Netmall

Wilt u een website laten maken?

Bent u op zoek naar iemand om zo een prachtige website te laten maken? Iedereen snapt tegenwoordig dat het hebben van een goede website erg belangrijk is. Het kan je bedrijf laten zien aan de wereld. Niet alleen is het een goed reclame middel, het geeft u ook de kans om uw identiteit door te laten schemeren. Dit zijn allemaal redenen om een sterke website neer te zetten. Maar hoe doet u dit? En wie gaat dit voor u doen? Lees vooral verder voor een aantal tips!

De start: een website laten maken

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar wat u exact wilt. Waar bent u naar op zoek? Bent u op zoek naar een sterke huisstijl. Bent u op zoek naar een website die heel makkelijk de juiste informatie geeft. Zo is er bijvoorbeeld een voorbeeld van de website van de belastingdienst. Zij hechten veel waarde aan de juiste informatie op de juiste plaats om zo honderden telefoontjes te ontwijken. Soms is de content veel belangrijker dan de uitstraling. Soms ook helemaal niet. Bij sommige websites gaat het vooral om het verkopen van dingen. Neem bijvoorbeeld een webshop. Een webshop vind het belangrijk om veel te verkopen. Een goede uitstraling en een duidelijke structuur kan meteen helpen bij de verkoop van items. Een leuke optie is Site To Go. Site to go is een bedrijf met ontwerpers en programmeurs. Dit zorgt ervoor dat dit bedrijf alles kan bouwen voor u want zij hebben de juiste mensen hiervoor in dienst. Ook kunt u in gesprek gaan en duidelijk aangeven waar u naar op zoek bent.

Resultaat

Uiteindelijk kunt u dus elke website krijgen. Site to go is een makkelijke manier. Een van de goede punten van dit bedrijf is dat het gaat om een vaste prijs. Zo weet u wat u betaalt en kan het door middel van een hoog uurloon niet veranderen. Ook is de kwaliteit erg goed. Vanuit de reviews op de website kun je ook precies zien wie eerder gebruik hebben gemaakt van Site To Go. Wacht daarom niet langer en maak een afspraak!

Netmall

Maatwerk website laten maken

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een bedrijf die mij kon helpen met maken van een website. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen als personal trainer en voedingscoach. Toen ik klein was, bestond er niks anders voor mij dan sporten. Ik heb ook veel sporten beoefend zoals voetbal, tennis, zwemmen, hockey en zo zijn er nog wel een paar. Vooral voetbal vond ik erg leuk, en dit heb ik ook gedaan tot mijn 21ste. Ik moest hier toen mee stoppen, omdat ik een leuke baan aangeboden kreeg voor op de zaterdagen. Ik sportte nog wel veel in de sportschool met vrienden. Toen ik mijn opleiding als sportleraar afgerond had, wist ik niet goed wat ik moest doen. Het leek mij in ieder geval erg leuk om een personal trainer te worden, en hier ben ik vol voor gegaan. Inmiddels ben ik hier erg druk mee en heb ik iemand aan kunnen nemen om mij te helpen bij de trainingen. Ik ben meer dan tevreden over hoe het nu gaat, en dit wil ik graag zo houden. Om gevonden te worden heb ik een website gemaakt via een of andere site, maar hier was ik niet blij mee. Het was alleen belangrijk dat mensen op een website konden kijken voor informatie en prijzen. Nu het wat beter ging en ik gespaard heb voor een mooie maatwerk website, kon ik gaan zoeken naar een bedrijf die mij hierbij kon helpen. Ik ben gaan zoeken naar bedrijven in de buurt, want dit vind ik zelf erg fijn. Zo kan ik makkelijk even langs komen, en weet ik wie mijn website maakt. Ik kwam uit bij Doelbewust online marketing. Zij hebben mij ontzettend goed geholpen met een maatwerk website laten maken, en ik wil ze daarom ook aanraden als jij een bedrijf zoekt die voor jou een website kan maken.

Doelbewust online marketing voor jouw website

Ik had een afspraak gemaakt bij Doelbewust, en dit was erg positief. Ze namen de tijd om goed uit te werken wat ik zocht, en al snel had ik een ontzettend mooie website online staan. Doelbewust, heel erg bedankt!

Netmall

Website bouwer zoeken

Laatst zocht ik naar een website bouwer en kwam ik SiteToGo tegen. Daar vertel ik graag wat meer over. Want bij hun heb ik een prachtige website laten maken. Ik kan hen zeker aanbevelen. Onder andere door het persoonlijke contact wat ik heb gehad met de website bouwer. Daarnaast is de prijs natuurlijk heel erg aantrekkelijk. Want voor een vaste prijs van €450,- krijg je al een heel professionele website. Hij ziet er simpel, maar goed uit. Daarnaast werkt die perfect voor bezoekers. Want inmiddels staat hij al een tijdje online, direct hoog in Google, en krijg ik de eerste aanvragen via de website al binnen. Wat betreft de conversie is die dus in ieder geval heel erg goed!

Hoe heb ik SiteToGo gevonden?

Ik kwam bij SiteToGo terecht omdat ik ging zoeken op het internet. Vervolgens heb ik meerdere webdesign bureau’s met elkaar vergeleken. Met name heb ik naar de website van hun klanten gekeken. Want dat is toch zo ongeveer het belangrijkste natuurlijk! Daarbij heb ik gekeken naar tips voor een goede website. Zodoende viel het mij op dat die van SiteToGo hartstikke goed waren! Er stonden namelijk heel erg veel knoppen met contact opnemen. En dat schijnt heel erg goed te zijn. Want ik las dat mensen behoorlijk lui zijn op het internet. En zodoende gestuurd moeten worden. Dat onder andere door middel van zulk soorten knoppen. Ook werken afwijkende knoppen dan heel erg goed natuurlijk. Aangezien ik een logo heb waar drie kleuren in staan, en één erg goed afwijkt, komt dat natuurlijk mooi uit. Zodoende zou ik een website moeten krijgen met mijn huiskleuren.

Website laten maken

Uiteindelijk heb ik dan ook mijn website laten maken door SiteToGo. En daar ben ik heel erg blij mee. Hij is echt super mooi geworden. En zoals ik al zei heb ik de eerste aanvragen online al ontvangen.