NetMall
Image default
Kinderen

Kraampakket

Krijgen vriend of familie binnenkort een kindje? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aan komen zetten als je op kraambezoek komt.

Diverse kraamcadeaus

Er zijn veel verschillende en originele kraamcadeaus. Denk hierbij aan luiertaarten, knuffeltjes of een kraampakket. Ook worden er vaak kleertjes of andere ‘nodige’ dingen gegeven. Denk hierbij aan luiers, flesjes of speelgoed. Als je op kraamvisite gaat wil je graag iets geven waar de ouders en het (aanstaande) kindje wat aan hebben. Hiervoor is een kraampakket ideaal. Er zijn hier veel verschillende varianten van. Zo kan je een kraampakket geven als er één kindje word geboren maar ook wanneer er een tweeling wordt verwacht. Verder kan kraampakketten die van te voren zijn samengesteld kopen maar je kan er ook voor kiezen om je eigen kraampakket samen te stellen. Zo bepaal je zelf de kleur van het pakket en wat er allemaal in komt.

 

Wat zit er in een kraampakket?

Het verschilt heel erg wat er in een kraampakket zit. Als je voor een pakket dat van te voren al is ingepakt kan je vaak alleen kiezen uit verschillende kleuren en gepersonaliseerde kleren, knuffels etc. hier staat dan de naam van het (toekomstige) kindje op. Als je zelf een kraampakket samenstelt kan je ook helemaal zelf bepalen wát er in het kraampakket komt. Zo’n kraampakket komt vaak in een koffertje in de kleur van de andere spulletjes. Ook kan je ervoor kiezen om de naam van het (toekomstige) kindje op het koffertje te laten zetten. Zo maak je het cadeau extra persoonlijk. Maar waar heb je nou precies keuze uit? Hier staat het allemaal op een rijtje:

–       Knuffels

–       Kleding

–       Luiers

–       Speelgoed

–       Gepersonaliseerde kleding

–       Schoenen

–       Speen

–       Flesje(s)

–       Doek(en)

Vind je het idee van een kraampakket leuk maar het koffertje wat minder? Dan kan je er ook voor kiezen om een luiertaart te geven. Dit is een taart gemaakt van luiers waarop alle kraamcadeaus worden gezet. Dit wordt vervolgens ingepakt in doorzichtig folie

https://www.geboortegift.nl/kraamcadeau/kraampakket/