NetMall
Image default
Bedrijven

De meest voorkomende elektra problemen in Amsterdam

In het centrum van Amsterdam staan veel oude huizen, bij veel van deze huizen is de meterkast of groepenkast ook heel oud. De groepen of stoppen in een groepenkast gaan maar 30 jaar mee. Als deze langer blijven zitten is er een kans op kortsluiting en brand, dit is dan ook het meest voorkomende elektra probleem in Amsterdam. Door de 24/7 service staat Elektricien Amsterdam 24/7 altijd klaar om u te helpen.

Oude huizen

Veel huizen in Amsterdam zijn gebouwd vóór 1974, veel meterkasten dateren ook uit die jaartallen. Vroeger werd er veel minder gebruik gemaakt van elektrische apparaten dan nu, er is nu bijna geen apparaat meer te verzinnen dat niet werkt op elektriciteit. Omdat er nu meer elektriciteit gebruikt wordt kunnen de oude meter- en groepenkasten dit niet meer aan, door overbelasting van deze groepen ontstaat kortsluiting. Daarom raadt Elektricien Amsterdam 24/7 het vervangen van de meterkast aan.

Vervangen van de meterkast

Elektricien Amsterdam 24/7 raadt aan om meter- of groepenkasten ouder dan 30 jaar te vervangen om kortsluiting te voorkomen. Als u een meterkast heeft die niet is verouderd kunt u er altijd voor kiezen groepen toe te voegen om overbelasting te voorkomen. Op de groepen komt dan ook een beveiliging die overbelasting tegenhoudt, hierdoor is de kans op stroomuitval en kortsluiting verminderd. 

Keuren en controleren van de meterkast

Door het regelmatig laten keuren en controleren van de meter- groepenkast weet u zeker dat alles nog goed werkt en de kans op spanningsschommelingen kortsluiting en stroomuitval vermindert. 

Elektricien Amsterdam 24/7

Elektricien Amsterdam 24/7 staat voor u klaar voor noodgevallen rondom elektra, denk hierbij aan plotselinge stroomuitval of kortsluiting. Het werkgebied van Elektricien Amsterdam 24/7 is door heel Amsterdam, de elektriciens proberen overal zo snel mogelijk te komen om uw veiligheid te garanderen.