NetMall
Image default
Aanbiedingen

DIY buiten lasergamen en bubbelbal: de ultieme combinatie voor een dag vol plezier

Zelf een onvergetelijke dag organiseren

Wil je een dag vol plezier en actie organiseren voor je vrienden, familie of collega’s? Dan is het combineren van buiten lasergamen en bubbelbal een geweldig idee! In dit artikel geven we je tips en ideeën om zelf een onvergetelijke dag te organiseren met deze twee populaire activiteiten.

Wat heb je nodig voor buiten lasergamen?

Buiten lasergamen is een spannend en tactisch spel waarbij je met een lasergun op elkaar schiet. Het doel is om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen zonder zelf geraakt te worden. Om zelf een lasergame te organiseren, heb je de volgende dingen nodig:

1. Laserguns: je kunt laserguns huren of kopen. Er zijn verschillende soorten laserguns op de markt, variërend in prijs en kwaliteit. Zorg ervoor dat je voldoende laserguns hebt voor alle deelnemers.

2. Speelveld: zoek een geschikte locatie voor het lasergamen, zoals een bos, park of een groot grasveld. Zorg ervoor dat er voldoende schuilplaatsen en obstakels zijn waar spelers zich achter kunnen verstoppen.

3. Veiligheidsregels: stel duidelijke veiligheidsregels op en zorg ervoor dat alle deelnemers op de hoogte zijn van deze regels. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van beschermende kleding en het niet richten op het gezicht.

Wat heb je nodig voor bubbelbal?

Bubbelbal is een hilarisch spel waarbij de deelnemers een opblaasbare bal om hun bovenlichaam dragen. Het doel van het spel is om de bal van de tegenstander af te pakken of om elkaar omver te duwen. Om zelf een bubbelbal spel te organiseren, heb je de volgende dingen nodig:

1. Bubbelballen: je kunt bubbelballen huren of kopen. Zorg ervoor dat je voldoende bubbelballen hebt voor alle deelnemers.

2. Speelveld: zoek een geschikte locatie voor het bubbelbal, zoals een grasveld of een sportzaal. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om vrij te bewegen en dat de ondergrond veilig is.

3. Veiligheidsregels: stel duidelijke veiligheidsregels op en zorg ervoor dat alle deelnemers op de hoogte zijn van deze regels. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van beschermende kleding en het niet opzettelijk elkaar pijn doen.

Tips voor het combineren van buiten lasergamen en bubbelbal

Nu je weet wat je nodig hebt voor beide activiteiten, is het tijd om ze te combineren voor een dag vol plezier. Hier zijn enkele tips om dit te doen:

1. Plan voldoende tijd in voor beide activiteiten. Zorg ervoor dat er genoeg tijd is om te genieten van zowel het lasergamen als het bubbelbal.

2. Maak teams en organiseer een toernooi. Laat de teams tegen elkaar strijden in zowel lasergamen als bubbelbal en houd de scores bij. Aan het einde van de dag kun je een winnend team uitroepen.

3. Zorg voor een pauze tussen de activiteiten. Geef de deelnemers de tijd om even uit te rusten, wat te eten en te drinken en zich voor te bereiden op de volgende activiteit.

4. Maak het extra leuk door thema’s of speciale regels toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een zombie-thema voor het lasergamen of het spelen van bubbelbal op een helling.

5. Leg de dag vast op foto’s en video’s. Zo kun je later nog eens terugkijken op de geweldige dag die je hebt georganiseerd.

Als je geen zin hebt om alles zelf te regelen, kun je ook terecht bij Bubbelbal.nl. Zij bieden een compleet pakket aan voor buiten lasergamen en bubbelbal, zodat jij je alleen nog maar druk hoeft te maken over het plezier!

 

https://bubbelbal.nl