Netmall

Wat doet een outplacement- of loopbaanadviesbureau

Een outplacement- en loopbaanadviesbureau streeft naar maatwerk waarbij de medewerkers en de organisatie zich ontwikkelen. Hierbij wordt niet alleen gepraat en nagedacht over mooie oplossingen, maar staat juist de praktijk en de uitvoering centraal. Medewerkers hebben namelijk een grote hoeveelheid kennis, ervaring en gedrevenheid in huis. Iets waar iedere organisatie zo goed mogelijk gebruik van wil maken. Een outplacement- of loopbaanadviesbureau helpt hierbij door krachtige methoden aan te bieden waarbij de medewerkers samenwerken, zich professioneel ontwikkelen en concrete verbeteringen aanbrengen in de organisatie.

Succes is een keuze

Een statement dat altijd véél stof tot discussie doet opwaaien. Sommige mensen knikken instemmend, anderen lachen je uit, maar één ding is vaak in ieder geval zeker; de mens is een gewoontedier en slechte gewoonten werken je tegen: ¨Als je doet wat je steeds doet, krijg je wat je steeds krijgt. Wij maken eerst onze gewoonten, daarna maken onze gewoonten ons”.  Hierdoor komen veel mensen op een bepaald moment in hun leven vast te zitten of loopt alles nogal stroef. Men komt niet of slechts langzaam vooruit en is niet in staat deze vicieuze cirkel te doorbreken.  Om succesvol te zijn is het meestal niet nodig dat je meer kennis bezit. Wél is het nodig dat je beslissingen kunt nemen, gebruik maakt van je eigen (vaak ongekende) kracht en actie onderneemt. Een outplacement- of loopbaanadviesbureau kan hierbij helpen. Middels outplacement of loopbaanadvies leer je niet alleen keuzes te maken; je maakt ze ook daadwerkelijk.

Loopbaanadviseurs passen verschillende methodieken toe, afhankelijk van de cliënt of het “probleem” waar we mee te maken krijgen. Constant worden zij geïnspireerd door grote denkers/methodieken (o.a. NLP, Robbins, Covey, RET) op het gebied van coaching en training, maar ook door collega-coaches, cliënten en dagelijkse persoonlijke ervaringen. Door regelmatig de website Outplacement Verzekering  te bezoeken zul je meer inzicht verkrijgen in hun werkwijze en ideeën.

 

https://www.outplacementbureau.nl
Netmall

Een evenement met een groen tintje? Dit is de locatie voor jou!

Bent u op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Je bent bij ons aan het juiste adres!Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park, bijvoorbeeld. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek ons

Om unieke concepten op te halen met uw personeel helpen wij jou. Wij bieden namelijk de perfecte unieke locatie om het brein van uw personeel te prikkelen. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben we een hele grote ruimte voor 100+ gasten. Deze ruimte is geschikt voor het geven van  presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. U heeft ook de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en  een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop.  Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de  ODS Container of de Finch. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken. 

Duurzaam en circulair in 1 ruimte


Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is volledig doorgevoerd in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En trots dat zijn we zeker. Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Neem voor alle informatie contact met on sop.  

In omgeving amsterdam een circulaire ruimte huren

u kunt bij ons terecht voor grote en kleine evenementen of bijeenkomsten. We hebben vele verschillende werkruimtes die volledig zijn aan te passen op uw wensen. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Ook dit is naar wens in te vullen. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. We vertellen u graag alles over alle opties!

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/
Netmall

Inbound klantcontact

Een goed klantcontact is van groot belang voor bedrijven. Ben je een klein bedrijf? Of een groot bedrijf? Het maakt niet uit, voor elk bedrijf is goed klantcontact heel erg belangrijk. Zonder klanten ben je nergens en een goede service zorgt ervoor dat jij je klanten behoudt. Je moet dan ook altijd bereikbaar zijn voor de klant, ook al is dat soms nog wel eens lastig. Zorg dan dat je een telefoniste hebt met kennis over het bedrijf, bijvoorbeeld door het inschakelen van een telefoondienst. De telefoondienst wordt ook wel een inbound callcenter genoemd en hiermee zorg je ervoor dat je altijd bereikbaar bent en dat de klant op een goede manier te woord wordt gestaan. Hier een aantal regels die erg belangrijk zijn bij inbound klantcontact.

Een beller gaat ervan uit dat als hij of zij belt dat er een specialist aan de lijn komt. De beller wil dat de vraag zo snel mogelijk beantwoordt wordt en dat voorkomt ook nog eens dat de klant gelijk weer terugbelt. Bij eventuele extra vragen kan de specialist de beller altijd nog doorverbinden naar jou als eigenaar van het bedrijf. Door alleen de vraag te beantwoorden van de klant ben je er natuurlijk nog niet, het is namelijk de manier waarop je dit doet. Het gaat hierbij om luisteren, samenvatten en doorvragen. Luister naar de klant, vat daarna samen wat de klant heeft gezegd, ten slotte kan je doorvragen als je is gebleken dat je iets niet goed hebt begrepen. Een andere regel is, dat je ook moet doen wat je zegt. Heel erg vaak wordt er gezegd: “ik zal het zo naar u opsturen” en dit gebeurt dan niet, hierdoor wordt de klant boos en belt weer terug. Ten slotte moet je natuurlijk bereikbaar zijn, dit voorkomt namelijk dat klanten bij je weglopen omdat ze niet geholpen kunnen worden op een tijd dat zij dat wensen. Vaak is het zelfs van groot belang dat je in de avonduren en in de weekenden bereikbaar bent, maar dit is niet voor elk bedrijf mogelijk.

http://antwoordservice-telefoonservice.nl
Netmall

Goedkoop stemkastjes huren

Ik organiseer een evenement en wil ik stemkastjes huren bij intervote.nl. Het evenement is in de buurt van Veenendaal. En het gaat om een auto evenement. Ik ben eigenaar van meerder autodealers en ben benieuwd naar de bevindingen van mijn klanten en wat zij vinden van mijn aanbod. Daarom wil ik tijdens dit evenement gebruik maken van stemkastjes om een klein marktonderzoekje te gaan doen. Om zo achter de bevindingen van mijn klanten te komen. Tijdens het onderzoek ga ik veel vragen, wil je weten wat? Lees dan deze blog door en hopelijk ben je overtuigd om ook stemkastjes te huren bij intervote.

Stemkastjes huren

Naar aanleiding van wat google werk kwam ik intervote.nl tegen waar ik stemkastjes huren intypte. Op de site staat veel informatie over: waarom je bij intervote moet huren, usp, kernwaarden, prijzen, wat voor diensten ze aanbieden en er staat een contactformulier op. Ik wil tijdens het marktonderzoek onderzoeken wat de klanten van mijn aanbod qua auto’s vinden, wat de uitstralingen van de panden is wat ze van de werknemers vinden. Ga zo maar door.  Inmiddels is het evenement voorbij en het was een waar succes. De klanten reageerde geweldig en allemaal deden ze mee met het marktonderzoek. Ze zijden allemaal dat het een groot succes was en dat ze dit zeker vaker zouden doen op deze manier. De belevenis is super maar ook het resultaat. Door dit onderzoek weet ik meer over mijn klanten en weet ik wat ze van mijn bedrijf vinden.

De belevenis speelt een grote rol bij het gebruik maken van de stemkastjes huren. Wil jij ook een anoniem markt onderzoek doen? En wil jij ook weten wat je klanten van je product vinden? Dan is het zeker een aanrader om gebruik te maken van de kastjes. Het resultaat is geweldig en de kastjes zijn niet duur om te huren. Ik zou intervote zeker aanraden.

Netmall

Incassobureau voor mijn bedrijf

Ja hoor, het was weer eens zo ver. Ik moest een incassobureau voor mijn bedrijf inschakelen. Deze keer heb ik gekozen voor incassoadvocaten.nl. Ik heb al vaker zeer goede verhalen gehoord over dit bureau en daarom wilde ik kijken of het met mij net zo gemakkelijk zou verlopen als met klanten die ik daarover heb gesproken. Ik hoop dat ik mijn geld lekker snel ontvang en daarna gewoon weer verder kan gaan met een prettige samenwerking. In dit blogje lezen jullie wat er allemaal is gebeurd en lees je verder natuurlijk ook hoe de samenwerking met het incassobureau is verlopen. Want daar ging het natuurlijk allemaal om. Mocht je nog opmerkingen hebben en/of een ander goed bureau te kennen, laat het me dan weten in een reactie.

 

Van Loon Incassoadvocaten

Ik ben dus de samenwerking aangegaan met Van Loon Incassoadvocaten van de website incassoadvocaten.nl. Zij hebben een mailtje gestuurd naar de debiteur en daar heeft de klant gek genoeg snel op geantwoord. Zij hebben namelijk beloofd mij binnen een week de rekening te betalen. Jammer genoeg gebeurde dit niet. Straks lees je over hoe het uiteindelijk is verlopen en of ik tevreden was met incassoadvocaten.nl als incassobureau. Maar de klant kwam de afgesproken periode niet na en moesten we dus nog een keer extra achter de klant aan, zeer vermoeiend dus. Gelukkig kwam alles goed en heeft de klant na drie weken alsnog betaald. Ze zeiden dat ze zich geïntimideerd voelden door het incassobureau terwijl er helemaal niets geks aan de hand was.

 

Ervaring met incassobureau

Mijn ervaring met incassobureau incassoadvocaten.nl is goed. Ondanks dat het even duurde hebben ze het zeer goed opgepakt en er voor gezorgd dat ik mijn geld heb gekregen. Hierbij raad ik dus ook zeker incassoadvocaten.nl aan als uw incassobureau.