NetMall
Vervoer en transport

Touringcar huren bij Noot.nl

Laatst kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor touringcar huren’ tegen, van Noot.nl. En daar was ik direct in geïnteresseerd! Want heel toevallig was ik een paar dagen geleden al op zoek naar een touringcar. Maar staakte ik mijn zoektocht omdat er iets anders tussendoor kwam. Dus eigenlijk komt het heel mooi uit dat ik nu deze advertentie tegenkwam! Want daardoor werd ik er direct aan herinnerd dat ik een touringcar moet gaan huren. Maar waarvoor eigenlijk? En hoe vond ik Noot recent? Op die vragen geef ik in dit artikel een antwoord. En natuurlijk hoe het vervoer was gegaan.

Touringcar huren Googelen

Ik ging Googelen op touringcar huren, om vervolgens vele touringcarbedrijven tegen te komen. En een daarvan was dus Noot Personenvervoer! Daar las ik op de website dat zij voor vele verschillende activiteiten in te zetten zijn door middel van een touringcar die ons vervoert naar de bestemming toe. Alleen wisten wij nog helemaal niet waar wij naartoe wilden gaan. Wij zijn een vereniging met met name ouderen die een aantal keer per jaar een dagje uit gaan. Maar waar zouden we dit keer naartoe gaan? Daar kregen wij al heel snel antwoord op! Want op de website van Noot zag ik nu dat je kunt kiezen uit een heel overzicht van mogelijke bestemmingen voor een dagje uit. Zo ook een bezoekje aan het openlucht museum in Arnhem. En daar was ik direct in geïnteresseerd! Want daar zijn wij in ieder geval als groep nog nooit langs geweest.

En Noot kon door de contacten die zij daar hebben het hele dagje uit organiseren. Zo zo8uden wij daar dus geen werk aan hebben!

Dagje uit

Wij hebben door Noot alles dan ook laten regelen. En kunnen dat voor anderen zeker van harte aanbevelen!