NetMall
Image default
Bedrijven

Floria Blumen

Dé bloemenwinkel van Duitsland

Toen ik laatst in Duitsland was, reed ik langs een prachtige bloemenzaak waar ik een gigantische bos bloemen en een potplant kocht. Ik ben zo enthousiast dat ik niet kan wachten tot ik je meer over deze winkel kan vertellen. De potplant die ik hier gekocht heb maakt mij nog iedere dag blij. Maar ook voor snijbloemen ben je hier aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar wat deze winkel je nog meer te bieden heeft? Lees dan vlug verder en laat me je meer vertellen over de winkel waar ik enorm fan van ben geworden die dag in Duitsland.

Waarom Floria Bloemen?

Deze winkel is gevestigd in Duitsland, in de buurt van de bloemenveiling in Nederland. Wanneer je voor deze bloemenwinkel kiest, geniet je van een hoop voordelen. Deze voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet. Lees de voordelen en maak zelf een afweging!

  • 7 dagen bloeigarantie
  • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
  • Groot aanbod aan snijbloemen en potplanten
  • De medewerkers voorzien je graag van deskundig advies

Potplant en een prachtige bos

Toen ik de winkel binnenstapte, werd ik direct aangesproken door één van de deskundige medewerkers. Ze luisterde naar mijn wensen en ging samen met mij op zoek naar dé potplant voor mijn situatie. Samen kwamen we er uit: er ging een monstera deliciosa met mij mee naar huis. Eenmaal bij de kassa zag ik ook nog een prachtige bos met rozen, tulpen en prachtige weidebloemen. Die heb ik meegenomen voor de oppas: zij paste deze dag op onze kinderen. Zij verdient ook een bloemetje.

 

https://floriablumen.de/