NetMall
Image default
Bedrijven

Geen eigen kantoor? Huur dan een vergaderruimte!

Wil je een vergadering organiseren, maar heb je geen eigen kantoor? Geen probleem! Er zijn genoeg mogelijkheden om een vergaderruimte te huren in Utrecht. Bijvoorbeeld in Creative Valley. Deze locatie is ideaal voor creatieve bijeenkomsten. Daarnaast ligt deze locatie centraal en is er genoeg parkeergelegenheid. Heb je een vergaderruimte nodig voor meerdere dagen? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor vergaderen Utrecht meerdere dagen. Zo heb je de ruimte geheel naar jouw wensen en is iedereen direct op de juiste plek.

Welke vergaderruimtes zijn er allemaal?

Er zijn verschillende soorten vergaderruimtes beschikbaar. Zo is er een vergaderruimte met moderne faciliteiten, maar ook eentje in een historische setting. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een vergaderruimte met terras. Bij Creative Valley zijn er genoeg opties om de juiste ruimte te vinden die aansluit op jouw wensen.

Er zijn ook verschillende groottes in ruimtes. De ene ruimte heeft een capaciteit van 6-8 personen, maar er zijn ook zalen waarbij er zelfs maar als 150 personen in kunnen. Die zalen zijn zeer geschikt voor een grote presentatie of educatie show.

Wat maakt Creative Valley zo bijzonder?

Creative Valley is een unieke plek in Utrecht. Niet alleen vanwege de locatie, maar ook door de faciliteiten die er beschikbaar zijn. Zo kun je gebruik maken van gratis Wifi of een beamer met scherm. Daarnaast is er een lounge waar je rustig kunt werken of even bij kunt praten met collega’s.

Wanneer je een ruimte of zaal afhuurt, betaal je voor iedere persoon een bepaald bedrag of een geheel bedrag voor de hele zaal inclusief het aantal personen. Daarbij kun je nog kiezen uit een geheel verzorgde lunch, diner of borrel. Ook wordt er onbeperkt koffie, thee en water geschonken.

Wanneer je met een kleiner groepje komt, zoals 6 personen. Kun je de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten binnen Creative Valley. Kijk op de website voor meer informatie en kosten.