Bespaar geld met een makelaar in Tilburg en Breda

Wanneer je op huizenjacht gaat, weet je waarschijnlijk al in welke gemeente of welke wijk je een huis wilt kopen. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om je huis te kopen met je eigen aankoopmakelaar? De makelaar in Tilburg en Breda is aangesloten bij een groot netwerk van makelaars. Hierdoor is Kern Makelaars als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod woningen op de markt. Daarnaast weet de makelaar jou als eerste te vertellen over nieuwbouwprojecten. De makelaar in Breda en Tilburg gaat met jou het volledige aankoopproces in.

Realiseer jouw woonwens met de makelaar in Tilburg en Breda

Wat zijn jouw woonwensen wanneer je een huis wilt kopen? En hoe zit jij er financieel bij of bezit je nog een huis dat nog moet worden verkocht? Allemaal vragen die op je afkomen bij een huis kopen. De verkoopmakelaar in Tilburg en Breda zorgt voor een complete en servicegerichte dienstverlening. Op basis van kennis en jarenlange ervaring verkoopt Kern Makelaars jouw woning binnen afzienbare tijd, vol passie en gedrevenheid. Verder regelt de aankoopmakelaar alle bijkomende juridische zaken die bij het kopen van jouw droomhuis komen kijken. Door het inschakelen van een makelaar profiteer je van vele voordelen als zekerheid, scherpe prijzen en heb je geen zorgen. Op die manier doet een professionele makelaar er alles aan om meer zicht te krijgen op het huidige woningaanbod in Tilburg en Breda, zodat jij nog makkelijker je droomhuis kunt vinden.

Een taxatierapport nodig? De makelaar in Tilburg en Breda hanteert een scherp tarief

Ben je van plan om een huis te kopen? Dan kan een taxatierapport handig zijn op verschillende manieren. Een taxatierapport is noodzakelijk bij een hypotheekaanvraag. Het is belangrijk om de waarde van de woning te weten voor het aanvragen van een hypotheek. Steeds vaker eisen geldverstrekkers dat je een gevalideerd taxatierapport aanlevert bij deze hypotheekaanvraag. Kern Makelaars, de makelaar in Tilburg en Breda hanteert een scherp tarief en voert de taxatie op zeer korte termijn uit. De taxateurs zijn VastGoedCert gecertificeerd en aangesloten bij de NVM en NWWI. Andere voorbeelden voor een taxatierapport zijn WOZ-waarde, echtscheiding, belastingdienst en successierechten. Vraag het de makelaar, zij regelen het.