Netmall

Flexibele kinderopvang in Waddinxveen

KDV Waddinxveen biedt de ouders alle mogelijkheden van flexibel boeken die u maar kunt bedenken. Bij ons is het ruilen van een dag geen probleem, niet iedereen heeft vaste werktijden en daar hebben wij alle begrip voor. Onze groepen zijn niet in leeftijden ingedeeld en het zijn kleine groepen. Wij hopen hiermee de aandacht voor ieder kind te hebben. Ook leren kinderen van elkaar en met elkaar, daarom hebben de leeftijden gemengd. Elk kind krijgt bij ons de ruimte om zich zelfstandig op zijn eigen tempo te ontwikkelen. Wij hebben verschillende educatieve, uitdagende materialen tot onze beschikking. Wij bieden elk kind de mogelijkheid zichzelf te kunnen zijn.

Opvang

Wij hebben verschillende opvangmogelijkheden. De babygroepen zijn voor kinderen van 0 tot 1,5 jaar en van 1 tot 2,5 jaar. Omdat elk kind zich anders ontwikkeld hebben we een half jaar overbrugging tussen deze groepen. De peutergroep is van 2  tot 4 jaar en bestaat uit maximaal 16 peuters. In deze groep met in tegenstelling tot de babygroep wordt al een echt dagritme aangeboden. De kinderen leren al spelenderwijs zelfstandig te worden. Naast het spelen, dansen en buitenspelen motiveren wij de kinderen ook in taal- en sociale vaardigheden. Een speelse cognitieve uitdaging zorgt ervoor dat het kind gestimuleerd blijft.

Wij

Wij bieden kinderen een veilige ruimte om zicht te ontwikkelen, te ontdekken en te leren omgaan met andere kinderen. Voor ons is de eerste prioriteit dat de kinderen zich veilig voelen bij ons. Zo voldoen wij aan de basisvoorwaarde om een kind zichzelf te ontwikkelen. Communicatie met ouders is niet weg te denken in ons beroep. Wij bieden oudergesprekken, heen en weer schriftjes en deur aan deur gesprekken aan. Zo bent u altijd op de hoogte van de ontwikkeling van uw kind. Voor ons is het ook heel fijn om informatie van het thuisfront te krijgen.

 

Netmall

Driewieler kopen

Ben jij opzoek naar een leuke driewieler om jou kleintje de beginfase van fietsen aan te leren? Of ben jij opzoek naar een driewieler om als een cadeau te geven? Dat kan! Lees dan zeker deze blog verder want ik ga uitleggen waar je aan moet denken bij het kopen van een driewieler.

Waarom een driewieler?

Driewielers zijn super leuk voor jouw kind, zo kunnen zij plezier maken maar is het ook goed voor de lichamelijke ontwikkeling van jouw kind. Daarnaast is het ook leuk om lekker buiten te spelen en om even lekker te genieten en relativeren van bijvoorbeeld jouw werk. Hier enkele voordelen op een rij:

–        Leren fietsen

–        Zelf relativeren door naar buiten te gaan met jouw kind

–        Lichamelijke ontwikkeling

–        Gezond

Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een driewieler? Dat ga ik je uitleggen.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een driewieler?

Om te weten welke driewieler je moet aanschaffen moet je rekening houden met verschillende aspecten. Er zijn vele verschillende soorten dus dat zet ik graag even op een rijtje. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan de leeftijd van jouw kind zodat hij/zij er zolang mogelijk mee kan. Gelukkig zijn er veel driewielers met een verstelbaar zitje. Ook zijn er veel mogelijkheden voor een duwstang, vrijloopautomaat en zelfs een stuurvergrendeling. Een vrijloopautomaat houdt in dat je de trappers vast zet zodat als jouw kind moe is jij met de duwstang kunt duwen. Ideaal dus voor een wat langere wandeling. Wel is aan te raden dat als jouw kind al wat ouder is je een fietsje koopt met een wat minder luxe opties zodat hij/zij goed kan leren fietsen en ze zo makkelijk kunnen fietsen. Ben jij nou ook opzoek naar leuke driewielers? Neem dan een kijkje op deze pagina met verschillende driewielers.

https://kidsbikes.nl/driewielers
Netmall

Kraampakket

Krijgen vriend of familie binnenkort een kindje? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aan komen zetten als je op kraambezoek komt.

Diverse kraamcadeaus

Er zijn veel verschillende en originele kraamcadeaus. Denk hierbij aan luiertaarten, knuffeltjes of een kraampakket. Ook worden er vaak kleertjes of andere ‘nodige’ dingen gegeven. Denk hierbij aan luiers, flesjes of speelgoed. Als je op kraamvisite gaat wil je graag iets geven waar de ouders en het (aanstaande) kindje wat aan hebben. Hiervoor is een kraampakket ideaal. Er zijn hier veel verschillende varianten van. Zo kan je een kraampakket geven als er één kindje word geboren maar ook wanneer er een tweeling wordt verwacht. Verder kan kraampakketten die van te voren zijn samengesteld kopen maar je kan er ook voor kiezen om je eigen kraampakket samen te stellen. Zo bepaal je zelf de kleur van het pakket en wat er allemaal in komt.

 

Wat zit er in een kraampakket?

Het verschilt heel erg wat er in een kraampakket zit. Als je voor een pakket dat van te voren al is ingepakt kan je vaak alleen kiezen uit verschillende kleuren en gepersonaliseerde kleren, knuffels etc. hier staat dan de naam van het (toekomstige) kindje op. Als je zelf een kraampakket samenstelt kan je ook helemaal zelf bepalen wát er in het kraampakket komt. Zo’n kraampakket komt vaak in een koffertje in de kleur van de andere spulletjes. Ook kan je ervoor kiezen om de naam van het (toekomstige) kindje op het koffertje te laten zetten. Zo maak je het cadeau extra persoonlijk. Maar waar heb je nou precies keuze uit? Hier staat het allemaal op een rijtje:

–       Knuffels

–       Kleding

–       Luiers

–       Speelgoed

–       Gepersonaliseerde kleding

–       Schoenen

–       Speen

–       Flesje(s)

–       Doek(en)

Vind je het idee van een kraampakket leuk maar het koffertje wat minder? Dan kan je er ook voor kiezen om een luiertaart te geven. Dit is een taart gemaakt van luiers waarop alle kraamcadeaus worden gezet. Dit wordt vervolgens ingepakt in doorzichtig folie

https://www.geboortegift.nl/kraamcadeau/kraampakket/
Netmall

Maileg

Speelgoed en knuffels 

Kinderen kunnen heel veel waarde hechten aan speelgoed en knuffels. Dit Deense merk ontwerpt en produceert al zo’n 20 jaar mooi speelgoed en knuffels. Kenmerkend zijn hun konijnen en muizen in retro jasjes. Maileg is opgericht door Dorthe en Erik om prachtige, met de hand gemaakte knuffels en speelgoed voor kinderen te maken. Ze maken veel sprookjesachtige figuren en elk jaar wordt hun collectie uitgebreid met nieuwe karakters. Dit vergroot de fantasie voor kinderen, wat natuurlijk erg mooi is. Er is een groot assortiment om uit te kiezen. Fantasie is voor kinderen heel belangrijk, het verrijkt hun wereld. Het speelgoed en de knuffels van Maileg is fantasierijk en worden gemaakt met oog voor ieder details. Ze zijn gemaakt voor de verbeelding van kinderen en zo komt hun fantasie echt tot leven. Kinderen kunnen op die manier hun verbeelding uiten en meer van de wereld ontdekken. Dit is goed voor de ontwikkeling.

 

Leuke knuffels en speelgoed

Maileg heeft een uitgebreid assortiment aan knuffels en speelgoed. Leuk om zelf te kopen of als kado om te geven. Er is genoeg keuze, onder andere mandjes, dierenknuffels, kleedjes en outfits voor knuffels. De knuffels kunnen hun kleren namelijk verwisselen, zo kunnen ze op elk moment van karakter veranderen. Dit vinden kinderen leuk en verrijkt hun fantasie nog een stukje. Door de verschillende kleren van de knuffels lijken ze echt tot leven te komen. Maileg biedt veel fantasie aan kinderen en mooi, duurzaam speelgoed en knuffels. Alles is met de hand gemaakt en in ieder stuk zit dus veel tijd en liefde. Voor ieder kindje is wel iets moois te vinden in het grote assortiment van Maileg. Het is te koop in de winkel en webshop van het merk. Het is een leuk kado voor ieder kind, het is onderscheidend van andere speelgoed en heel fantasierijk.

https://vierseizoenen.nl/merk/maileg/
Netmall

Geboortecadeau

Een cadeau voor het mooiste cadeau

Het krijgen van een kindje is natuurlijk het mooiste cadeau ter wereld. Als er een baby in je omgeving geboren wordt is het heel gebruikelijk om even op kraambezoek te gaan. Meestal breng je dan ook een geboortecadeau mee. Dit kan vanalles zijn, maar het is bedoeld als kleinigheidje voor de kersverse ouders en baby. Onder andere luiers, rompertjes en speelgoed zijn populaire geboortecadeau’s. Iet voor de nieuwe moeder, zoals een bon voor de spa of een etentje is ook altijd goed. Net als spulletjes en kleertjes voor de baby. Een geboortecadeau kan je heel persoonlijk en speciaal maken, dat is het leuke er van. Geef iets wat voor jou persoonlijk belangrijk is, wat jij mooi vindt of personaliseer het kado. Een rompertje met een eigen tekst of de naam is natuurlijk super leuk. Een flesje met de naam of een luiertaart met allerlei kleine kado’s er in verwerkt. Je kan zo creatief mogelijk zijn, want een geboortecadeau kan je zelf helemaal invullen.

 

Creatieve kado’s

Een geboortecadeau kan je invullen naar eigen wens. Je kan zo creatief mogelijk zijn en wat unieks bedenken. Populaire kado’s zijn onder andere boekjes, kleertjes, knuffeltjes en andere benodigdheden voor de baby. Dit zijn leuke kado’s om te personaliseren. Denk aan een knuffeltje met de naam van de baby op zijn buik geborduurd. Of een luiertaart met allerlei persoonlijke kleine kado’s er in verwerkt. Een luiertaart is wel een van de meest bekende en populairste kado’s, dit is een taartvorm gemaakt van luiers. Ze kunnen in allerlei vormen, kleuren en maten gemaakt worden. Het leuke aan een luiertaart is dus dat de invulling geheel zelf bepaald kan worden. Je kan zelf aan de slag gaan, maar je kan er ook een bestellen. Als het geslacht van de baby wel bekend is kun je natuurlijk nog gerichter kado’s kopen, dat is wel leuk. Kortom, jouw creativiteit kan geheel op de vrije loop gelaten worden voor een geboortecadeau!

https://www.geboortegift.nl/