Een fairy door, en leuke extra’s, die inspelen op de belevingswereld van jouw kind

Een fairy door helpt jouw kind om gevoelens makkelijker te verwoorden. En het leukste is, je kunt daar als ouder een grote bijdrage aan leveren. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten!

Fairy door veilig en van uitstekende kwaliteit

Met een fairy door kun je het zelfvertrouwen van kinderen op een creatieve manier vergroten. Kinderen zijn van nature erg creatief en daar spelen de fairy doors uitstekend op in. Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

Motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Ieder kind heeft de steun van zijn of haar ouders nodig. Als ouder kan het echter lastig zijn om in te spelen op de belevingswereld van je kinderen. Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.