NetMall
Webdesign

Website bouwer zoeken

Laatst zocht ik naar een website bouwer en kwam ik SiteToGo tegen. Daar vertel ik graag wat meer over. Want bij hun heb ik een prachtige website laten maken. Ik kan hen zeker aanbevelen. Onder andere door het persoonlijke contact wat ik heb gehad met de website bouwer. Daarnaast is de prijs natuurlijk heel erg aantrekkelijk. Want voor een vaste prijs van €450,- krijg je al een heel professionele website. Hij ziet er simpel, maar goed uit. Daarnaast werkt die perfect voor bezoekers. Want inmiddels staat hij al een tijdje online, direct hoog in Google, en krijg ik de eerste aanvragen via de website al binnen. Wat betreft de conversie is die dus in ieder geval heel erg goed!

Hoe heb ik SiteToGo gevonden?

Ik kwam bij SiteToGo terecht omdat ik ging zoeken op het internet. Vervolgens heb ik meerdere webdesign bureau’s met elkaar vergeleken. Met name heb ik naar de website van hun klanten gekeken. Want dat is toch zo ongeveer het belangrijkste natuurlijk! Daarbij heb ik gekeken naar tips voor een goede website. Zodoende viel het mij op dat die van SiteToGo hartstikke goed waren! Er stonden namelijk heel erg veel knoppen met contact opnemen. En dat schijnt heel erg goed te zijn. Want ik las dat mensen behoorlijk lui zijn op het internet. En zodoende gestuurd moeten worden. Dat onder andere door middel van zulk soorten knoppen. Ook werken afwijkende knoppen dan heel erg goed natuurlijk. Aangezien ik een logo heb waar drie kleuren in staan, en één erg goed afwijkt, komt dat natuurlijk mooi uit. Zodoende zou ik een website moeten krijgen met mijn huiskleuren.

Website laten maken

Uiteindelijk heb ik dan ook mijn website laten maken door SiteToGo. En daar ben ik heel erg blij mee. Hij is echt super mooi geworden. En zoals ik al zei heb ik de eerste aanvragen online al ontvangen.