Door de juiste sport beha voelt u zich beter!

Een sportbh kopen kan lastig zijn. U wilt namelijk een sport beha met goede ondersteuning, de juiste pasvorm en genoeg comfort. Omdat maten vaak variëren per merk of zelfs per model bh, kan het lastig zijn om de juiste maat in te schatten. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de vrouwen de verkeerde maat bh draagt. Daar hebben ze bij Q-LINN een oplossing voor gevonden. Wanneer u bij hen een sport beha bestelt, sturen ze u een set met pasmodellen toe. Hiermee sturen ze de maat die u bestelde, met daarbij nog 4 andere maten, namelijk: een cup kleiner, een cup groter, een omtrek kleiner en een omtrek groter. Heeft u na het passen de juiste maat gevonden, dan kunt u de overige bh’s gratis terugsturen.

Verschillende modellen beschikbaar. Welke sport beha kiest u?

Bent u op zoek naar modieus sportondergoed met verschillende soorten maten? Dat is begrijpelijke elke vrouw is anders en daarbij vraagt de ene sport ook nog andere kwaliteiten van de sport beha dan de andere sport. Dit is waarom u bij een merk vaak verschillende typen sportbh’s kunt kopen. Zo ook bij het merk Q-LINN. Zij hanteren drie verschillende modellen, namelijk De Amsterdam, De Athens en De Barcelona. Elke van de modellen heeft zo zijn eigen pasvorm. Zo is De Amsterdam geschikt voor de meeste dames, terwijl De Athens meer geschikt is voor dames met vollere borsten. De Barcelona biedt extra ondersteuning, wat dit model geschikt maakt voor intensievere sporten. 

Bestel uw sport beha online of koop hem in de winkel

Werken, sporten, sociale activiteiten. Het is slechts een greep uit de week van de gemiddelde men. Het kan daarom voorkomen dat u eigenlijk al een tijdje een nieuwe sport beha nodig heeft, maar niet de tijd heeft om hiervoor naar de winkel te gaan. Geen probleem bij Q-LINN. U kunt uw sportbh van dit merk namelijk ook gewoon online kopen. Ze sturen u zelfs een set met pasmodellen toe, zodat u zeker weet dat u de juiste maat sportbh koopt. Want laten we eerlijk zijn, met een mooie sportbh voelt u zich beter. Toch liever in de winkel passen? Ook dat kan. U vindt sportbh’s van dit merk namelijk ook terug in diverse winkels.

Naar Van Schaik voor personal trainer Ede

Ik zocht recent naar een personal trainer Ede en kreeg de tip om eens te gaan kijken bij Van Schaik Personal Training. Een vriend van mij is namelijk bezig met topfit te worden. En daar heb ik ook zeker interesse in! Dat doet hij allemaal onder begeleiding van een personal trainer van Van Schaik Personal Training. En aangezien ik daar zelf ook interesse in heb, heb ik besloten om contact met hen op te nemen.

Personal trainer Ede

Toen ik op personal trainer Ede ging googelen kwam ik ook al als allereerste Van Schaik Personal Training tegen. Dus het bleek in ieder geval een best grote partij te zijn! Vervolgens ben ik daar naartoe gegaan en zag ik dat zij met name veel buiten in de natuur werken. En juist expres minder in een sportschool, omdat dat veelal is voor het echt spiermassa kweken. En de personal training waar ik naar zoek is meer om gezonder en fitter te worden. Met indirect als resultaat minder stress te hebben. Zodoende dat ik ook zo blij was dat ik positieve recensies hoorde over Van Schaik Personal Training.

Persoonlijk schema

Ik heb dan ook een persoonlijk schema opgesteld met een medewerker van Van Schaik Personal Training. Ik gaf namelijk aan daar zeker in geïnteresseerd te zijn! En vervolgens hebben wij gekeken naar wat ik interesse oefeningen vind en welke minder. Zodoende is daar een heel mooi voorstel uitgekomen met iedere maand een ander schema. En dat wordt uiteraard steeds zwaarder om de vooraf afgestelde doelen te behalen!

Momenteel zijn we er al een aantal weken mee bezig. En ik voel mij al werkelijk veel fitter! Ook ben ik meer afgevallen en heb ik toch ook spiermassa weten te kweken. Mocht jij een personal trainer Ede nodig hebben, dan kan ik hen zeker aanbevelen!