NetMall
Image default
Woning en Tuin

De Vereende verzekeringen, wat maakt ze zo interessant?

 

Wanneer je de verschillende verzekeraars die op de markt zijn terug te vinden met elkaar gaat vergelijken zal je tot de conclusie komen dat ze in het merendeel van de gevallen zowat over hetzelfde aanbod beschikken. Dat hoeft natuurlijk helemaal geen probleem te zijn, tenzij je natuurlijk op zoek bent naar een wat meer complexe verzekering om af te sluiten. Daarnaast is het ook voor menig aantal mensen tegenwoordig niet mogelijk om een beroep te doen op de diensten van een standaard verzekeraar. In al deze gevallen zou het voor jou mogelijks interessant kunnen zijn om even kennis te maken met de mogelijkheden van De Vereende verzekeringen.

Wat maakt De Vereende verzekeringen zo bijzonder?

Zoals in de inleiding van deze pagina reeds vermeld geldt voor het merendeel van de verzekeraars dat ze grotendeels over dezelfde verzekeringen beschikken. Daar is natuurlijk niets mis mee. Echter is het wel zo dat bepaalde verzekeringen die toch noodzakelijk kunnen zijn net wat minder vaak worden aangeboden en dus ook minder voor de hand liggend zijn. Bekende voorbeelden van dergelijke verzekeringen zijn dan bijvoorbeeld:

 • De taxiverzekering;

 • Een verzekering voor een pop-up winkel;

 • Verzekering voor leegstaande panden;

 • Praalwagenverzekeringen;

 • Verzekeringen voor een quad;

Voor de bovenstaande verzekeringen geldt dat ze door zeer veel verzekeraars worden geweerd omdat er volgens hen een te groot risico aan verbonden zou zijn. Wanneer je de keuze maakt om je even te verdiepen in het aanbod met De Vereende verzekeringen zal je kunnen vaststellen dat deze daar wel in terug te vinden zijn. Dat is voor veel mensen ongetwijfeld ontzettend fijn om te horen. Op deze manier hebben ze toch de kans om een dergelijke “lastige” verzekering af te sluiten.

Iedereen heeft het recht op een verzekering 

De Vereende verzekeringen zijn eigenlijk af te sluiten voor iedereen die behoeften heeft aan een bepaalde verzekering. Voor De Vereende geldt dan ook zij van mening is dat elke persoon het recht moet hebben om de gewenste verzekering af te sluiten. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat deze verzekeraar ook een bepaald businessmodel heeft. Het spreekt dan ook voor zich dat er bepaalde eisen zijn opgesteld waar je als potentiële verzekeringnemer aan moet voldoen. Wat deze eisen nu precies zijn die zijn opgesteld voor De Vereende verzekeringen ontdek je verderop deze pagina. Laat ons eerst even kijken naar de reden waarom je mogelijks geen verzekering kan afsluiten bij één van de vele standaard verzekeraars die hun diensten aanbieden op de markt.

Waarom krijg je mogelijks bij een andere verzekeraar geen verzekering meer?

Voor ontzettend veel mensen geldt dat ze geen andere keuze meer blijken te hebben dan te kiezen voor één van De Vereende verzekeringen. Dat is doorgaans het gevolg van het feit dat er zich in het verleden een situatie heeft gedaan die ervoor heeft gezorgd dat de standaard verzekeraars de verzekeringnemer in kwestie niet meer wensen te accepteren. Het kan hierbij gaan om:

 • Een gitzwart schadeverleden;

 • Een aanzienlijke achterstand in betalingen;

 • Fraudegevallen; 

 • Een rijverbod;

Bovenstaande kan ontzettend problematisch te zijn. Dit niet in het minst voor mensen die bijvoorbeeld behoeften hebben aan een autoverzekering. Voor deze verzekering geldt dat ze bij wet is verplicht waardoor ze altijd moet worden afgesloten wanneer iemand wil rijden in Nederland. Kan jij ook bij een gewone verzekeraar geen dergelijke verzekering meer afsluiten? Dan is het mogelijk dat De Vereende je dus perfect verder kan helpen.

Met welke acceptatie-eisen moet je rekening houden?

Het spreekt voor zich dat De Vereende ook op een bepaalde manier de risico’s moet zien in te dekken die ze lopen door het verstrekken van een verzekering aan een risicovolle verzekeringnemer. Omwille van deze reden heeft deze verzekeraar bepaalde zogenaamde acceptatie-eisen in het leven geroepen. Dit klinkt in eerste instantie een behoorlijk stuk strenger dan het is. De eisen waar je rekening mee moet houden voor het verkrijgen van een verzekering zijn de volgende: 

 • Je moet minstens drie maanden aan premie vooruit betalen;

 • De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie; 

 • Vaak kan er ook een bepaalde waarborg worden gevraagd door De Vereende;

Van belang om rekening mee te houden is dat De Vereende verzekeringen slechts worden toegekend wanneer niet alleen de eerste premie is betaald, maar ook het ondertekende aanvraagformulier terug is bezorgd. Is er sprake van een waarborgsom die wordt gevraagd door De Vereende? Dan dien je er rekening mee te houden dat deze gemiddeld 175 euro bedraagt. 

Hoe interessant zijn De Vereende verzekeringen? 

De Vereende verzekeringen kunnen voor ontzettend veel mensen zeer interessant zijn. Zoals reeds aangehaalde hierboven is het immers in de praktijk zo dat veel mensen (bepaalde) verzekeringen niet meer kunnen afsluiten. Daardoor kunnen ze sterk in de problemen komen. Dit niet alleen voor wat hun persoonlijke, maar ook voor wat hun professionele leven betreft. De Vereende probeert hier als verzekeraar een oplossing voor te bieden. Bovendien is het zo dat er ook een aantal verzekeringen bij kunnen worden afgesloten die normaal niet zo voor de hand liggend zijn. 

Misschien een klein nadeel dat is verbonden aan De Vereende verzekeringen heeft te maken met het feit dat de premie bij deze verzekeringen doorgaans wel wat hoger is gelegen in vergelijking met verzekeringen bij “standaard” verzekeraars. Dat is natuurlijk het gevolg van het feit dat deze verzekeraar op deze manier het extra risico wil proberen in te dekken die ze toch wel loopt. 

Verzeker jezelf terug van die verzekeringen waar jij behoeften aan hebt!

Zoals eerder op deze pagina reeds diverse malen benadrukt spreekt het voor zich dat De Vereende verzekeringen, via Diks.nl, je opnieuw de mogelijkheid bieden om een bepaalde gewenste verzekering af te kunnen sluiten. Het spreek echter voor zich dat dit toch een beetje de laatste kans is waarover je beschikt. Hou je dus altijd goed aan de voorwaarden om er op die manier voor te zorgen dat je niet opnieuw in de problemen komt. Blijkt bovendien dat je gedurende enige tijd met succes en dus zonder problemen een verzekering hebt afgesloten en betaald aan De Vereende? Dan bestaat de kans bovendien ook nog eens dat je binnen geen tijd terug zal kunnen genieten van een gewone verzekering die mogelijks een stukje voordeliger zal zijn.