NetMall
Zakelijke dienstverlening

Goedkoop stemkastjes huren

Ik organiseer een evenement en wil ik stemkastjes huren bij intervote.nl. Het evenement is in de buurt van Veenendaal. En het gaat om een auto evenement. Ik ben eigenaar van meerder autodealers en ben benieuwd naar de bevindingen van mijn klanten en wat zij vinden van mijn aanbod. Daarom wil ik tijdens dit evenement gebruik maken van stemkastjes om een klein marktonderzoekje te gaan doen. Om zo achter de bevindingen van mijn klanten te komen. Tijdens het onderzoek ga ik veel vragen, wil je weten wat? Lees dan deze blog door en hopelijk ben je overtuigd om ook stemkastjes te huren bij intervote.

Stemkastjes huren

Naar aanleiding van wat google werk kwam ik intervote.nl tegen waar ik stemkastjes huren intypte. Op de site staat veel informatie over: waarom je bij intervote moet huren, usp, kernwaarden, prijzen, wat voor diensten ze aanbieden en er staat een contactformulier op. Ik wil tijdens het marktonderzoek onderzoeken wat de klanten van mijn aanbod qua auto’s vinden, wat de uitstralingen van de panden is wat ze van de werknemers vinden. Ga zo maar door.  Inmiddels is het evenement voorbij en het was een waar succes. De klanten reageerde geweldig en allemaal deden ze mee met het marktonderzoek. Ze zijden allemaal dat het een groot succes was en dat ze dit zeker vaker zouden doen op deze manier. De belevenis is super maar ook het resultaat. Door dit onderzoek weet ik meer over mijn klanten en weet ik wat ze van mijn bedrijf vinden.

De belevenis speelt een grote rol bij het gebruik maken van de stemkastjes huren. Wil jij ook een anoniem markt onderzoek doen? En wil jij ook weten wat je klanten van je product vinden? Dan is het zeker een aanrader om gebruik te maken van de kastjes. Het resultaat is geweldig en de kastjes zijn niet duur om te huren. Ik zou intervote zeker aanraden.