NetMall
Image default
Dienstverlening

Airport Parking – Waarom veiligheid het belangrijkste is in elke beslissing?

Je kunt uiteraard een goedkopere prijs vinden voor parkeren bij het vliegveld door op het internet op zoek te gaan naar alle mogelijke aanbiedingen en manieren om je auto veilig te parkeren als jij op reis bent.

Zakelijke reizigers zijn, vanwege het feit dat ze veel op reis zijn, beter op de hoogte van de diensten die Eazzypark (voor het parkeren op vliegveld Eindhoven) hen biedt, met de wetenschap dat hun auto bewaakt wordt door een bedrijf dat veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. De meeste vliegvelden zijn hiervoor goedgekeurd, net als enkele parkeerdiensten die veilige parkeerplaatsen aanbieden. Als je op vakantie gaat wil je er zeker van zijn dat je auto veilig is en hoewel prijs natuurlijk belangrijk is bij het bepalen van welke dienst je uiteindelijk kiest, mag op de veiligheid nooit beknibbeld worden.

 

Eazzypark ondergaat jaarlijks een inspectie van de Politie die alle zaken omtrent veiligheid, gezondheid en beveiliging inspecteert. De staat van de hekken, waarbij de hoogte, toegang en procedures worden bekeken, rijbaanmarkeringen, verlichting, receptie, CCTV en 24-uurs bemanning zijn allemaal zaken die onder de loep genomen worden. Dit allemaal onderhouden kost geld en dit moet ook terug te zien zijn in de prijs en hoewel er bedrijven zijn die dit allemaal niet hebben en goedkopere parkeerplekken aanbieden kan de veiligheid en kwaliteit van die bedrijven nooit op dezelfde hoogte staan als bedrijven die wel investeren in voldoende veiligheid.

Er is niets erger voor te stellen dan terug te komen van vakantie om te zien dat de toegangspoort door slechts een enkele ketting op slot gehouden wordt, met geen enkele bewaking in de buurt. Je gaat op vakantie om te ontspannen en niet om je zorgen te maken of je auto er nog wel staat als je terugkomt. Dit schiet het doel wel voorbij.

De beste manier om de juiste parkeerservice te vinden is te kijken naar alle informatie op een vergelijkingswebsite waar alle details van de verschillenden diensten naast elkaar worden gelegd. Als je bijvoorbeeld alle parkeerbedrijven van bijvoorbeeld Eindhoven Airport wilt bekijken zou dat uren kosten vanwege de vele bedrijven rond het vliegveld. Hier biedt een vergelijkingssite uitkomst.

 

 

 

 

https://eazzypark.nl