Er is veel mogelijk wanneer u een kussen op maat laat maken

Kussen Allure is met recht de specialist op het gebied van kussens. De mogelijkheden zijn legio. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwerpmogelijkheden die u heeft.

Een kussen op maat gaat veel verder dan alleen de loungehoek

U kunt natuurlijk kussens laten maken voor uw loungehoek, maar er zijn veel meer mogelijkheden wanneer u een kussen op maat wilt laten maken. Laat bijvoorbeeld kussens maken voor uw caravan, boot, voor in de tuin, in de huiskamerstoelen of voor op de bank. Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En een veelzijdig assortiment aan kussens, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?

Doe inspiratie voor uw kussen op maat online op

Er is zo veel mogelijk wanner u op zoek bent naar nieuwe kussens, dat het moeilijk kan zijn een keuze te maken. Maar geen nood! Doe alvast wat inspiratie op in het online fotoalbum van Kussen Allure. Hier ziet u verschillende varianten die u bij deze specialist kunt laten maken. Van een opvallende, grafische print tot aan een lichtblauwe tint en van loungehoeken in de achtertuin tot aan loungestoelen op een dakterras: staat er een kussen tussen die u in soortgelijke variant op maat wilt laten maken? Laat het vooral weten? Dan bespreekt de kussenspecialist graag de opties voor uw wensen.