NetMall
Image default
Tuin en buitenleven

Wat is het leukste aan een vacature groen?

 

Je vindt het fijn om buiten te zijn, lekker wandelen in de natuur, struinen over de hei en slenteren op het strand. Buitenlucht doet je goed en je knapt er altijd heerlijk van op. Het liefst ben je daarom elke dag buiten, zo lang mogelijk. Werken in de buitenlucht zou helemaal geweldig voor je zijn. Je krijgt als vanzelf al meteen een glimlach op je gezicht. Maar waar vind je ze een baan waar je elke dag lekker buiten kan zijn?

Een vacature groen is dan een goed idee!

Werken als hovenier, werken in de natuur, een baan in het groen, een groene baan, allemaal zoektermen waar je op kan googelen. Voor je het weet heb je de leukste baan ter wereld gevonden. Stel je voor! De hele dag lekker buiten je geld verdienen en lekker met groen bezig zijn. Bomen, planten, bloemen en struiken. Dat is waar je mee bezig bent. Rechtstreeks met de natuur. Tuinen aanleggen, tuinen onderhouden, vijvers graven en bomen planten. Wat is er leuker om te doen?

De werkzaamheden in een vacature groen

Je gaat werken in tuinen, parken, sportvelden, plantsoenen, openbare pleinen en natuur. Je legt voorzieningen aan, bijvoorbeeld de wateraansluiting voor fonteinen, watervallen en vijvers of de afvoer van water naar het riool. Het is dus niet alleen maar schoffelen! Je werkt de ene keer met een bosmaaimachine en de andere keer met een elektrische heggenschaar. Morgen ga je een schutting plaatsen en volgende week ben je weer bezig met de nieuwe tuin van het plaatselijke zwembad. Daarna het speelplein van de basisschool en de groenvoorziening op het bedrijventerrein een paar dorpen verder. Een vacature groen houdt veel mee in dan je denkt. Natuurlijk verwijder je onkruid en plant je struiken. Naar ook bomen snoeien, tuinconstructies maken en onderhouden, vlonders plaatsen en een schutting zetten hoort erbij. Volgende maand staat de aanleg van een heel nieuw voedselbos op een verlaten landgoed op de planning.

Werken in het groen is leuk en gezond

Buitenlucht is goed voor iedereen, maar dat wist je al want jij bent het liefst altijd buiten. Ga lekker op zoek naar die leuke nieuwe baan buiten. Een vacature groen is vast en zeker een heel goed idee voor je!