NetMall
Vervoer en transport

Nieuwe snorscooter gekocht

In de lente had ik een tweedehands snorscooter gekocht voor belachelijk weinig geld. De scooter had wat krassen hier en daar en het was een oude 2 takt, maar hij reed verder goed. Ik reed zelfs op de scooter naar huis, dat heeft ruim twee uur geduurd. Dit hield ‘ie prima vol. Echter merkte ik na een paar maanden dat de scooter steeds meer gebreken had. Toen ging ik op zoek naar scooter Lelystad voor een nieuw model.

Het begon bij mijn scooter met een simpele bougie vervangen, maar er bleek van alles mis mee te zijn. De remmen moesten vervangen worden, ook de cilinderkop en de zuiger moesten vervangen worden. Toen raadde mijn monteur aan om ook gelijk de rolletjes en veertjes te vervangen. Toen was ik het zat. Het was tijd voor een nieuwe scooter Lelystad. Aangezien ik elke dag tot 5 uur aan het werk ben, heb ik geen tijd om met het openbaar vervoer naar een andere stad te gaan. Toen ging ik googlen naar scooter Lelystad en toen vond ik Polderscooter. Polderscooter zit niet in Lelystad, maar wel in Dronten, wat ook wel te doen is. Aangezien er maar een handjevol goede scooters zijn, is het voor mij niet heel erg van belang waar ik deze koop. Hoe dichterbij hoe beter. Dus ik ging kijken bij Polderscooter.

Polderscooter in Lelystad

Polderscooter had een hele mooie Piaggio staan, een groter model, wat wel bij mij past, aangezien ik best lang ben. Ik was gelijk verliefd en heb een wit exemplaar gekocht. Een week later mocht ik mijn nieuwe scooter ophalen. Toen reed ik vanaf Dronten op de scooter Lelystad in. Wat een fijn ding! Ik ben super tevreden. Dus ben je op zoek naar een scooter Lelystad, kijk niet verder, ga gewoon langs bij Polderscooter. Volgens mij kun je zelfs via de website een scooter bestellen. Dat is handig als je niet veel tijd hebt.