NetMall
Image default
Kinderen

Driewieler kopen

Ben jij opzoek naar een leuke driewieler om jou kleintje de beginfase van fietsen aan te leren? Of ben jij opzoek naar een driewieler om als een cadeau te geven? Dat kan! Lees dan zeker deze blog verder want ik ga uitleggen waar je aan moet denken bij het kopen van een driewieler.

Waarom een driewieler?

Driewielers zijn super leuk voor jouw kind, zo kunnen zij plezier maken maar is het ook goed voor de lichamelijke ontwikkeling van jouw kind. Daarnaast is het ook leuk om lekker buiten te spelen en om even lekker te genieten en relativeren van bijvoorbeeld jouw werk. Hier enkele voordelen op een rij:

–        Leren fietsen

–        Zelf relativeren door naar buiten te gaan met jouw kind

–        Lichamelijke ontwikkeling

–        Gezond

Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een driewieler? Dat ga ik je uitleggen.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een driewieler?

Om te weten welke driewieler je moet aanschaffen moet je rekening houden met verschillende aspecten. Er zijn vele verschillende soorten dus dat zet ik graag even op een rijtje. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan de leeftijd van jouw kind zodat hij/zij er zolang mogelijk mee kan. Gelukkig zijn er veel driewielers met een verstelbaar zitje. Ook zijn er veel mogelijkheden voor een duwstang, vrijloopautomaat en zelfs een stuurvergrendeling. Een vrijloopautomaat houdt in dat je de trappers vast zet zodat als jouw kind moe is jij met de duwstang kunt duwen. Ideaal dus voor een wat langere wandeling. Wel is aan te raden dat als jouw kind al wat ouder is je een fietsje koopt met een wat minder luxe opties zodat hij/zij goed kan leren fietsen en ze zo makkelijk kunnen fietsen. Ben jij nou ook opzoek naar leuke driewielers? Neem dan een kijkje op deze pagina met verschillende driewielers.

https://kidsbikes.nl/driewielers