Vergaderruimte Eindhoven

Het klinkt gek maar het is een waarheid als een koe; de beste vergaderruimte in Eindhoven vind je in Sint-Michielsgestel, in De Ruwenberg om precies te zijn. De Ruwenberg is gesitueerd tussen Eindhoven en Den Bosch en biedt alles waaraan een moderne vergaderruimte moet voldoen. Jij en je gasten parkeren er nog gratis en je bent er echt van alle gemakken voorzien.

Voor kleine en grote, langdurige vergaderingen ga je naar De Ruwenberg

Het maakt De Ruwenberg niets uit met hoeveel mensen je komt. Er is ruimte voor twee, maar even goed voor 450 mensen en ook de duur van de vergadering is het moderne conferentiecentrum om het even. Mocht je een aantal dagen vergaderen, dan is het wellicht interessant een complete vleugel af te huren. Dan krijg je bovendien de beschikking over 66 hotelkamers, een aantal zalen, een eigen lounge en een eigen terras. Je kunt het uiteraard ook kleinschaliger houden. Overigens kun je als je kiest voor vergaderen met overnachten ook gebruik maken van onder meer de wellness faciliteiten die De Ruwenberg je na de vergadering kan bieden.

De zalen beschikken over voldoende flipovers en projectoren

De locatie? Die is indrukwekkend te noemen, midden op een uniek landgoed en omringd door de mooiste natuur. Als deze locatie niet inspireert, doet geen enkele locatie dat. De verschillende ruimtes zijn uitgerust op het houden van een vergadering en dus kun je een beroep doen op flipovers en projectoren, mocht dit noodzakelijk zijn. Behalve de ideale vergaderruimte in Eindhoven, is het conferentiecentrum ook geschikt voor het organiseren van evenementen, trainingskampen en teambuilding uitjes. Rondom zijn alle faciliteiten aanwezig om actief bezig te kunnen zijn, al kun je ook prima genieten van de faciliteiten die de Ruwenberg te bieden heeft in de vorm van onder meer een indoor zwembad en een afdeling wellness.

 

Netmall

Gps-tracking in 85 landen

Als ondernemer kun je veel zorgen hebben over je onderneming. Vooral als hier heel veel transport aan verbonden is. Je hoopt maar dat alles goed verloopt en de waardevolle goederen compleet en heel op de plaats van bestemming aan komt. Het komt steeds vaker voor dat goederen kwijt raken waarvan de oorzaak moeilijk te achterhalen is. Je kunt als ondernemer niet bij elke transport mee gaan om alles te controleren. GPS trackers bieden hierbij uitkomst. Door middel van GPS tracking kun je te alle tijden inzicht hebben waar de goederen zich bevinden. Hierdoor kun je het transport goed in de gaten houden.

Gps tracking kan op verschillende manieren uitkomst bieden voor een bedrijf en ook op verschillende manieren gebruikt worden. Zoals eerder ook al is genoemd kun je het gebruiken om goed het transport in de gaten te houden. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om de veiligheid van je werknemers te waarborgen. Wanneer je ziet dat de tracking een ander beeld weergeeft kun je meteen contact opnemen. Ook biedt GPS tracking uitkomst aan auto verhuur bedrijven. Wanneer je auto’s verhuurd zijn hier altijd risico’s aan verbonden. Het is daarom ook altijd verstandig om een goede verzekering hierbij af te sluiten. Naast een verzekering kan GPS-tracking ook uitkomst bieden. Zo weet je te alle tijden waar de auto zich bevindt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de auto ineens met de horizon verdwijnt.

GPS-tracking brengt veel voordelen met zich mee. Je hebt live inzicht over waar de voertuigen zich bevinden. Daarnaast heb je live inzicht in waar de goederen zich bevinden. Daarnaast zijn de gps-trackers makkelijk in gebruik en kan deze makkelijk worden geïnstalleerd. Wanneer je te maken hebt met veel transport naar het buitenland biedt gps-tracking ook oplossing. Het biedt namelijk dekking in maar liefst 85 landen.

https://mygpstracker.nl/