NetMall
Image default
Aanbiedingen

Laminaat in een steen of tegellook

Ben je op zoek naar een mooie tegelvloer die onderhoudsvriendelijk is, gemakkelijk te leggen en budgetvriendelijk. Nou…. die bestaat niet. De natuursteenvloeren zijn best wel prijzig. Marmeren vloeren vergen veel onderhoud en keramische vloeren kunnen breken. Het leggen van een echte tegelvloer is een hele klus en deze zware vloeren kunnen ook niet overal gelegd worden.

Maar hiervoor is een oplossing, namelijk tegellaminaat. Dit is zo wie zo al een kostenbesparend alternatief. Door de moderne technieken die toegepast zijn bij dit laminaat in steen of tegellook, zijn deze vloeren nagenoeg niet meer te onderscheiden van de echte tegelvloeren.

De voordelen van een tegel laminaat

Tegellaminaat is snel en gemakkelijk te leggen. De vloer is veel lichter dus beter hanteerbaar en elke laminaattegel is voorzien van een kliksysteem die het leggen gemakkelijk maakt. Omdat laminaat zwevend wordt gelegd zonder gebruik van lijm, gaat dit ook nog een veel sneller.

Tegel laminaat wordt op een ondervloer gelegd. Hierdoor wordt het laminaat nog comfortabeler wat betreft geluid en warmte. Door het lichte gewicht en omdat tegellaminaat zwevend  gelegd wordt is de vloer ook op een houten dekvloer te leggen. Of een draagvloer die niet extreem zwaar belast mag worden.

Tegellaminaat past in elk interieur en woonruimte van een woning. Maak ook in een kantoor of andere bedrijfsruimte komt de vloer goed tot zijn recht. Omdat laminaat praktisch is door de hoge slijtvastheid en het simpele onderhoud is de tegellook vloer zowel huishoudelijk als ook commercieel toe te passen.

Ondanks dat bepaalde soorten tegellaminaat voorzien zijn van een oppervlaktestructuur die overeenkomst met het natuursteenpatroon is de vloer gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Door de sterke toplaag is de vloer vuil- en waterafstotend. Dus de vloer stoffen en bij vastzittend vuil licht vochtig dweilen is het enige onderhoud dat nodig is om de vloer lang mooi te houden.

De rechthoekige of langwerpige vorm van tegellaminaat benadrukt het tegelformaat. Evenals de realistische looks en oppervlaktes met structuren.

En wat vaak de doorslaggevende factor is de prijs van laminaat met een tegellook. Zowel de aanschaf van de vloer als het leggen zijn veel goedkoper dan als je voor een echte stenen vloer kiest.

Het assortiment laminaat met een tegellook

Tegel laminaat heeft de unieke uitstraling van een natuursteenvloer, keramische vloer of tegelvloer.

Hier beschrijf ik de meest verkochte tegellaminaat vloeren, maar het is natuurlijk veel beter om de vloeren in het echte te zien en te voelen. Alleen zo kun je overtuigd raken van de uitstraling van deze vloeren.

De natuursteenlook: Hieronder vallen de leisteenlooks en de marmerlooks. Leisteenlaminaat valt op de  toegepaste oppervlakte structuur. Deze komt perfect overeen met de onderliggende print. De kleur van de vloer is grijs in verschillende nuances. Ook marmerlooklaminaat is te koop in verschillende natuurlijke kleuren. Daarnaast is er hoogglans marmer voor een chique en luxe uitstraling.

Het betonlook laminaat is ook een topper die net zo mooi is, maar aanzienlijk goedkoper dan de echte keramische variant. Dit laminaat is er in verschillende kleuren. Deze tegels worden in een rechthoekig formaat als laminaat verkocht. 

Ook zie je laminaat met een tegelvorm. Je ziet vaak een print van Portugese tegels met de bekende retro look. Dit is wel een soort dat bij je interieur moet passen. De vloer past goed in een landelijke of brocante stijl. Maar in een keuken of hal zal deze vloer het ook goed doen. 

Om overtuigd te raken van de mooie uitstraling van tegel laminaat, kun je eens een kijkje nemen bij Bebo Parket. Hier vind je een ruim assortiment voor de nodige inspiratie.

https://www.beboparket.nl/