NetMall
Bedrijven

UGGs vandaag de dag

Het voorjaar en de zomer van 2012 staat voor UGG Australia in het teken van een verfrissend

zeebriesje en het eindeloze optimisme van California. Deze trend is nu ook gebruikt om de kinderkledinglijn uit te breiden en is inmiddels beschikbaar voor iedereen die graag hun uggs online kopen.

.

Comfortabele sandalan. sneakers en hippe instappers hebben een nieuwe look gekregen en de nieuwe prints en felle kIeuren in de Heritage-collectie hebben een absolute wow-factor.

 

“Onze hele collectie is geinspireerd op het California van de jaren ’40. de toonzetter voar alle mode en kunst uit die tijd”, zegt leah Larson. Vice President of Product. “Voor de kindercollectie hebben

we hetzelfde uitgangspunt genomen, wat een erg leuk proces was. We denken dot ouders en kinderen de levendigheid en energie van deze collectie geweldig zullen vinden.”

 

Liefde voor UGG Australia begint als baby met de Infant-collectie, die kleine teentjes op trendy wijze warm houdt. De zeven verschillende soorten sokjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen,

waaronder schapenvacht en badstof. De Yia Yia is een speelse teenslipper met een hielbandje van schapenvacht. In de Toddler Comfori-colleclle is de Sammey aanwezig; perfect voor de kleintjes

die net leren lopen en biedt behaaglijke fleecesokjes met een flexibele rubberen onderkant.

 

 

Comfort is het uitgangspunt geweest voor de Jannell uit de Girl’s Sandal-collectie, gemaakt van hoge kwaliteit suede en leer en met aangenaam zachte binnenzolen. De Beach casual-collectie

bestaat uit rubberen teenslippers met bloemen- en verfspetterprints in felle kleuren: perfect voor kleine voetjes op een warme dag.

 

Voor de jonge actieveling combineert de Sneaker-collectie comfort met vrolijke regenboogprints. De klassieke stijlen zijn gemaakt van suede en leer, met Twinface en ademend canvas.

De Herttage-collectie vormt de basis van UGG Australia en is nu in kleinere maten gemaald voor de kinderen. De geliefde laarzen van schapenvacht zijn er in kinder- en peutermaten. De Mini Boiley Button is nieuw dit seizoen en is er zowel in effen kleuren als met vrolijke verfspetter. De collecties zijn vanaf januari 2012 te koop bij de geautoriseerde UGG-verkooppunten en op www.uggaustralia.nl.

http://www.uggaustralia.nl/