Problemen met uw LG wasmachine snel verholpen door wasmachine reparatie Amsterdam

Problemen met uw LG wasmachine snel verholpen door wasmachine reparatie Amsterdam

LG wasmachine uit balans met UE-foutcode

“Deze wasmachine hoort topmateriaal te zijn!” Deze vorm van frustratie is de afgelopen jaren geuit door een groot aantal eigenaren van LG-wasmachines. LG promoot hun wasmachines als “energiezuinig” en spreekt hun LG TrueBalance-antitrillingsysteem aan als “ontworpen om het geluid en de trillingen van de wasmachine te verminderen voor soepele, stille prestaties in elke kamer van het huis [.]”

Helaas hebben LG-wasmachines en hun TrueBalance technologie is allesbehalve “top of the line” geweest. Consumenten in het hele land hebben LG-wasmachines gezien die voortdurend problemen met “herbalancering” tegenkomen – over het algemeen geïdentificeerd door de foutcode “UE” die op het scherm van de machine knippert – die consumenten dwingen om te betalen voor nieuwe controlepanelen en / of softwarefixes, en zorgen er ook voor dat de wasmachines meer water en energie gebruiken dan normaal om toekomstige “herbalancering” -problemen te voorkomen.

Wasmachine reparatie Amsterdam voor alle problemen met LG wasmachines

Ironisch genoeg zijn de problemen die consumenten ervaren de problemen die de TrueBalance-technologie heeft ontworpen (en geadverteerd) om aan te pakken en op te lossen. Inderdaad, de “UE” -foutcode die de uitsplitsing van de LG-schijven aangeeft, kan evengoed staan ​​voor “onvervulde verwachtingen”. Om consumenten te horen zeggen:

Ik kocht een LG-wasmachine met toplader die een paar jaar geleden rechtstreeks werd aangedreven. Misschien een jaar later begon ik regelmatig “UE” -foutmeldingen (ongelijke belasting) te krijgen die de cyclus zouden stoppen. Ik zou de deur moeten openen, proberen het natte wasgoed opnieuw te verdelen en dan de cyclus opnieuw starten. Soms meerdere keren voor 1 lading. Het duurt vaak 3-5 uur om een ​​enkele was te doen !!! Soms probeert de machine de idiote fout te corrigeren door de bak automatisch te vullen met water … Ik vermoed in een poging om de lading opnieuw te verdelen. Dit werkt nooit. Het apparaat is progressief slechter geworden met deze “UE” -kwestie tot het punt dat het nu op 80-90% van de cycli stopt! Ik eindig vaak dat ik tijdens de centrifugeercyclus aan de machine moet blijven staan ​​totdat deze stopt en de foutmelding geeft of begint met het vullen van de kuip, daarna moet ik de machine uitzetten en de doorweekte kleding in de droger doen.

Wasmachine reparatie Amsterdam lost fundamentele problemen met uw LG wasmachine vakkundig op

Ongebalanceerde fout UE – LG voorlader Extra capaciteit – veel te veel betaald om extra capaciteit te krijgen – zou dolgraag mijn basis voorlader terug willen hebben! Extra capaciteit is waardeloos als je de belasting niet kunt laten draaien en eindigen vanwege de UE-code. Ik heb kussens die ik gewassen had weggegooid. Geen probleem in mijn laatste machine, omdat deze veel te dure LG het niet zou laten draaien – niet alleen, niet met andere items, niet na te zijn uitgewrongen, opgehangen om te laten drogen, niet op een laag pitje – NIETS. De True Balancer is een grap – het veroorzaakt het probleem. 

Bel wasmachine reparatie Alkmaar indien u storingen met uw LG wasmachine ervaart.

https://witgoed-reparatie.net

Op zoek naar een HP laptop? De specialist heeft het in huis!

Bent u online op zoek naar een HP laptop? Omdat u geen tijd heeft om naar de winkel te gaan? Zelfs uw nieuwe laptop kunt u tegenwoordig online kopen! Zo kunt u bij een specialist als Electrocorner laptops van de beste merken gemakkelijk via de webshop bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een HP laptop. Het voordeel is dat u kiest uit diverse types, waarvan u de specificaties gemakkelijk online leest. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt voor de HP laptop die volledig aansluit bij uw wensen en eisen? Dan plaatst u deze in uw winkelwagen en rekent u gemakkelijk af via iDEAL. De specialist zorgt er dan voor dat u de laptop de volgende werkdag al ontvangt.

HP laptop, tablet, desktop, monitor of printer kopen

Bent u op zoek naar een specialist in computer gerelateerde artikelen? Bij een echte specialist vindt u een ruim assortiment laptops en gerelateerde artikelen. U kunt hier niet alleen terecht voor het kopen van een laptop, zoals een HP laptop, maar ook voor een ruim assortiment tablets, desktops en monitors van diverse gerenommeerde merken. De specialist biedt diverse types, zodat u altijd een laptop, tablet, desktop of monitor vindt die aansluit bij uw werkzaamheden. Liever een printer aanschaffen? Ook dat kan bij de specialist! Waar vindt u zo’n specialist in computers en gerelateerde artikelen, waar u een HP laptop, tablet, desktop, monitor of printer kunt kopen? Electrocorner is dé specialist die u zoekt.

Extra voordelig: HP laptop in de aanbieding

Wilt u extra voordelig een HP laptop kopen? Dat is mogelijk bij Electrocorner! De specialist biedt namelijk ook een ruim assortiment laptops en andere computer gerelateerde producten in de aanbieding aan. Hoewel u bij de specialist altijd de goedkoopste producten ontvangt, is een select aantal producten tegen een extra lage prijs verkrijgbaar. Zo ontvangt u altijd de beste producten tegen de allerlaagste prijs. Bestel vandaag nog, dan ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag al in huis. Een nieuwe printer aanschaffen? Een tablet kopen? Of toch een HP laptop bestellen? Bij de specialist bent u zeker op de juiste plek.

Bestel eenvoudig uw nieuwe laptop online

Webshops worden de laatste jaren steeds populairder. Ook voor het kopen van laptops vinden steeds meer mensen de weg naar de digitale winkel. Dat is niet gek ook, want als u uw laptop online bestelt bij een specialist als Electrocorner.nl profiteert u van heel wat voordelen. Zo kunt u gewoon comfortabel in uw luie stoel blijven zitten voor het bestellen van uw laptop. Geen lange wachtrijen, dringen in de winkel en een chaotisch opgesteld assortiment. Gewoon online een duidelijk overzicht van alle verkrijgbare laptops met hun specificaties erbij, ideaal toch?

Uw nieuwe laptop al binnen één dag in huis

Een laptop is tegenwoordig een handig hulpmiddel. Is die van u kapotgegaan? Dat is vervelend! Waarschijnlijk omdat u de laptop niet kunt missen. Dan hebben we goed nieuws voor u! Als u uw nieuwe laptop vandaag nog voor 17.00 uur bestelt bij Electrocorner.nl, heeft u hem morgen al in huis. Zo kunt u meteen aan de slag om de nieuwe functies van uw laptop uit te proberen en te zien wat hij allemaal kan. En blijkt nu dat de laptop toch niet helemaal bevalt, dan is dat ook geen probleem bij deze specialist. U krijgt namelijk 14 dagen bedenktijd, waarbinnen u uw laptop gewoon kunt terugsturen. Zomaar een paar redenen om uw nieuwe laptop te kopen bij Electrocorner.nl.

Een laptop kopen die precies aan uw vereisten voldoet

Veel mensen maken dagelijks gebruik van een laptop. Juist daarom is het van belang om voor kwaliteit te gaan, op het moment dat u een laptop gaat kopen. Een te trage laptop zorgt immers voor enorme frustratie. Tegelijkertijd wilt u ook niet te veel betalen voor allerlei functies en capaciteiten die u helemaal niet nodig heeft. Maar hoe maakt u nu een juiste keuze? Een specialist als Electrocorner.nl helpt u er graag bij. Zij weten alles van laptops en de bijbehorende specificaties. Ze luisteren aandachtig naar wat u verwacht van uw laptop en wat uw wensen en vereisten voor de laptop zijn. Op basis daarvan geven ze u persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat de laptop die u gaat kopen perfect aan uw vereisten voldoet.

6 veel voorkomende problemen bij repareren van witgoed

Stel je eens voor, voordat je gaat slapen wil je nog even snel de was gaan draaien. Je pakt de kleding die je wilt wassen en stopt het in de wasmachine, je bereid je voor om lekker te gaan slapen – je moet morgen immers weer vroeg opstaan om naar je werk te gaan. Wanneer je de wasruimte verlaat en richting je slaapkamer gaat hoor je dat de wasmachine niet begint met functioneren. Wat is er aan de hand? Is de stekker wel goed aangesloten…? JA! Oke, waarom werkt de apparaat dan niet? Dat kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Het is gebruikelijk dat je ooit eens een witgoed reparateur nodig zal gan hebben. De technologie achter witgoed is goed, alleen toch kan het gebeuren dat er door een kleine defect je wasapparaat niet meer naar behoren zal gaan werken. Dat kan te maken hebben met een fout in de moederbord van de wasmachine, dit is namelijk een belangrijke onderdeel en kan ervoor zorgen dat de machine niet meer gaat werken. Gelukkig kun je deze (in sommige) gevallen zelf reparen.

1. Kun je de wasapparaat zelf repareren?

Vaak is het repareren van de wasmachine gemakkelijker dan je denkt. Een foutje in de wasprogramma verreist een hard reset. Dat kun je doen door de voedingkabel uit de wasmachine te trekken en even te wachten, we raden je aan om 10 seconden te wachten voordat je de kabel weer opnieuw aansluit aan het wasapparaat. Werk dat niet? Lees dan de volgende stappen.

2. Stel een diagnose vast, wat is er precies kapot gegaan?

Voordat je aan de slag kunt gaan om je apparaat te repareren, is het belangrijk dat je weer wat er beschadigd of defect is. Welke meldingen geeft het schermpje op je wasmachine? Je kunt het internet gebruiken om deze foutmeldingen op te zoeken en eventueel kijken wat er mis is. Vaak kun je ook de oplossing ervoor vinden, je kunt bij de plaatselijke witgoed monteur vragen om advies.

3. Witgoed monteur, wat doen ze precies?

Wanneer je contact opneemt met een wasmachine reparatie service kun je een afspraak maken en komen zij thuis bij je langs om een storingsdiagnose vast te stellen. Je wasmachine is dan in goede handen, vaak hebben de monteurs jarenlange ervaring en werken zij met de nieuwste modellen wasmachines. Vaak kost het je slechts een paar tientjes om de wasmachine weer als nieuw te krijgen. Mocht je wasmachine na de reparatie weer defect zijn? Dan heb je in de meeste gevallen 12 maanden garantie op de reparatie. Controleer altijd even voordat je een afspraak maakt met de reparateur.

4. Hoe werkt de garantie?

Stel dat je wasmachine weer goed werkt, na een hoop stress en ellende heb je uiteindelijk weer een goed werkende wasmachine. Toch kan het gebeuren dat je een paar dagen later weer precies dezelfde probleem ervaart! Dan heb je gelukkig recht op garantie en kun je telefonisch contact opnemen zodat de monteur weer thuis bij je langs komt om opnieuw het probleem vast te stellen. Eventueel kan de monteur onderdelen vervangen (meestal zijn deze op voorraad).

Het kan zo zijn dat je wasmachine oververhit is geraakt omdat je deze te zwaar hebt beladen, de monteur geeft je advies over wat je het beste kunt doen. In de meeste gevallen hebben wasmachine reparatie diensten kennissen die goedkope wasmachines verkopen.

Als je geluk hebt kun je een nieuwe wasmachine kopen tegen een laag tarief. Helaas, het gebeurt vaak net zoals de bovenstaande voorbeeld – deze reparaties vallen niet onder de garantie. Wanneer je je wasmachine water lekt aan de onderkant heb je ook geen garantie. Dat kan gebeuren, als de rubber onder de wasmachine is gescheurd heb je te maken met een dure reparatie.

5.Wat gaat de reparatie kosten?

Het repareren van je wasapparaat kan vaak goedoop zijn, het kan zo zijn dat je alleen de voorrij en diagnosekosten hoeft te betalen. Je kunt aan de witgoed monteur vragen wat de kosten zullen bedragen en eventueel om advies vragen. In zeker 90% van de gevallen kan de monteur je wasmachine in dezelfde halfuur al repareren. Extra kosten zijn dan niet nodig. Bij een goede witgoed monteur krijg je altijd een eerlijke prijsopgave. Als je hiermee akkoord gaat, begint de monteur aan het repareren van de wasmachine. Deze kosten bedragen vaak €65,-

6.Wat als er onderdelen vervangen moeten worden?

De monteur begrijpt het probleem, je wilt natuurlijk zo snel weer een werkende wasmachine om de was te draaien. Wasmachinerotterdam.nl begrijpt dat dit belangrijk is. Als er onderdelen vervangen moeten worden kan de monteur dit vaak uit zijn werkbusje halen. Deze kan de monteur dan snel vervangen

4S scherm reparatie Haarlem

4S scherm reparatie Haarlem

Deel 2/4

Stap 11
– Gebruik de rand van een plastic opener om de onderste antenneconnector los te wrikken uit zijn aansluiting op de printplaat.
– Trek de antennekabel weg van onder de metalen vinger die bevestigd is aan de printplaat.

Stap 12 – Achtercamera
– Let op de buitenste plastic ring gelegen bovenop de flashmodule van de achtercamera. Het kan gemakkelijk kwijtraken wanneer het tijdens demontage niet verwijderd wordt.
– U kunt een pincet, een plastic opener of een spudger gebruiken om de plastic ring te verwijderen.

Stap 13
– Verwijder de volgende vier schroeven die het kabeldeksel bevestigen aan de printplaat:
> Een 2,7 mm Phillips schroef
> Een 2,6 mm Phillips schroef
> Een 1,3 mm Phillips schroef
> Een 1,2 mm Phillips schroef

Stap 14
– Gebruik de rand van een plastic opener om de klepjes van het deksel uit hun gleuven te wrikken. Deze gleuven bevinden zich in het EMI schild op de printplaat.
– Til het deksel op bij de rand nabij de top en haal hem uit de iPhone.

Stap 15
– Gebruik een iPod opening tool om voorzichtig de achtercamera-connector los te trekken van zijn aansluiting.
– Pas op dat u geen omringende onderdelen op de printplaat afbreekt, terwijl u de connector loswrikt.
– Verwijder de achtercamera van de iPhone.
– Onder de achtercamera bevindt zich een kleine rubberen pakking. Zorg ervoor dat deze op de goede plek zit bij herbouw.
Stap 16 – SIM-Kaart

– Gebruik een simkaart eject-tool of een paperclip om de simkaarthouder uit te werpen.
– Verwijder SIM-kaart en de SIM-kaarthouder.

Stap 17 – Printplaat

– Verwijder de vijf kabels aan de bovenkant van de printplaat in de volgende volgorde:
> Hoofdtelefoonaansluiting / volumeknopkabel
> Voorcamera kabel
> Digitizer kabel
> Display datakabel
> Power button kabel (gelegen onder de hoofdtelefoonaansluiting / volume knop kabel)
– Om de kabels los te koppelen, dient u ze met een plastic opener voorzichtig omhoog te tillen.

Binnenkort het vervolg

Geen tijd, zin of kunde om uw eigen tablet te repareren?
Surft u dan naar www.vistarepair.nl, als u op zoek bent naar een iPhone reparatie in Haarlem.

http://www.vistarepair.nl/iphone-4s-reparatie