NetMall
Image default
Relatie

Laat u culinair verassen in het restaurant in Putten

Geweldig restaurant in Putten

Naar een restaurant in Putten hoeft u niet verder meer te zoeken. Kasteel De Vanenburg beschikt over een prachtig restaurant, waar u geniet van een prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. U bent hier van harte welkom voor een kop koffie of thee, een goed verzorgde lunch, een uitgebreide high tea of een luxe diner. U bent de hele middag of de hele avond van alle gemakken voorzien en persoonlijke aandacht en passie voor het vak staan centraal.

Kom zeven dagen per week langs voor een heerlijk ontbijt bij Kasteel De Vanenburg

Wilt u uw partner een keer goed verassen met een luxe ontbijt? Ook dan bent u bij Kasteel De Vanenburg aan het juiste adres. Het ontbijt wordt van dinsdag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 10.00 uur geserveerd en op zaterdag en zondag van 7.30 uur tot 10.30 uur. Let er wel op dat het ontbijt op zondag alleen wordt geserveerd voor de hotelgasten.

Kies uit verschillende arrangementen bij Kasteel De Vanenburg

Naast dat u een keer langs kunt komen voor een lekkere lunch, een diner of een ontbijt, kunt u er ook voor kiezen om een speciaal arrangement te boeken bij Kasteel De Vanenburg. Ideaal als u lekker een weekendje weg wilt of als u met familie of vrienden een leuke dag uit wilt beleven. Voor meer informatie en de prijzen van de arrangementen kunt u de website van Kasteel De Vanenburg bezoeken. Komt u een keer langs in het prachtige kasteel en het restaurant in Putten?