NetMall
Image default
Woning en Tuin

Wat je moet weten voor het aanschaffen van raamdecoratie

Kun je niet wachten om raamdecoratie aan te schaffen voor je nieuwe woning of gewoon voor vervanging? Vergeet dan niet deze blog eerst nog door te nemen. In deze blog worden handige tips gegeven om rekening mee te houden voordat je raamdecoratie aanschaft. 

Betaal niet te veel 

Het is niet nodig om te veel te betalen voor kwalitatief goede raamdecoratie. Neem een kijkje op online webshops zoals ilumio.nl. De producten van ilumio worden rechtstreeks vanuit hun eigen fabriek geleverd. Het voordeel hiervan is dat zij geen grote voorraden of prijzige winkelpanden in bezit hebben. Dit maakt het mogelijk om onder andere gordijnen, jaloezieën en rolgordijnen voor een zeer scherpe prijs online aan te beiden. 

SCHERPE PRIJZEN BIJ ILUMIO

 

Over welke functies moet je raamdecoratie beschikken 

Bedenk van tevoren goed over welke functies je raamdecoratie moet beschikken. Moet je raamdecoratie volledig verduisteren of juist daglicht doorlaten?  Mag de raamdecoratie veel ruimte in beslag nemen of moet het juist perfect in het kozijn passen? Zo heb je veel verschillende opties. Neem van tevoren de productspecificaties van de raamdecoratie goed door en maak zo de beste keuze!

Zonder of met boren monteren 

Wil je raamdecoratie voor in je kozijnen, dan heb je bij sommige raamdecoratie de keuze of je het wilt monteren met of zonder boren. Raamdecoratie zonder boren kan erg gunstig zijn wanneer je geen gaatjes in je aluminium kozijnen wilt of mag boren. Rolgordijnen zijn gemakkelijk te monteren in aluminium kozijn zonder dat boren nodig hoeft te zijn, met behulp van klemsteunen hangt je rolgordijn al in enkele minuten!

Zelf monteren of het laten doen

Raamdecoratie kan gemakkelijk zelf te monteren zijn. Online zijn duidelijk instructies te vinden, en ook bij de bestelling zal een montageboekje meegeleverd zijn. Ben je zelf niet zo hanig of zit je krap in de tijd? Dan kun je bij ilumio.nl gemakkelijk een afspraak maken met de montageservice.