NetMall
Dienstverlening

Afscheid collega

Op de website van Jilster ga ik een afscheid collega tijdschrift maken. Helaas moet ik namelijk afscheid gaan nemen van mijn collega, die ergens anders gaat werken. Maar omdat wij op deze afdeling, waar zij ook werkte, vele jaren met haar hebben samengewerkt, willen wij graag een leuk en origineel cadeau geven. En toen ben ik op het internet gaan zoeken naar iets leuks. In dit blogje leg ik graag over wat ik precies heb gevonden en hoe ik daar op kwam.

Googelen op afscheid collega

Allereerst ben ik gaan Googelen op afscheid collega. Hier zag ik allerlei verschillenden dingen. Dingen zoals afscheid collega gedicht, maar ook zag ik Jilster.nl er tussen staan. Er stond bij dat je daar je eigen magazine kunt maken. Dit lijkt mij een hartstikke leuk en origineel cadeau! In plaats van gewoon een kaartje met een gedicht erop. Daarom besloot ik om een kijkje te gaan nemen op de website van Jilster. Er stond direct een titel met daarop dat je het afscheid van een collega onvergetelijk kunt maken. Dat door tijdschrift te maken. Je kunt het tijdschrift in hun systeem zelf helemaal ontwerpen. Zo kun je het dus erg persoonlijk maken. Zoals met foto’s die tijdens zowel werktijd als vrije tijd gemaakt zijn. Maar ook leuke anekdotes en verhalen van collega’s. Dit lijkt mij, en ook mijn collega’s, een hartstikke leuk idee!

Tijdschrift maken bij Jilster

Vervolgens zijn wij begonnen met het maken van het tijdschrift bij Jilster. Allereerst hebben wij alle anekdotes verzameld. Verhalen die mijn oud-collega en wij, of een andere collega, nooit meer zullen vergeten! En dat allemaal samengebundeld in één magazine. Daarnaast werden er bij de verhalen ook vele foto’s meegeleverd. Het tijdschrift zou dus in ieder geval vol komen te staan.

Het tijdschrift was al snel af en wij hebben het tijdens het afscheid van mijn collega gegeven. En ze was er heel blij mee en vond het erg leuk om de onvergetelijke verhalen van op de werkvloer samengebundeld te hebben in een tijdschrift van Jilster.