NetMall
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een evenement met een groen tintje? Dit is de locatie voor jou!

Bent u op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Je bent bij ons aan het juiste adres!Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park, bijvoorbeeld. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek ons

Om unieke concepten op te halen met uw personeel helpen wij jou. Wij bieden namelijk de perfecte unieke locatie om het brein van uw personeel te prikkelen. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben we een hele grote ruimte voor 100+ gasten. Deze ruimte is geschikt voor het geven van  presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. U heeft ook de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en  een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop.  Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de  ODS Container of de Finch. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken. 

Duurzaam en circulair in 1 ruimte


Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is volledig doorgevoerd in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En trots dat zijn we zeker. Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Neem voor alle informatie contact met on sop.  

In omgeving amsterdam een circulaire ruimte huren

u kunt bij ons terecht voor grote en kleine evenementen of bijeenkomsten. We hebben vele verschillende werkruimtes die volledig zijn aan te passen op uw wensen. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Ook dit is naar wens in te vullen. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. We vertellen u graag alles over alle opties!

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/