NetMall
Image default
Geschenken

Heeft u al de beschikking over de juiste verzenddozen voor uw bedrijf?

 

De logistieke processen binnen uw bedrijf moeten vlekkeloos lopen en optimaal zijn geregeld. Daarom is het enorm belangrijk dat het verzenden van de orders snel en eenvoudig verloopt. Het inkopen van de juiste verzenddozen draagt daar ook voor een erg groot deel aan bij. U leest er in deze blog alles over.

Enorm veel aanbod op het gebied van het formaat en de vorm

Om een product optimaal te verpakken, ruimte te besparen en de consument tevreden te houden, is het van cruciaal belang dat de dozen perfect op uw producten af zijn gestemd. Hierdoor kunt u er altijd voor kiezen om verzenddozen in meerdere formaten in huis te halen. Er is namelijk enorm veel mogelijk als het aankomt op het gebied van het formaat en de vorm. Neem daarom zeker eens een keer een kijkje online en ontdek alle maten waar u uit kunt kiezen.

Te personaliseren in de vorm van bedrukking naar wens

Heeft u eenmaal een keuze gemaakt voor het formaat van de doos? Dan is het ook de hoogste tijd om goed na te denken over de look & feel. Op het gebied van de bedrukking is er namelijk oneindig veel mogelijk. Denk hierbij aan een full-colour bedrukking of het laten terugkomen van een logo of een slogan. Uiteraard kan een specialist u daar altijd meer over vertellen als u een keer contact opneemt.

De verzenddozen zijn binnen een paar seconden in elkaar te zetten

De verzenddozen van een specialist ontvangt u natuurlijk altijd plat bij u op de werkvloer. Gelukkig zijn de dozen altijd binnen een paar seconden in elkaar te zetten met behulp van een tape op rol. Ideaal dus voor het personeel dat bij u in het magazijn werkt. Kunt u meer informatie gebruiken over het personaliseren van de dozen of welke formaten er allemaal beschikbaar zijn? Een specialist vertelt u er maar al te graag meer over en voorziet u van een passend advies voor uw eigen onderneming.