NetMall
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Laatst kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor huis verkopen en terughuren’ tegen op het internet. En die was van Thuisborg. Heel toevallig zat ik daar een paar dagen geleden al op die website omdat ik interesse heb in het laten verzilveren van mijn woning. Zo kan ik mijn huis verkopen en blijven wonen. Daar leg ik in dit blogje graag meer over uit. Ook hoe wij hierop zijn gekomen. Want het is hier in Nederland nog best wel nieuw. Maar in de rest van west-Europa al best populair. Trending zelfs!

Ons huis verkopen en terughuren

In een woonmagazine las ik iets over huis verkopen en terughuren. Daar was ik dan ook direct in geïnteresseerd. Want het klonk interessant! Ik las er over verder en las dat je uit een aantal bedrijven kunt kiezen die jouw huis kopen, of dat een investeerder van hen dat doet, en dat je vervolgens van de nieuwe woningeigenaar het huis terug kunt huren. Ideaal dus! Op die manier krijg je dus het aankoopbedrag terug in handen en kun je alsnog een flinke tijd in hetzelfde huis blijven wonen. Zo heb je dus geen last van een verhuizing. En aangezien wij al verder op leeftijd zijn, is dit natuurlijk een fantastische uitkomst. Want het kapitaal dat wij hebben, zit voornamelijk in het huis gestopt. En kunnen wij dus niet uitgeven…

Thuisborg

Omdat wij hier direct in geïnteresseerd waren, zijn we gaan Googelen op huis verkopen en terughuren. Om vervolgens een bedrijf op te zoeken die ons daarbij kan helpen. En zodoende kwamen wij op Thuisborg.nl! Wij hebben contact met hen opgenomen en meldde dat we graag het huis verkopen en terughuren door hen willen laten regelen.

Uiteindelijk is dat ook fantastisch gelukt! Thuisborg heeft ons er uitstekend bij ondersteund en had het huis in zeer korte tijd al aan een investeerder verkocht. Mocht jij dus ook verzilverd willen wonen, dan kunnen wij Thuisborg.nl van harte aanbevelen!