Wat kost een elektrische verwarming?

Je huis elektrisch verwarmen is al lang geen droom- of toekomstbeeld meer. Tegenwoordig kun je overal in je huis elektrisch verwarmen, ook in de badkamer. Daarnaast is ook op kantoor, in winkels en in restaurants elektrisch verwarmen een verantwoorde keuze. Door elektrisch te verwarmen draag je namelijk actief bij aan een schoner milieu. Je kunt bewust kiezen om geen gebruik te maken van fossiele brandstoffen als verwarmingsbron. Deze bewuste keuze wordt gelukkig steeds voordeliger. 

Zoals hierboven aangegeven staat wordt elektrisch verwarmen in toenemende mate voordeliger. Als investering maar ook in je maandelijkse kosten. Het tegenovergestelde geldt voor fossiele brandstoffen. De fossiele brandstoffen worden namelijk schaarser en als gevolg stijgen de prijzen van deze brandstoffen alleen maar. Je kunt nu en in de toekomst maandelijks veel geld besparen door over te stappen naar elektrische verwarmen. 

De verwachting is dat de komende jaren elektrisch verwarmen in toenemende mate voordeliger zal worden. Enerzijds omdat de prijzen voor elektriciteit alleen maar dalen en anderzijds omdat de prijzen voor fossiele brandstoffen alleen maar stijgen. De prijzen van fossiele brandstoffen zullen stijgen door de gevolgen op het milieu, de toenemende schaarste en afnemende beschikbaarheid. Ook door milieuheffingen en belastingen zullen de prijzen van fossiele brandstoffen de komende jaren fors stijgen. Nu al treft de overheid maatregelen om het gebruik van fossiele brandstoffen aanzienlijk te verminderen. 

Als we kijken naar elektrisch verwarmen worden er juist verdere aanzienlijke prijsdalingen verwacht. Dit omdat er steeds meer duurzame en innovatieve manieren worden geëxploiteerd om elektrisch te kunnen verwarmen. Als we terugkijken naar de laatste jaren is de prijs van elektrisch verwarmen zelfs al 20% afgenomen. 

Indien je nu of in de komende periode je oude verwarming moet vervangen of vanuit financiële en ecologische overwegingen kiest om je huis elektrisch te verwarmen krijg je te maken met een eenmalige investering. Gelukkig heeft een elektrische verwarming een lange levensduur en is er geen sprake van onderhoud. Daarnaast kom jij wellicht in aanmerking op een tegemoetkoming in deze investering vanuit de overheid of je energieleverancier. Kijk op de site van je energieleverancier of de rijksoverheid voor meer informatie over tegemoetkomingen. 

Wil jij meer weten over elektrisch verwarmen of wil jij weten wat elektrisch verwarmen in jouw situatie kost?. Ga dan naar deze calculator om je verbruik te berekenen. Ook kun je daar terecht om meer informatie in te winnen over werkelijk gebruik en natuurlijk ook voor het aanschaffen van elektrische verwarmingen. 

https://verwarmwinkel.nl/
Netmall

Een Makita accu kopen voor een goede prijs

Als je gebruik maakt van Makita gereedschap weet je dat dit een zeer prijzig merk is en wanneer er een onderdeel van het gereedschap stuk gaat weet je dat dit je ook een hele hoop geld kan gaan kosten. Een Makita accu nu kopen bijvoorbeeld zorgt ook voor een behoorlijk gat in je portemonnee. Maar je wil natuurkijk wel gebruik blijven maken van het dure gereedschap die je hebt gekocht. Je hebt eigenlijk niet zo veel zin om weer zoveel geld te gaan uitgeven, maar je denkt dat er geen andere manier is. Die is er gelukkig wel! Je kunt namelijk ook een accu kopen die een vervanger is van een originele accu. De Makita accu kopen die niet origineel is zorgt ervoor dat je niet zoveel hoeft te betalen en toch een goede accu hebt waar je een lange tijd weer mee kunt gaan klussen. 

Klussen

Afhankelijk van het soort klussen dat je gaat doen kan je een Makita accu kopen met een bepaald voltage. Ben je van plan hele zware klussen te gaan uitvoeren? Dan is het aanschaffen van een Makita accu kopen net een hoog voltage zeker aan te raden. Voor kleine klussen kan je natuurlijk ook een iets minder krachtige accu kopen. Je kunt bij alle specificaties kijken naar waar deze accu voor is bedoeld. Zo kan je goed bekijken welke accu goed bij je past. 

Accu gereedschap

Het voordeel van het gebruik maken van gereedschap dat werkt op een accu is dat je helemaal geen last hebt van draden en dat je dit dus gewoon makkelijk kunt wegwerken. Je hebt geen draden nodig dus je kunt gewoon aan de slag waar je ook maar wilt. Je hoeft niet in de buurt te zijn van een stopcontact, zodat je nergens aan verbonden hoeft te zijn. Wil je dus ergens klussen waar geen stroom in de buurt is kan dat met het gereedschap wat werkt op een accu.Netmall

Zonnepanelen installateur? Doe beroep op Soloya!

Door de aankoop of plaatsing van zonnepanelen op uw dak doet u bewust een contributie aan een lagere CO2 emissie is een inspanning die we allen kunnen leveren om een mooie en gezonde toekomst te kunnen aanbieden aan volgende generaties. De beste zonnepanelen prijs plaatsen helpt om actief bij te dragen aan een gezond leefklimaat. Welke installateur? Vertrouw op  de  meer dan 10 jaar ervaring van installateur zonnepanelen Soloya!

Deze zonne-energiespecialist is al meer dan 10 jaar actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant met een opgebouwd klantenbestand van meer dan 1000 klanten. Door de recente stijging van de BTW op elektriciteit van 6 naar 21% is het plaatsen van een zonnepaneel installatie nog interessanter geworden.

Bij Soloya kan u terecht over het rendement, de terugverdientijd, de prijs van zonnepanelen en wat een installatie nou precies inhoudt. De REC zonnepanelen van Soloya zijn prijs/kwaliteit de beste zonnepaneel i op de markt en hier rekent u dus ook op topkwaliteit om zelf te voorzien in elektriciteitsproductie van stroom voor uw huishoudelijke toestellen!

 

Meer info op www.soloya.be

http://www.soloya.be/zonnepanelen/