Netmall

BHV cursus

Werk jij in een bedrijf en lijkt het je leuk om een BHV cursus te volgen? Of ben jij verplicht om een BHV cursus te volgen, omdat je in gevaarlijke omgevingen aan het werkt bent? BHV is een afkorting voor bedrijfshulpverlening. Maar wat zijn de redenen om een BHV cursus te volgen? In dit artikel gaan we daar verder op in.

Je bent veelzijdig

Als werknemer is het altijd belangrijk om veelzijdig te zijn. Niet alleen omdat dit goed is voor jezelf en je eigen capaciteiten, maar ook omdat jij je om die reden dan meer onmisbaar maakt in een bedrijf. Dit heeft als positief gevolg dat de kans groot is dat een contract bijvoorbeeld sneller wordt verlengd, jij sneller promotie gaat krijgen en ga zo maar verder. Die veelzijdigheid is dus zeer relevant als het gaat om een BHV cursus.

Voldaan gevoel

Bij een BHV cursus in Ede zorg jij er daarnaast voor dat je ervaren bent als het gaat om de bedrijfshulpverlening. Het geeft een zeer voldaan gevoel om andere mensen te helpen. Dit zorgt voor veel belangrijke voordelen. Allereerst krijg je er veel dankbaarheid voor terug. Mensen zijn namelijk zeer dankbaar als ze hulp krijgen bij een ongeval. Je krijgt er dus echt een voldaan gevoel bij en het geeft natuurlijk ook wel een vorm van sensatie. Dat belang mag uiteraard ook niet vergeten worden.

Veilig voor jezelf

Als je een cursus hebt gehad, dan zorgt dit er ook voor dat je zelf een stuk veiliger bent. Een punt is namelijk dat je ook veel over jezelf leert en hoe je onveilige situaties in het leven kunt voorkomen, of op de werkvloer. Op die manier loop je dus minder risico en je kunt bovendien andere mensen motiveren om ook op die manier op de veiligheid te letten. Zeer handig.

Netmall

Innovatieve systemen voor afvalwaterzuivering

Copierwater

De bedrijfsfocus ligt op het inzamelen, transporteren, en zuiveren van afvalwater en regenwater. Wij bouwen en onderhouden infrastructuur voor waterhuishouding. Omdat wij met lokale partners werken ontstaat er veel variatie in de vraag. De waterhuishouding is namelijk op iedere plek anders. Daarom zijn er klanten met specifieke veiligheidseisen of kwaliteitseisen. Dit zien wij als een kans om te innoveren op het gebied van processen en materialen.

 

Innovatie kent geen grenzen

De zon en de wind zijn duurzame energiebronnen, net zoals rioolwater. Uit de thermische hitte van rioolwater kan namelijk energie worden gewonnen. Wij bieden gemeenten en projectontwikkelaars innovatieve oplossingen aan voor slim waterbeheer. Rio-thermie is een investering die binnen de grenzen van de gemeente gebruikt kan worden om warmtevragers zoals zwembaden en scholen te voorzien van duurzame energie. Bekijk de voordelen op de website van copierwater.

 

Capaciteit van systemen voor afvalwaterzuivering

Een van onze meest populaire systemen is Vertical Flow Labyrinth (VFL). Dit is een compact systeem dat afvalwater biologisch zuiverd en er zijn verschillende types op de markt afhankelijk van de benodigde capaciteit. Zo is er een VFL variant voor enkele huishoudens, een variant voor 40-150 personen, en een variant voor meer dan 150 personen. Gebaseerd op het VFL principe bouwen zij ook complete waterzuiveringsinstallaties. Deze installaties kunnen water zuiveren voor 5000 personen.

 

Technologische mogelijkheden afstemmen

Het is aan te raden om eerst een waterscan uit te voeren. Dan komt u erachter waar de meeste kwaliteit en rendement uit lokale waterbronnen en afvalwater gehaald kan worden. Als u bijvoorbeeld water wilt lozen dan bestaat er een goede kans dat een helofytenfilter volstaat.

In het geval dat water gezuiverd moet worden voor hergebruik dan kan een modulaire oplossing met tertiaire behandelingsfase de kwaliteit leveren waarnaar u zoekt. Bekijk de website van copierwater om maatwerkoplossingen te zien. 

Netmall

De elektricien in Almelo zorgt voor de juiste elektra

Ben je bezig met een verbouwing, of met een renovatie of ga je in een nieuwbouwwoning wonen? Dan kan je vast en zeker de hulp gebruiken van de specialistische elektricien in Almelo. Een groot deel van hetgeen dat in een woning moet worden geïnstalleerd, ongeacht hoe oud een woning is, hangt samen met het stuk dat elektriciteit wordt genoemd. Denk aan het ophangen van lampen, het aansluiten van de wasmachine en het opladen van je telefoon. Dit gebeurt allemaal aan de hand van stroom en daarom is dit een bijzonder belangrijke factor in een woning. Om te zorgen dat dit allemaal op een goede manier wordt aangelegd heb je een professional nodig die hier een keer naar kan kijken om te zorgen dat alles goed is aangelegd. Maar wanneer er nog helemaal geen elektra ligt kan de elektricien in Almelo dit ook allemaal op een goede manier voor je aanleggen zodat alles goed werkt.

NEN normen

De elektricien in Almelo neemt alle zaken over die betrekking hebben tot het aanleggen en het werken met de elektra. Dit wordt allemaal uitgevoerd aan de hand van de NEN normen die hiervoor zijn gesteld. Dit zijn richtlijnen die te maken hebben met de veiligheid die hierbij komt kijken. Je wil dat alles op een juiste en veilige manier wordt aangelegd, zodat je later geen problemen hiervan hoeft te ondervinden. Denk aan het aanleggen van elektra in een badkamer, dat wel geaard moet zijn, zodat er geen kortsluiting en gevaarlijke situaties ontstaan.

Controle

Je kunt er naast de installatie ook voor kiezen om een jaarlijkse controle en onderhoud te laten uitvoeren door de elektricien in Almelo. Zo ben je er ieder jaar weer van verzekerd dat alles goed blijft werken en dat er geen problemen zijn ontstaan in het systeem. Je kunt dit dan maar beter vroegtijdig weten voordat het al te laat is. 

 

Netmall

De beste loodgieter van Enschede en omstreken

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren loodgieter in Enschede, wilt u graag de beste loodgieter van Enschede en omstreken vinden. Of u nou op zoek bent naar een loodgieter in Enschede voor de installatie van een verwarmingsinstallatie, of uw sanitaire voorzieningen om onderhoud vragen, een goede loodgieter in Enschede kan het allemaal. Maar hoe vindt u nou een écht goede loodgieter in Enschede? Het aanbod is immers onwijs groot zo zult u tijdens uw zoektocht ervaren. Doe daarom vooraf zelf online research naar de verschillende loodgieters en filter op die manier voor uzelf de allerbeste loodgieter van Enschede en omstreken eruit.

Wat houdt het beroep van een loodgieter in?

Het woord loodgieter heeft u vast weleens voorbij horen komen, maar wat doet een loodgieter nou eigenlijk? Wat houdt het beroep van een loodgieter in Enschede nou precies in? Het beroep van een loodgieter is heel breed. Een loodgieter in Enschede houdt zich bijvoorbeeld bezig met de installatie van uw verwarming, maar ook de installatie van uw sanitaire voorzieningen behoort tot het werk van een loodgieter in Enschede. Een loodgieter heeft kennis van bijvoorbeeld waterleidingen, maar ook van de riolering. Het vak van een loodgieter is dus niet alleen heel breed, maar omvat dus ook echt een stukje vakmanschap.

Voor welke loodgieter kiest u?

Als u op internet zoekt naar een loodgieter in Enschede zult u zien dat het aanbod groot is.

Maar, hoe vindt u in dat grote aanbod nou de beste loodgieter van Enschede en omstreken?                      Of er nou een sanitaire voorziening geïnstalleerd moet worden, of een warmte installatie in uw huis om onderhoud vraagt, u heeft het liefste dat er zo snel mogelijk een loodgieter u verder komt helpen. U bent dus op zoek naar een loodgieter in Enschede die snel kan handelen en daarnaast wel kundig is en zijn vak goed verstaat. Lees online reviews en vind de beste loodgieter van Enschede voor uw klus.

 Netmall

Wat doet een boekhouder?

Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van alle administratie? Administratie uitbesteden is wellicht een grote voor u. Toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder houdt zich bezig met verschillende zaken. Bijvoorbeeld het bijhouden van inkomsten en uitgaven. Zo houdt u overzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Ook het bijhouden van financiële transacties, verslagen opstellen en nauwkeurig verifiëren van documenten behoort tot het takenpakket. Een boekhouder is verantwoordelijk voor het opmaken van facturen, het opstellen van jaar- en resultatenrekeningen, het doen van BTW-aangifte en het uitvoeren van bankverrichtingen. 

Administratieve dienstverlening ZZP en MKB

Er zijn tal van bedrijven voor het uitbesteden van uw administratie. Sommige bedrijven zijn goed in de administratie van ZZP’ers, terwijl andere bedrijven beter zijn in de administratie van een MKB. Wanneer u uw administratie wilt uitbesteden, kijk dan goed naar wat voor bedrijf u kiest. 

De voordelen

Wel of niet uw administratie uitbesteden? Het is een afweging die weloverwogen gemaakt dient te worden. Maar wat zijn de grootste voordelen van het uitbesteden van uw administratie? Het grootste voordeel van het uitbesteden van uw administratie is dat u er beduidend minder omkijken naar hebt. Zo hoeft u zich niet alleen niet meer te verdiepen in allerlei regels, formules, wetten en andere rompslomp, maar u hoeft er ook geen tijd meer aan te besteden. 

Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. 

https://www.advi.nl/
Netmall

Vrijblijvend advies over sloten vervangen

Als je in een nieuw huis komt na een verhuizing moet je meteen de sloten vervangen. Veel mensen doen dit niet en weten niet dat er een kans bestaat dat andere mensen de sleutel van hun huis kunnen hebben.

Het is niet de standaardwerkwijze om sloten te laten vervangen voor de nieuwe bewoner. Vooral bij huurwoningen vervangen ze de sloten meestal niet omdat de kosten dan hoog oploopt voor de verhuurder. Je kunt dus nooit zeker van zijn of andere mensen ook een sleutel hebben van je nieuwe huis. De sloten vervangen is dan ook heel verstandig.

Je kunt bij een slotenmaker Den Haag vrijblijvend advies vragen over het vervangen van sloten. Ze weten als geen ander welke slot het beste is en goed past bij de deur. Sommige deuren hebben nou eenmaal een ander soort slot nodig dan de ander. Hier kan de slotenmaker je over adviseren en je kunt zelfs de sloten laten monteren.

Voor monteren van nieuwe sloten en sloten vervangen kun je ook een vrijblijvend offerte aanvragen. Je krijgt dan een opgave van de prijzen voor sloten vervangen van de slotenmaker Den Haag. Hierdoor weet je precies hoeveel het gaat kosten om de sloten te laten vervangen.

https://deslotenmakerdenhaag.nl/

https://www.slotenmakerdenhaag.nl/
Netmall

Airport Parking – Waarom veiligheid het belangrijkste is in elke beslissing?

Je kunt uiteraard een goedkopere prijs vinden voor parkeren bij het vliegveld door op het internet op zoek te gaan naar alle mogelijke aanbiedingen en manieren om je auto veilig te parkeren als jij op reis bent.

Zakelijke reizigers zijn, vanwege het feit dat ze veel op reis zijn, beter op de hoogte van de diensten die Eazzypark (voor het parkeren op vliegveld Eindhoven) hen biedt, met de wetenschap dat hun auto bewaakt wordt door een bedrijf dat veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. De meeste vliegvelden zijn hiervoor goedgekeurd, net als enkele parkeerdiensten die veilige parkeerplaatsen aanbieden. Als je op vakantie gaat wil je er zeker van zijn dat je auto veilig is en hoewel prijs natuurlijk belangrijk is bij het bepalen van welke dienst je uiteindelijk kiest, mag op de veiligheid nooit beknibbeld worden.

 

Eazzypark ondergaat jaarlijks een inspectie van de Politie die alle zaken omtrent veiligheid, gezondheid en beveiliging inspecteert. De staat van de hekken, waarbij de hoogte, toegang en procedures worden bekeken, rijbaanmarkeringen, verlichting, receptie, CCTV en 24-uurs bemanning zijn allemaal zaken die onder de loep genomen worden. Dit allemaal onderhouden kost geld en dit moet ook terug te zien zijn in de prijs en hoewel er bedrijven zijn die dit allemaal niet hebben en goedkopere parkeerplekken aanbieden kan de veiligheid en kwaliteit van die bedrijven nooit op dezelfde hoogte staan als bedrijven die wel investeren in voldoende veiligheid.

Er is niets erger voor te stellen dan terug te komen van vakantie om te zien dat de toegangspoort door slechts een enkele ketting op slot gehouden wordt, met geen enkele bewaking in de buurt. Je gaat op vakantie om te ontspannen en niet om je zorgen te maken of je auto er nog wel staat als je terugkomt. Dit schiet het doel wel voorbij.

De beste manier om de juiste parkeerservice te vinden is te kijken naar alle informatie op een vergelijkingswebsite waar alle details van de verschillenden diensten naast elkaar worden gelegd. Als je bijvoorbeeld alle parkeerbedrijven van bijvoorbeeld Eindhoven Airport wilt bekijken zou dat uren kosten vanwege de vele bedrijven rond het vliegveld. Hier biedt een vergelijkingssite uitkomst.

 

 

 

 

https://eazzypark.nl
Netmall

Op zoek naar een hovenier Alkmaar?

Bent u op zoek naar een hovenier Alkmaar? Dan bent u aan het juiste adres. Ik ben een ervaren hovenier die u kan helpen met uw tuin en al uw wensen in vervulling kan laten gaan, zolang het op het gebied van een tuin blijft dan natuurlijk. Ik kan voor u alles betekenen als het gaat om een tuin. Ik doe dit met mijn bedrijf genaamd de Noord-Hollandse tuinman.

 

Denoordhollandsetuinman.nl

Als u op zoek bent naar een hovenier Alkmaar neem dan eens een kijkje op de site van de Noord-Hollands tuinman. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat we uw tuin een totaal nieuw ontwerp geven maar ook kunnen we zorgen voor een renovatie van uw tuin. Ook leggen wij tuinen aan en kunt u ons ook inhuren als er onderhoud aan uw tuin nodig is maar u zelf niet in de mogelijkheid bent om dit te doen. En dit alles ook nog eens voor een scherpe en eerlijke prijs. Omdat wij alles zelf regelen en zelf alles uitvoeren hoeft u niet extra overhead kosten te betalen.

Als u behoefte heeft aan een hovenier Alkmaar en een nieuwe tuin aan wil laten leggen dat kunnen wij erg goed van pas zijn. We lopen eerst met u alles door, nemen een kijkje in uw tuin en nemen we de tijd om uw wensen aan ons uit te leggen zodat wij een perfect beeld krijgen van hoe u alles wilt. Dit gaat allemaal gebeuren tijdens een adviesgesprek dat ik altijd met mijn klanten heb voordat ik aan een opdracht begin.

 

Advies

Twijfelt u dus nu nog dan geef ik u een advies, stop ermee en laat ons ons werk doen. Schuif een nodige tuinklus niet langer voor u uit en laat ons lekker ons werk doen en dan weet ik zeker dat u nog veel seizoenen gaat genieten van uw ‘nieuwe tuin’. Twijfel dus niet langer en neem contact op met de Noord-Hollandse tuinman.

Netmall

De Familiedrukker: Trouwkaarten bestellen

Voor onze trouwdag zijn we opzoek naar online trouwkaarten bestellen. Dit hebben we gedaan bij de Familiedrukker. De Familiedrukker is een drukkerij van kaarten voor allerlei gelegenheden. Ze beschikken over trouwkaarten, rouwkaarten, jubileumkaarten geboortekaarten en nog veel meer! Voor ieder wat wils, zal ik maar zeggen. Ik en mijn vrouw zijn vorig week in Venetië getrouwd. We hebben het Ja-woord gegeven in een mooi landhuis aan het mooie water. Al onze geliefde waren erbij. Natuurlijk is het begrijpelijk dat we het niet super groot hebben gevierd. Anders zou het een heel duur ‘grapje’ worden. We zijn dus trouwkaarten bestellen gaan doen bij de Familiedrukker. Lees in deze blog hoe we daar bij gekozen zijn!

Zoeken naar trouwkaarten bestellen

Trouwkaarten bestellen was iets wat niet super makkelijk was. Ik heb namelijk veel websites moet bezoeken en ook weer moeten verlaten, zonder succes. Want op geen van de websites vond ik waar ik naar opzoek was. Ik was samen met mijn vrouw opzoek naar een kaart die origineel was, niet zo’n standaard ding. En dat is gelukt. Want toen we op de website van de Familiedrukker terecht kwamen vonden we verschillende kaarten die aan onze wensen voldeden. Echter zat er maar één tussen die het hard van mij en mijn vrouw stal. Die was zo bijzonder en paste precies bij ons leven. We besloten om de kaarten te bestellen. Dat ging heel gemakkelijk. En al enkele dagen later ontvingen wij onze trouwkaarten. Trouwkaarten bestellen bij de Familiedrukker was dus een super goed idee!

ik zal dus iedereen aanbevelen om zijn of haar trouwkaarten bestellen bij de Familiedrukker. Ben je opzoek naar kaarten voor andere gelegenheden? Dan is de Familiedrukker ook een goede bestemming want zij maken en leveren ook kaarten voor andere gelegenheden. Kijk dus eens op defamiliedrukker.nl/trouwkaarten-bestellen. Misschien staat jouw droom kaart er ook wel tussen.

Netmall

Afscheid collega

Op de website van Jilster ga ik een afscheid collega tijdschrift maken. Helaas moet ik namelijk afscheid gaan nemen van mijn collega, die ergens anders gaat werken. Maar omdat wij op deze afdeling, waar zij ook werkte, vele jaren met haar hebben samengewerkt, willen wij graag een leuk en origineel cadeau geven. En toen ben ik op het internet gaan zoeken naar iets leuks. In dit blogje leg ik graag over wat ik precies heb gevonden en hoe ik daar op kwam.

Googelen op afscheid collega

Allereerst ben ik gaan Googelen op afscheid collega. Hier zag ik allerlei verschillenden dingen. Dingen zoals afscheid collega gedicht, maar ook zag ik Jilster.nl er tussen staan. Er stond bij dat je daar je eigen magazine kunt maken. Dit lijkt mij een hartstikke leuk en origineel cadeau! In plaats van gewoon een kaartje met een gedicht erop. Daarom besloot ik om een kijkje te gaan nemen op de website van Jilster. Er stond direct een titel met daarop dat je het afscheid van een collega onvergetelijk kunt maken. Dat door tijdschrift te maken. Je kunt het tijdschrift in hun systeem zelf helemaal ontwerpen. Zo kun je het dus erg persoonlijk maken. Zoals met foto’s die tijdens zowel werktijd als vrije tijd gemaakt zijn. Maar ook leuke anekdotes en verhalen van collega’s. Dit lijkt mij, en ook mijn collega’s, een hartstikke leuk idee!

Tijdschrift maken bij Jilster

Vervolgens zijn wij begonnen met het maken van het tijdschrift bij Jilster. Allereerst hebben wij alle anekdotes verzameld. Verhalen die mijn oud-collega en wij, of een andere collega, nooit meer zullen vergeten! En dat allemaal samengebundeld in één magazine. Daarnaast werden er bij de verhalen ook vele foto’s meegeleverd. Het tijdschrift zou dus in ieder geval vol komen te staan.

Het tijdschrift was al snel af en wij hebben het tijdens het afscheid van mijn collega gegeven. En ze was er heel blij mee en vond het erg leuk om de onvergetelijke verhalen van op de werkvloer samengebundeld te hebben in een tijdschrift van Jilster.