NetMall
Bedrijven

CBBS ontzorgt ondernemers

CBBS is een bureau dat zich bezighoudt met de online salarisadministratie van bedrijven. Omdat de ontwikkelingen binnen verschillende branches zo snel gaan is het niet altijd makkelijk om hier goed op de hoogte van te zijn. Om de marktbewegingen in de gaten te houden is er veel nauwlettendheid voor nodig. Voor een ondernemer is het niet altijd makkelijk om altijd overal op de hoogte van te zijn. Je houdt je namelijk, naast de zorg over je werknemers ook met heel veel andere dingen bezig. CBBS ontzorgt werknemers van hun loonadministratie. Door dit uit handen te nemen kan de ondernemer zich bezig houden met andere belangrijke dingen.

Er zijn verschillende diensten die CBBS aan ondernemers aanbiedt. Een van die diensten is de salarisservice zoals die net al werd beschreven. Wanneer een ondernemer gebruik maakt van de salarisservice hoeft hij/zij niet meer om te kijken naar de eigen salarisadministratie. Wel heeft de ondernemer natuurlijk wel altijd inzicht in de campagne. Aan de salarisservice kan ook een HR Dashboard aan gekoppeld worden. De hr salarisservice dashboard geeft online een overzicht van de HR gegevens van een bedrijf. Zo kan er op elk moment van de dag inzicht worden verkregen in de gegevens van je werknemer. Hierbij moet je denken aan behaalde diploma’s, contracten maar bijvoorbeeld ook het verzuim. Daarnaast kun je bij CBBS ook de zorgverzekering van je werknemers afsluiten. Dit gebeurd via een zorgcollectief. Hierdoor kan jij als ondernemer je werknemers ook interessante secundaire arbeidsvoorwaarde aanbieden.

Daarnaast biedt CBBS ook consultancy aan ondernemers, juristen en rechtsbijstandsverzekeraars. Hierbij kan er advies worden ingewonnen over loonadministratie en overige cao zaken. CBBS staat er bekend om het ontzorgen van ondernemers. Hierdoor kunnen de ondernemers zich veel beter bezig houden met werkactiviteiten die er daadwerkelijk toe doen. Salarisadministratie kan namelijk heel veel tijd in beslag nemen wat weer ten kosten kan gaan van de belangrijke werkzaamheden.

http://www.cbbs.nl/loonadministratie-schilders-cao/