NetMall
Sport

Naar Van Schaik voor personal trainer Ede

Ik zocht recent naar een personal trainer Ede en kreeg de tip om eens te gaan kijken bij Van Schaik Personal Training. Een vriend van mij is namelijk bezig met topfit te worden. En daar heb ik ook zeker interesse in! Dat doet hij allemaal onder begeleiding van een personal trainer van Van Schaik Personal Training. En aangezien ik daar zelf ook interesse in heb, heb ik besloten om contact met hen op te nemen.

Personal trainer Ede

Toen ik op personal trainer Ede ging googelen kwam ik ook al als allereerste Van Schaik Personal Training tegen. Dus het bleek in ieder geval een best grote partij te zijn! Vervolgens ben ik daar naartoe gegaan en zag ik dat zij met name veel buiten in de natuur werken. En juist expres minder in een sportschool, omdat dat veelal is voor het echt spiermassa kweken. En de personal training waar ik naar zoek is meer om gezonder en fitter te worden. Met indirect als resultaat minder stress te hebben. Zodoende dat ik ook zo blij was dat ik positieve recensies hoorde over Van Schaik Personal Training.

Persoonlijk schema

Ik heb dan ook een persoonlijk schema opgesteld met een medewerker van Van Schaik Personal Training. Ik gaf namelijk aan daar zeker in geïnteresseerd te zijn! En vervolgens hebben wij gekeken naar wat ik interesse oefeningen vind en welke minder. Zodoende is daar een heel mooi voorstel uitgekomen met iedere maand een ander schema. En dat wordt uiteraard steeds zwaarder om de vooraf afgestelde doelen te behalen!

Momenteel zijn we er al een aantal weken mee bezig. En ik voel mij al werkelijk veel fitter! Ook ben ik meer afgevallen en heb ik toch ook spiermassa weten te kweken. Mocht jij een personal trainer Ede nodig hebben, dan kan ik hen zeker aanbevelen!