Beton ciré is te kopen in vrijwel elke kleur

Door beton ciré te kopen zorgt u voor een totaal nieuwe uitstraling in uw woning. Belangrijk is wel, dat uw nieuwe muur nog steeds bij de meubels past. Het wordt immers een beetje gek om meteen uw hele interieur te vervangen omdat het niet goed past bij uw huidige wandbekleding of vloer. Stuc en Stone heeft hiervoor een oplossing. In plaats van uw meubels bij uw muren te laten matchen, draait u het gewoon om! Kom in de showroom kijken naar de verschillende soorten beton ciré die u in oneindig veel kleuren kunt kopen. Neem als u langskomt meteen foto’s mee van uw huidige interieur en ga samen met een adviseur op zoek naar de kleur die perfect matcht bij uw bank, eettafel of keukenblok.

Unieke producten zoals beton ciré binnen budget kopen bij de specialist in Brabant

Al jarenlang is beton ciré in veel landen niet weg te denken. Het wordt gebruikt om menig muur te voorzien van gladde wandbekleding en bovenal een bijzondere uitstraling. Ook in Nederland kunt u uw muren een exotisch tintje geven door beton ciré te kopen. U hoeft er eigenlijk niet eens de deur voor uit. Op de website van Stuc en Stone vindt u alle opties en kleurcombinaties in de overzichtelijke webshop terug. Blijft dus gewoon lekker in de luie stoel zitten om u te oriënteren. En heeft u vragen over de materialen, dienstverlening, of de kosten? Neem dan even contact op. Er is voor ieder budget een oplossing bij Stuc en Stone. Wilt u eerst van dichtbij bekijken wat u nu eigenlijk koopt? Dan staan de deuren van de showroom in Schijndel voor u open!

Beton ciré kopen, en aan laten brengen door de specialist

Wanneer u kiest voor een beton ciré muur, is het verstandig om het aan brengen over te laten aan de specialist. Betonstuc is geschikt voor elke ruimte en zorgt voor een strak en modern resultaat. Bij het aanbrengen van beton ciré is het wel makkelijk als u voor zowel het kopen als het aanbrengen hetzelfde bedrijf in kunt schakelen. En daarvoor komt u gezellig naar de ruim opgezette showroom van Stuc en Stone in Schijndel! Een ervaren adviseur helpt u bij het maken van een keuze die perfect aansluit bij de rest van uw interieur. Daarna maakt u een afspraak en komen de vakmensen op de afgesproken tijd bij u thuis om de beton ciré aan te brengen. Nadat de laag is aangebracht hoeft u deze alleen nog even te schuren en klaar is Kees!