Door de juiste sport beha voelt u zich beter!

Een sportbh kopen kan lastig zijn. U wilt namelijk een sport beha met goede ondersteuning, de juiste pasvorm en genoeg comfort. Omdat maten vaak variëren per merk of zelfs per model bh, kan het lastig zijn om de juiste maat in te schatten. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de vrouwen de verkeerde maat bh draagt. Daar hebben ze bij Q-LINN een oplossing voor gevonden. Wanneer u bij hen een sport beha bestelt, sturen ze u een set met pasmodellen toe. Hiermee sturen ze de maat die u bestelde, met daarbij nog 4 andere maten, namelijk: een cup kleiner, een cup groter, een omtrek kleiner en een omtrek groter. Heeft u na het passen de juiste maat gevonden, dan kunt u de overige bh’s gratis terugsturen.

Verschillende modellen beschikbaar. Welke sport beha kiest u?

Bent u op zoek naar modieus sportondergoed met verschillende soorten maten? Dat is begrijpelijke elke vrouw is anders en daarbij vraagt de ene sport ook nog andere kwaliteiten van de sport beha dan de andere sport. Dit is waarom u bij een merk vaak verschillende typen sportbh’s kunt kopen. Zo ook bij het merk Q-LINN. Zij hanteren drie verschillende modellen, namelijk De Amsterdam, De Athens en De Barcelona. Elke van de modellen heeft zo zijn eigen pasvorm. Zo is De Amsterdam geschikt voor de meeste dames, terwijl De Athens meer geschikt is voor dames met vollere borsten. De Barcelona biedt extra ondersteuning, wat dit model geschikt maakt voor intensievere sporten. 

Bestel uw sport beha online of koop hem in de winkel

Werken, sporten, sociale activiteiten. Het is slechts een greep uit de week van de gemiddelde men. Het kan daarom voorkomen dat u eigenlijk al een tijdje een nieuwe sport beha nodig heeft, maar niet de tijd heeft om hiervoor naar de winkel te gaan. Geen probleem bij Q-LINN. U kunt uw sportbh van dit merk namelijk ook gewoon online kopen. Ze sturen u zelfs een set met pasmodellen toe, zodat u zeker weet dat u de juiste maat sportbh koopt. Want laten we eerlijk zijn, met een mooie sportbh voelt u zich beter. Toch liever in de winkel passen? Ook dat kan. U vindt sportbh’s van dit merk namelijk ook terug in diverse winkels.