NetMall
Image default
Woning en Tuin

Makelaarskantoor Hoogeveen, steeds meer woningen worden gebouwd zonder gasaansluiting

Makelaarskantoor nabij Hoogeveen. In de vorige aflevering van ons zeer lange verhaal konden we lezen dat we te maken hebben met een kantoor ergens in ons land. Waar het kantoor precies staat dat verklappen we natuurlijk niet. Ons kleine en mooie land telt twaalf provincies dus je kunt een gokje wagen. Je hebt een kans van één op twaalf dat je goed gokt. Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen, Flevoland.

Maar we hebben natuurlijk ook te maken met allerlei mooie regio’s. Makelaarskantoor Hoogeveen.

In Drenthe heb je twee soorten bodems veen en zand

Makelaarskantoor Hoogeveen. We hebben te maken met allerlei regio’s en streken. Bijvoorbeeld de Mijnstreek, de Peel, de Meierij, de Baronie, de Liemers, Twente, de IJsseldelta, de Gooi- en Vechtstreek. En waar ons kantoor precies staat, dat is eigenlijk niet eens zo belangrijk omdat heel veel wetten waaraan de makelaars zich moeten houden nationaal zijn. Dit betekent dat de wetten en regels geldig zijn in heel ons land. We denken dat nu het juiste moment is aangebroken om de vijf mensen, de vijf personen aan u voor te stellen. Makelaarskantoor Hoogeveen.

De lijst met mensen die een huis zoeken is bijzonder lang

Makelaarskantoor Hoogeveen. Dit vijftal speelt de hoofdrol in ons lange en hopelijk ook boeiende verhaal. We gaan hun namen eens heel rustig op een rijtje zetten zodat we weten om wie dat het gaat. Hier volgt onze presentatie. De eerste persoon die we in het zonnetje, in de zeer felle schijnwerpers gaan zetten is Ad van de Kleine Aa, hij is makelaar. De tweede makelaar is Eric van de Grote Eng. Tot zover onze twee mannelijke makelaars. Dan gaan wij nu over naar onze twee vrouwelijke makelaars. Makelaarskantoor Hoogeveen.