dien je als boer uiteraard te weten. Met een goede verzorging van een koe zorg je ook voor een goede gezondheid wat weer zorgt voor een hoge productiviteit van de koe. Je begint met het verzorgen van de vacht van de koe. Koeien likken zichzelf en andere koeien op plekken waar ze zelf niet bij kunnen. Hier komt een sociale rangorde aan te pas. Koeien likken zichzelf om zich schoon te houden, net als bijvoorbeeld katten. Parasieten worden door het likken ook verwijderd van de vacht. Als boer kun je ook de vacht van een koe schoonmaken. Wat hier goed bij helpt is een koeborstel. Hiermee kun je de koe goed borstelen om te zorgen een schone en vitale vacht. Daarnaast is het wassen erg belangrijk, dit kun je gewoon doen met een tuinslang of andere waterbron.

 

Naast de vacht heb je ook de verzorging van de hoeven. De hoeven moeten eens in de zoveel tijd worden geveild. Dit kun je als boer gewoon zelf doen.

 

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/

Brandgevaar

Als men richting het einde van het jaar gaat laait de discussie weer op, de discussie voor het afsteken van vuurwerk. Men vindt het lastig om te bepalen of he verboden moet worden, er zijn een aantal aspecten die belicht moeten worden om tot de kern van deze discussie te komen. Men moet rekening houden met de verkopers, kopers en omstanders. Het gaat al jaren hetzelfde en mensen willen dan ook dat het behouden wordt. Andere kiezen ervoor om het af te schaffen, er is te veel schade en men is bang voor de gesteldheid van de slachtoffers die gemaakt worden. Zij vinden dat het vuurwerk gereguleerd moet worden en dat professionals vanuit de gemeente een vuurwerk show moeten verzorgen. Zo is er toch vuurwerk maar zonder de kans de op gevaar voor de mensen zelf. Dit is een goede uitkomst maar toch zijn er veel mensen die graag het vuurwerk zelf afsteken. Zij willen de traditie behouden en zorgen dat zij vuurwerk kunnen blijven afsteken.

Tevens worden er steeds meer vuurwerk vrije zones ingevoerd, in deze zones mag er geen vuurwerk worden afgestoken. Dit zorgt ervoor dat een stuk land behouden wordt tegen schade en tegen overlast. Zo is de binnenstad ook een stuk veiliger voor de mensen zelf. Dit is ook stukken veiliger omdat er veel vaak dronken personen de binnenstad in komen.

Maar ook andere delen van steden of gebieden zijn ook beschermt tegen vuurwerk, zo ook in gebieden waar veel rieten daken staan, die zijn nog brandgevaarlijk. Zo kan een rieten kap in de fik gaan en is de bewoner niet veilig. Veel rietdekkers zijn hier dan ook blij mee, zij hoeven dan niet opnieuw de daken aan leggen. Waardoor rietdekken gemakkelijk blijft op bestaande huizen. Men zorgt er ook voor dat de huizen beschermd worden tegen allerlei weersomstandigheden.

http://www.rietwerk.nl/

CBBS ontzorgt ondernemers

CBBS is een bureau dat zich bezighoudt met de online salarisadministratie van bedrijven. Omdat de ontwikkelingen binnen verschillende branches zo snel gaan is het niet altijd makkelijk om hier goed op de hoogte van te zijn. Om de marktbewegingen in de gaten te houden is er veel nauwlettendheid voor nodig. Voor een ondernemer is het niet altijd makkelijk om altijd overal op de hoogte van te zijn. Je houdt je namelijk, naast de zorg over je werknemers ook met heel veel andere dingen bezig. CBBS ontzorgt werknemers van hun loonadministratie. Door dit uit handen te nemen kan de ondernemer zich bezig houden met andere belangrijke dingen.

Er zijn verschillende diensten die CBBS aan ondernemers aanbiedt. Een van die diensten is de salarisservice zoals die net al werd beschreven. Wanneer een ondernemer gebruik maakt van de salarisservice hoeft hij/zij niet meer om te kijken naar de eigen salarisadministratie. Wel heeft de ondernemer natuurlijk wel altijd inzicht in de campagne. Aan de salarisservice kan ook een HR Dashboard aan gekoppeld worden. De hr salarisservice dashboard geeft online een overzicht van de HR gegevens van een bedrijf. Zo kan er op elk moment van de dag inzicht worden verkregen in de gegevens van je werknemer. Hierbij moet je denken aan behaalde diploma’s, contracten maar bijvoorbeeld ook het verzuim. Daarnaast kun je bij CBBS ook de zorgverzekering van je werknemers afsluiten. Dit gebeurd via een zorgcollectief. Hierdoor kan jij als ondernemer je werknemers ook interessante secundaire arbeidsvoorwaarde aanbieden.

Daarnaast biedt CBBS ook consultancy aan ondernemers, juristen en rechtsbijstandsverzekeraars. Hierbij kan er advies worden ingewonnen over loonadministratie en overige cao zaken. CBBS staat er bekend om het ontzorgen van ondernemers. Hierdoor kunnen de ondernemers zich veel beter bezig houden met werkactiviteiten die er daadwerkelijk toe doen. Salarisadministratie kan namelijk heel veel tijd in beslag nemen wat weer ten kosten kan gaan van de belangrijke werkzaamheden.

http://www.cbbs.nl/loonadministratie-schilders-cao/

Verschillende soorten printers

Als je om je heen kijkt zijn alle producten wel op een bepaalde manier gecodeerd. Er worden zoveel producten ontwikkeld dat het zeer belangrijk is om deze te coderen. Het is namelijk heel belangrijk om te weten wanneer een product is ontwikkeld. Wanneer je er namelijk achter komt dat er iets mis is met een product kun je namelijk alle producten met de desbetreffende code weer terughalen. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat je alsnog informatie aan een product kunt koppelen. Het coderen kan op verschillende manieren worden gedaan. Er kan bijvoorbeeld gecodeerd worden door gewoonweg een reeks van nummers, een barcode of een QR code.

Tegenwoordig zijn er verschillende printers ontwikkeld die een bijdrage leveren bij het coderen van producten. Een bekende manier van printen is door middel van een DOD printer. Dit is een afkorting voor drop-on-demand printer. Hierbij worden er druppeltjes van inkt losgelaten op de ondergrond. Op deze manier hoeft de printer de ondergrond niet aan te raken. Hierdoor kunnen ook kwetsbare producten makkelijk worden gecodeerd. Tevens wordt de inkt op ene bepaalde manier warm gemaakt. Een andere manier van printen is door middel van een folie printer. Door middel van een folie kunnen er verschillende designs op verpakkingen geprint. Er wordt hierbij gebruik van een hete folie. Op de hete folie wordt warme inkt op het printmateriaal gedrukt. De inkt versmelt geheel met de printonderlaag. Er zijn verschillende manieren waarop er geprint kan worden.

Naast dat dit speciale manieren van printen worden ook vaak barcodes en QR codes geprint. Dit zijn vaak makkelijkere designs die kunnen worden geprint. Vaak kunnen deze codes vaak door een printer die je thuis hebt staan geprint worden. Daarnaast kunnen ze ook makkelijk gescand worden door middel van een mobiele telefoon. Vaak worden QR codes daarom ook vaak geprint op posters. Doordat ze op posters worden geprint kunnen deze makkelijk gescand worden.

http://www.kba-metronic.com/

Bedrijfsdeuren en garagedeuren: bekijk het aanbod van het merk Novoferm

Novoferm is een bekend merk als het gaat om garagedeuren en bedrijfsdeuren. Bekijk zeker eens het assortiment van Novoferm als u op zoek bent naar nieuwe bedrijfsdeuren of garagedeuren. AB Techniek is leverancier van een breed aanbod bedrijfsdeuren en garagedeuren onder meer van het bekende merk Novoferm. Zodoende kunnen ze voor elk type bedrijf en voor elke toepassing de juiste deur leveren. Er kan onder meer een keuze worden gemaakt uit sectionaaldeuren, loop- en branddeuren, tocht- en snelroldeuren, laad-en lossystemen, toegangsdeuren voor parkeerruimtes. Elk type deur is vervolgens leverbaar in diverse afmetingen, afwerkingen en kleuren en kan aangepast worden aan persoonlijke wensen en voorkeuren. Goede isolatie of juist extra lichtinval; het kan allemaal. AB Techniek kan altijd de juiste oplossing bieden als het gaat om garagedeuren en  bedrijfsdeuren. Daarnaast is het bedrijf leverancier van Novoferm garagedeuren of Novoferm bedrijfsdeuren.

Bedrijfsdeuren en garagedeuren: welke service mag u verwachten bij het plaatsen van de deuren?

Wat dient u vooraf te weten als er bedrijfsdeuren of garagedeuren geplaatst worden? Om te beginnen dient de plaats waar de nieuwe deur gezet wordt leeg te zijn, zodat de monteur genoeg werkruimte heeft. Hierbij is het verstandig een ruimte van ongeveer drie meter rondom de plaatst waar de deur gezet wordt vrij te houden. Moeten er voor het leegmaken van de ruimte zware objecten worden verplaatst? Vaak helpen de monteurs de leverancier hun klanten hier graag bij. Dat is wel zo gemakkelijk. Wilt u een nieuw stroompunt voor de aandrijving van de deur laten aanleggen? Vaak zijn monteurs van deurenleveranciers, waaronder bijvoorbeeld Novoferm garagedeuren of Novoferm bedrijfsdeuren, veelzijdig opgeleid en kunnen ze ook elektra uitbreiden.

Bedrijfsdeuren en garagedeuren: hoe gaat het aanschaffen van deze producten in zijn werk

Het aanschaffen van bedrijfsdeuren en garagedeuren. Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Veel leveranciers bieden klanten de mogelijkheid zich te komen oriënteren op de deuren en de producten door de showroom te bezoeken. Hier staan alle deuren, waaronder bijvoorbeeld Novoferm garagedeuren of Novoferm bedrijfsdeuren uitgestald. Aan de hand van persoonlijke voorkeuren van de klant en de toepassing waarvoor een deur gezocht wordt, geeft de leverancier advies op maat. Bovendien bieden veel leveranciers de mogelijkheid direct een offerte op te laten stellen. Soms is het wenselijk voordat een nieuwe deur wordt aangeschaft de situatie ter plaatsen te komen bekijken. Voor veel bedrijven is dit geen enkel probleem en verlenen ze deze service graag.

http://abtechniekgaragedeuren.nl/#ab-techniek-garagedeuren

Beter online vindbaar worden

In deze tijden van digitalisering is het steeds belangrijk om je online zichtbaarheid te vergroten en duidelijk aanwezig te laten zijn. Eigenlijk kom je er tegenwoordig niet meer mee weg om niet meer te vinden te zijn, en als je het dan toch doet, kun je het ook maar beter goed doen toch?

Er zijn verschillende manieren om je online vindbaarheid te vergroten. Er zijn dingen die je zelf ook kunt doen, maar eigenlijk is het altijd beter om een expert te laten kijken naar je website. Er komt namelijk heel wat meer bij kijken dan alleen het visuele plaatje.

Zo moet je er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat je website op de juiste manier is ingedeeld, zodat deze ook goed geïndexeerd kan worden door Google. Als je dit niet goed doet heeft zoiets als adwords adverteren, toch een relatief kostbare investering, veel minder nut.

Het kost tijd en vaak ook geld om je online zichtbaarheid te vergroten. Daarom is het voor de meeste bedrijven een betere optie om een specialist op het gebied van online vindbaarheid in te huren. Deze partij kan je overal bij helpen: ze kunnen gelijk aan de slag met je online vindbaarheid, maar je kunt er ook voor kiezen om hulp in te schakelen bij het optimaliseren van je website. Dat is wellicht ook een verstandige eerste stap, aangezien de meeste sites eigenlijk helemaal niet zo goed werken in Google.

Verder moet je er ook voor zorgen dat je je eigen URL’s relevant doorlinkt op andere sites. Daarin zijn allerlei mogelijkheden, tot betaalde opties, tot het ruilen van een link tot het gebruiken van gratis sites. Het is dan wel belangrijk om goed te weten waar je precies naar moet kijken, zodat je werk dat je erin steekt, zoveel mogelijk oplevert in termen van conversie. 

http://www.economy.nl/

Naar de radio luisteren

Radio is altijd een heel belangrijk massamedia kanaal geweest sinds het ontstaan ervan. Zeker voor het tijdperk van de televisie of later nog het internet, was de radio eigenlijk de enige manier om snel een boodschap te bezorgen bij de luisteraars. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tweede wereldoorlog, tijdens deze periode was de radio een heel belangrijk communicatiemiddel, vooral voor het verzet. Het hielp de mensen de moed erin te houden en was een goed middel om mensen in te lichten.

Maar ook met de huidige technologische ontwikkelingen is de radio nog steeds een heel belangrijk communicatiemiddel. Het marktaandeel van de radio is desondanks ook nog steeds heel groot maar is er wel veel veranderd sinds vroegere tijden. Vroeger ging men uitgebreid met de familie voor de radio zitten om te luisteren naar praatprogramma’s, tegenwoordig is radio meer een medium voor muziek te luisteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste hits. Ook wordt radio tegenwoordig veel geluisterd wanneer men op weg is, bijvoorbeeld naar het werk of een andere dagbesteding zoals school.

Deze wensen hebben natuurlijk gemaakt dat de wensen van luisteraars zijn veranderd. Zo draaien veel populaire radiostations veelal een mix van hitmuziek zoals pop, dance en singer-songwriter. Soms zorgt het dan ook voor irritatie dat er eigenlijk weinig variatie in de muziek op populaire radiostations is.

Echter, met de komst van online radio is het nu stukken makkelijker om zelf je favoriete muziekzender op te zoeken. Voor de rock liefhebber is er bijvoorbeeld rock antenne webradio, naast alle andere opties die je vind op platforms zoals www.radioguide.fm. Het fijne van de komst van online radio is dan ook dat er meer mogelijkheden zijn om in te springen op niches op de markt. De markten zijn dan misschien kleiner, maar dat maakt ook minder uit voor een klein online station.

http://www.radioguide.fm

Een gezonde levensstijl

Om goed te kunnen functioneren in de samenleving, is het belangrijk om een gezonde levensstijl aan te houden. Daarmee bedoelen we niet alleen gezond eten en genoeg bewegen, maar ook de geestelijke gezondheid van een mens is natuurlijk ontzettend belangrijk. Deze levenskracht die voor ons allemaal van essentieel belang is, noemen we vitaliteit van bijvoorbeeld Carrierepoort.nl.

Men werkt tegenwoordig vaak aan het lichaam, maar slaat daarbij de geest nog weleens over. Het is belangrijk dat dit meer in balans is en dat je aan allebei werkt. Het is belangrijk, omdat als je de juiste balans vindt, je beter zal functioneren in zowel je professionele als je persoonlijke leven.

Carrièrepoort is een bureau in HRD dat zich bezigt met het bewegen en in beweging houden van de mensen binnen een organisatie. Hiermee bedoelen we dus uiteraard niet alleen fysieke beweging maar dus vooral de geestelijke beweging van mensen. Hun ‘Loopbaan Vitality Week’ wordt opgezet als een vakantie, maar is natuurlijk meer dan dat. Je krijgt gerichte coaching waarbij je met een aantal specialisten gaat werken aan de grote vraag van je loopbaan en natuurlijk ook aan je vitaliteit. Hiermee boek je zelfs in een week al heel resultaat, waar je er normaal misschien wel weken of zelfs maanden over zou doen.

Er zijn ook manieren waarop je zelf aan je vitaliteit kunt werken. Het klinkt als een inkoppertje, maar probeer eens wat meer slaap te pakken. Tijdens je slaap krijgt je lichaam, maar vooral ook je geest de kans om even helemaal te herstellen van alles dat je op een dag hebt meegemaakt.

Ook is het altijd goed om bewust om te gaan met je eetpatroon. Zorg ervoor dat je genoeg drinkt overdag en kies daarbij ook wat vaker voor bijvoorbeeld een glas water of een kopje groene of kruidenthee. Eten kun je het beste verdelen in kleinere porties gedurende de dag.

http://carrierepoort.nl

Altijd telefonisch te bereiken

Tegenwoordig gaat bijna alles online. We sturen even een mailtje, een appje of een berichtje via een van de sociale media kanalen. Zo werkt voor consumenten onderling maar ook de consument en het bedrijfsleven communiceren steeds meer online met elkaar.

Toch verlangen sommige mensen ernaar om persoonlijk contact te hebben met een bedrijf. Omdat het niet altijd mogelijk is om elkaar fysiek te zien, is contact hebben via de telefoon natuurlijk dan the next best thing. Echter, telefoneren met de klant kan wel veel tijd in beslag nemen. Je kunt ondertussen niet veel andere dingen doen en je bent er zo dus alsnog een tijd mee kwijt. Het kan ook nog eens zo zijn dat je die tijd ook eigenlijk helemaal niet hebt. In zo’n geval is het misschien wijzer om het een en ander uit te besteden aan een telefoonservice. Een goede telefoonservice biedt een telefoondienst waarmee zij, indien gewenst, al jouw inkomende telefoontjes kunnen overnemen.

Het is belangrijk om altijd goed bereikbaar te zijn. Wanneer je als ondernemer niet goed bereikbaar bent, heeft dit directe gevolgen voor je bedrijfsvoering. Je loopt wellicht van alles mis dat je had kunnen binnen halen als je maar telefonisch bereikbaar was geweest… Als je niet altijd telefonisch bereikbaar kunt zijn, doe je er verstandig aan om te zorgen dat je dit wel bent. Een manier om dat te doen is middels de eerder genoemde telefoonservice. Met deze telefoonservice zorg je ervoor dat je altijd bereikbaar bent en dat je klant altijd netjes ter woord wordt gestaan. Ook als je de telefoonservice alleen maar inhuurt om door te verbinden of boodschappen aan te nemen, is dit al beter dan simpelweg de telefoon over laten gaan. Dat is natuurlijk eigenlijk ook geen optie in deze tijd van hevige concurrentie en jij wilt natuurlijk wel die klus!

https://www.bizziphone.com/

UGGs vandaag de dag

Het voorjaar en de zomer van 2012 staat voor UGG Australia in het teken van een verfrissend

zeebriesje en het eindeloze optimisme van California. Deze trend is nu ook gebruikt om de kinderkledinglijn uit te breiden en is inmiddels beschikbaar voor iedereen die graag hun uggs online kopen.

.

Comfortabele sandalan. sneakers en hippe instappers hebben een nieuwe look gekregen en de nieuwe prints en felle kIeuren in de Heritage-collectie hebben een absolute wow-factor.

 

“Onze hele collectie is geinspireerd op het California van de jaren ’40. de toonzetter voar alle mode en kunst uit die tijd”, zegt leah Larson. Vice President of Product. “Voor de kindercollectie hebben

we hetzelfde uitgangspunt genomen, wat een erg leuk proces was. We denken dot ouders en kinderen de levendigheid en energie van deze collectie geweldig zullen vinden.”

 

Liefde voor UGG Australia begint als baby met de Infant-collectie, die kleine teentjes op trendy wijze warm houdt. De zeven verschillende soorten sokjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen,

waaronder schapenvacht en badstof. De Yia Yia is een speelse teenslipper met een hielbandje van schapenvacht. In de Toddler Comfori-colleclle is de Sammey aanwezig; perfect voor de kleintjes

die net leren lopen en biedt behaaglijke fleecesokjes met een flexibele rubberen onderkant.

 

 

Comfort is het uitgangspunt geweest voor de Jannell uit de Girl’s Sandal-collectie, gemaakt van hoge kwaliteit suede en leer en met aangenaam zachte binnenzolen. De Beach casual-collectie

bestaat uit rubberen teenslippers met bloemen- en verfspetterprints in felle kleuren: perfect voor kleine voetjes op een warme dag.

 

Voor de jonge actieveling combineert de Sneaker-collectie comfort met vrolijke regenboogprints. De klassieke stijlen zijn gemaakt van suede en leer, met Twinface en ademend canvas.

De Herttage-collectie vormt de basis van UGG Australia en is nu in kleinere maten gemaald voor de kinderen. De geliefde laarzen van schapenvacht zijn er in kinder- en peutermaten. De Mini Boiley Button is nieuw dit seizoen en is er zowel in effen kleuren als met vrolijke verfspetter. De collecties zijn vanaf januari 2012 te koop bij de geautoriseerde UGG-verkooppunten en op www.uggaustralia.nl.

http://www.uggaustralia.nl/

De geheimen van een succesvolle mail campagne

 U bent van plan de eerste stappen binnen de mailmarketing wereld. Geen slechte zet, uw doelgroep kan eenvoudig bereikt worden met deze vorm van direct marketing. Wat is het belang van een groot consumentenbestand wanneer je een mail campagne start?

Gericht resultaat met een goede database

Het belang van een kwalitatieve database is groot wanneer een succesvolle e-mail campagne op gang wilt brengen. Hoe meer e-mail contacten u binnen uw bereik heeft, des te groter het volume is wat je aan kunt spreken. Hieronder wordt verder ingegaan op hoe een dergelijke database in elkaar zit.

Je kunt een email database zien als een soort grote opslagplaats voor mailadressen. Deze adressen zijn van Nederlandse consumenten. Deze consumenten hebben naast hun mailadres ook hun postcode opgegeven, zodat Mailmaps een erg gerichte selectie kan maken voor de desbetreffende klant. De klant kan natuurlijk ook zelf een selectie maken. Dit is al direct mogelijk vanaf de website. Op de website bevindt zich een tool waarmee men direct haar eigen kosten kan berekenen aan de hand van het aantal personen dat de klant in kwestie wil bereiken. De consumenten die in de database van Mailmaps zijn opgeslagen hebben in het verleden laten weten dat zij graag aanbiedingen en reclames willen ontvangen van producten en/of diensten die voor hem/haar interessant zijn. Het aantal mensen dat zich in deze database bevindt bedraagt momenteel meer dan 4.1 miljoen! U hoeft zich daarom geen zorgen te maken dat uw doelgroep er niet tussen zit.   Het versturen van een dergelijke mail is erg gemakkelijk bij Mailmaps.nl. u geeft aan in welk gebied u de boodschap uit wilt brengen en de kosten worden daar meteen bij vermeld. U kunt het geselecteerde gebied groter of kleiner maken. Dan kunt u vervolgens de mail gaan schrijven waarna de uiteindelijke mailing van start kan gaan. U bent slechts één druk verwijderd van het verzenden van uw campagne, welke meteen bij de ontvanger in de online brievenbus terecht komt. U bespaart hierdoor een hoop tijd én kosten!

Samengevat

Een  kwalitatie maildatabase is van cruciaal belang voor het specifiek bereiken van uw gewenste doelgroep. Enkel dan kan succes worden geboekt met weinig kosten en een hoge efficiëntie.

 

http://www.mailmaps.nl/mail-marketing