NetMall
Woning en Tuin

Lamelparket kopen

Recent ging ik bij baxhouthandel.com lamelparket kopen. Maar hoe heb ik Bax Houthandel gevonden en waarom heb ik voor dit bedrijf gekozen voor mijn lamelparket. In dit blogje laat ik je weten hoe ze mij hebben geholpen en uitleggen hoe het komt dat de prijzen zo laag zijn t.o.v. van de concurrenten. Ik kan je alvast vertellen dat het zeker niets met de kwaliteit te maken heeft. Lees snel verder als je alles wilt weten.

Houten vloer kiezen

Uiteindelijk moest ik dus een houten vloer kiezen en heb ik voor lamelparket gekozen. Maar hoe ben ik daarop gekomen? Ik ben gaan zoeken op het internet naar houten vloeren. En had daarvoor al enkele programma’s op tv gezien die over interieur en woninginrichting gingen. En daar zag ik de meest mooie voorbeelden. Precies zoals ik het ook voor ogen heb! Maar hoe vind ik die nu bij een vloerenwinkel? Daarom ben ik dus op het internet naar houten vloeren gaan zoeken. En al gauw kwam ik de website van Bax Houthandel tegen. Daarvoor had ik er al velen gezien. Maar allemaal niet met de soorten hout die ik graag wil hebben. Of hoe ik het er graag uit wil hebben zien. Maar bij Bax Houthandel was dat anders! Want daar zag ik bij de houtsoorten een heel groot overzicht.

Vloer laten leggen

Ik heb die dan dus ook besteld. En ze kwamen de volgende dag al alles opmeten om vervolgens de houten vloer op maat te zagen. En twee weken lag deze al in mijn woning. Ideaal! Ik kan iedereen Bax Houthandel dan dus ook van harte aanbevelen. Helemaal als jij een goedkope vloer wilt van een zeer hoge kwaliteit. Alles komt rechtstreeks uit de fabriek dus dat verklaart ook zeker alle goedkope producten! Je hoeft dus niet bang te zijn voor kwalitatief slechte vloeren