NetMall
Tweewielers

Vespa LX Touring kopen

Wil je graag een Vespa LX Touring kopen? Dan ben je helaas iets te laat, de Vespa LX Touring is namelijk opgevolgd door de Vespa Primavera Touring. Eigenlijk is dat niet zo erg want de opvolger van de LX Touring is zeker de moeite waard. Kun je beter een Vespa LX Touring kopen als tweedehands occasion, of ga je voor het nieuwe model? Wist je dat er van de Vespa Primavera Touring ook motorfiets modellen verkrijgbaar zijn voor mensen met een motorrijbewijs? Lees snel verder, we zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje.

 

Vespa LX Touring kopen als occasion

Af en toe komt er een Vespa LX Touring binnen voor de tweedehands verkoop. Als je interesse hebt kies dan voor een dealer, niet zomaar een particulier. Dan weet je niet in welke staat de scooter zich verkeert en je hebt geen officiële garantie. Via de dealer een Vespa LX Touring kopen met garantie is dan een stuk veiliger.

 

Vespa Primavera Touring kopen als nieuwe scooter

De Vespa LX is een tijd terug opgevolgd door de Vespa Primavera. Daarom kun je geen nieuwe Vespa LX Touring kopen, maar wel de Primavera Touring. Deze scooter heeft gevlochten remkabels voor een hogere remdruk, een elektronische kilometerteller en een uiterlijk dat die retro elementen helemaal tot zijn recht laat komen. De Touring uitvoering heeft een luxueuze kleur bruin en lekker veel chroom wat uiteraard prachtig staat bij een Vespa retro scooter.

 

Vespa Primavera Touring motorfiets

Je kunt niet meer de oude Vespa LX Touring kopen, de Vespa Primavera Touring is wel nieuw te koop. Als je in het bezit bent van een motorrijbewijs kun je ook eens kijken naar de Touring met 125cc of zelfs 300cc. Hiermee mag je ook op de snelweg rijden. Het spreekt voor zich dat je hiervoor een motorrijbewijs nodig hebt, je moet ook altijd een helm dragen.

 

Een Vespa LX Touring kopen kan je wat geld besparen als je kiest voor een occasion, je kunt ook even doorsparen voor een Vespa Primavera Touring. Het is ook mogelijk een lease contract af te sluiten, dan rijdt je op een splinternieuwe scooter en je betaalt in lage maandelijkse termijnen. Bekijk de mogelijkheden in de webshop of neem even contact op.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/