NetMall
Image default
Bedrijven

alternatieve kerst

Geen fan van nette kleding? Ben je het zat om het kerstdiner in pak te vieren? Bestel een foute kersttrui! Zorg er voor dat het niet alleen gezellig is bij het vieren van kerst, maar laat het ook hilarisch zijn.

Het dragen van grappige truien bij kerst begon als een traditie in Amerika. Deze truien werden ooit alleen gebreid door oma’s en niet gemaakt om door te verkopen. Dit veranderde allemaal in de jaren 70. Toen begonnen de truien gemaakt en verkocht te worden door Wal-Mart. Naarmate de tijd vorderde werden de truien grappiger en origineler. En dat heeft ons gebracht naar waar we nu zijn. En met het grootste aanbod van de Benelux probeert uglyxmas.be deze leuke traditie naar Europa te brengen zodat u een Lelijke kerstrui kopen online.

Zoals eerder al gezegd heeft UglyXmas de meest uitgebreide aanbieding van Europa. Voor zowel mannen als vrouwen is het aanbod groot, origineel en voornamelijk hilarisch! Of het nou gaat om een goedkope foute kerstrui kopen, leuke sokken of een super originele muts, UglyXmas.be biedt het allemaal!

Ugly Xmas.be streeft iedere dag naar klanttevredenheid. zo proberen wij zo snel mogelijk te bezorgen (voor 14:00 besteld is morgen in huis). en zijn wij altijd bereid u te helpenals u ergens niet tevreden mee bent. het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met de klantenservice, en laat ons weten waarom u niet tevreden bent! UglyXmas biedt ook kersttruien aan voor kinderen. U denkt misschien dat dit het geld niet waar zal zijn, maar als i denkt aan de leuke kerstfoto’s die u kunt maken en plaatsen op sociale media, zal het toch wel leuke resultaten bieden! neem bijvoorbeeld de “santa’s little helper” trui. deze truien zijn zowel schattig als komisch om te zien. probeer uw kind maar een te zien en deze truien en dan zeggen dat het zonde van het geld is!

https://www.uglyxmas.nl/