NetMall
Image default
Internet

Dé e sigaret voor beginners

De stap maken richting elektrische roken is een van de beste keuzes die je maar kunt maken als normale roker. Het is een veel minder schadelijk alternatief, vandaar dat zoveel mensen hier dan ook op zoek naar zijn. Als je nieuw bent in de wereld van het elektrisch roken is het verstandig om te zoeken naar een merk wat bekend staat om een hoge mate van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het merk wat aan alle twee de eisen voldoet is Vype. Het bekendste product, de Vype ePen 3, is nog altijd razend populair onder de nieuwe elektrische rokers. Tijd om er achter te komen waarom dit precies is!

Pods van de hoogste kwaliteit

In tegenstelling tot de andere elektrische merken elektrische sigaretten maakt de Vype ePen 3 alleen maar gebruik van de speciale pods. Dit zijn de vullingen die je in de sigaret kunt doen. Aangezien je deze er alleen maar hoeft in te schuiven zal je nooit meer aan de haal hoeven gaan met flesjes en andere toebehoren. Dit maakt het een zeer toegankelijk apparaat voor de mensen die nog nooit in hun leven een elektrische sigaret hebben gehad. De nicotineniveaus voor de Vype ePen 3 lopen sterk uiteen, hierdoor kan je de hoeveelheid nicotine kiezen die je zelf wilt. Ook op het gebied van smaakjes zijn er meer dan genoeg opties waar je voor kunt kiezen.

Gebruik jouw Vype ePen 3 heel de dag

De batterijen van veel aanbieders zijn niet gemaakt om heel de dag mee te gaan, dit is echter niet het geval voor de Vype ePen 3. Deze batterij is met een inhoud van ruim 650 mAh namelijk geschikt om heel de dag gebruikt te worden. Om de batterij nog verder te besparen heeft het team van een speciale batterijbesparing toegevoegd. Wanneer je jouw Vype ePen 3 niet gebruikt gaat hij vanzelf uit na 10 minuten. Het opladen gebeurt met behulp van een Micro USB kabel, deze krijg je uiteraard altijd bij een Vype ePen 3 kopen. Door te kiezen voor de Vype ePen 3 zal je heel de dag kunnen roken, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een lege batterij.

Mensen die nieuw zijn op het gebied van elektrisch roken doen er verstandig aan om eens een kijkje te nemen bij ons op de site voor de laatste producten van Vype. Van de Vype ePen 3 tot aan alle mogelijke soorten pods, ons aanbod omvat meer dan genoeg producten om uit te kiezen.