NetMall
Bedrijven

De geheimen van een succesvolle mail campagne

 U bent van plan de eerste stappen binnen de mailmarketing wereld. Geen slechte zet, uw doelgroep kan eenvoudig bereikt worden met deze vorm van direct marketing. Wat is het belang van een groot consumentenbestand wanneer je een mail campagne start?

Gericht resultaat met een goede database

Het belang van een kwalitatieve database is groot wanneer een succesvolle e-mail campagne op gang wilt brengen. Hoe meer e-mail contacten u binnen uw bereik heeft, des te groter het volume is wat je aan kunt spreken. Hieronder wordt verder ingegaan op hoe een dergelijke database in elkaar zit.

Je kunt een email database zien als een soort grote opslagplaats voor mailadressen. Deze adressen zijn van Nederlandse consumenten. Deze consumenten hebben naast hun mailadres ook hun postcode opgegeven, zodat Mailmaps een erg gerichte selectie kan maken voor de desbetreffende klant. De klant kan natuurlijk ook zelf een selectie maken. Dit is al direct mogelijk vanaf de website. Op de website bevindt zich een tool waarmee men direct haar eigen kosten kan berekenen aan de hand van het aantal personen dat de klant in kwestie wil bereiken. De consumenten die in de database van Mailmaps zijn opgeslagen hebben in het verleden laten weten dat zij graag aanbiedingen en reclames willen ontvangen van producten en/of diensten die voor hem/haar interessant zijn. Het aantal mensen dat zich in deze database bevindt bedraagt momenteel meer dan 4.1 miljoen! U hoeft zich daarom geen zorgen te maken dat uw doelgroep er niet tussen zit.   Het versturen van een dergelijke mail is erg gemakkelijk bij Mailmaps.nl. u geeft aan in welk gebied u de boodschap uit wilt brengen en de kosten worden daar meteen bij vermeld. U kunt het geselecteerde gebied groter of kleiner maken. Dan kunt u vervolgens de mail gaan schrijven waarna de uiteindelijke mailing van start kan gaan. U bent slechts één druk verwijderd van het verzenden van uw campagne, welke meteen bij de ontvanger in de online brievenbus terecht komt. U bespaart hierdoor een hoop tijd én kosten!

Samengevat

Een  kwalitatie maildatabase is van cruciaal belang voor het specifiek bereiken van uw gewenste doelgroep. Enkel dan kan succes worden geboekt met weinig kosten en een hoge efficiëntie.

 

http://www.mailmaps.nl/mail-marketing