NetMall
Image default
Kinderen

Flexibele kinderopvang in Waddinxveen

KDV Waddinxveen biedt de ouders alle mogelijkheden van flexibel boeken die u maar kunt bedenken. Bij ons is het ruilen van een dag geen probleem, niet iedereen heeft vaste werktijden en daar hebben wij alle begrip voor. Onze groepen zijn niet in leeftijden ingedeeld en het zijn kleine groepen. Wij hopen hiermee de aandacht voor ieder kind te hebben. Ook leren kinderen van elkaar en met elkaar, daarom hebben de leeftijden gemengd. Elk kind krijgt bij ons de ruimte om zich zelfstandig op zijn eigen tempo te ontwikkelen. Wij hebben verschillende educatieve, uitdagende materialen tot onze beschikking. Wij bieden elk kind de mogelijkheid zichzelf te kunnen zijn.

Opvang

Wij hebben verschillende opvangmogelijkheden. De babygroepen zijn voor kinderen van 0 tot 1,5 jaar en van 1 tot 2,5 jaar. Omdat elk kind zich anders ontwikkeld hebben we een half jaar overbrugging tussen deze groepen. De peutergroep is van 2  tot 4 jaar en bestaat uit maximaal 16 peuters. In deze groep met in tegenstelling tot de babygroep wordt al een echt dagritme aangeboden. De kinderen leren al spelenderwijs zelfstandig te worden. Naast het spelen, dansen en buitenspelen motiveren wij de kinderen ook in taal- en sociale vaardigheden. Een speelse cognitieve uitdaging zorgt ervoor dat het kind gestimuleerd blijft.

Wij

Wij bieden kinderen een veilige ruimte om zicht te ontwikkelen, te ontdekken en te leren omgaan met andere kinderen. Voor ons is de eerste prioriteit dat de kinderen zich veilig voelen bij ons. Zo voldoen wij aan de basisvoorwaarde om een kind zichzelf te ontwikkelen. Communicatie met ouders is niet weg te denken in ons beroep. Wij bieden oudergesprekken, heen en weer schriftjes en deur aan deur gesprekken aan. Zo bent u altijd op de hoogte van de ontwikkeling van uw kind. Voor ons is het ook heel fijn om informatie van het thuisfront te krijgen.