NetMall
Image default
Zakelijke dienstverlening

De juiste verlichting kan bijdragen aan meer omzet!

LED verlichting wordt steeds vaker gebruikt als winkelverlichting vanwege de vele voordelen die het biedt. Het is de ideale keuze is voor winkels en bij correcte inzet en plaatsing van de armaturen kan LED zelfs bijdragen aan een betere klantervaring en meer omzet. LED Design Holland is specialist op het gebied van LED verlichting voor zakelijke toepassingen. Vraag een gratis lichtplan aan voor jouw bedrijf!

Verlichting in de winkel

Het eerste voordeel van LED verlichting als winkelverlichting is dat het een betere kleurweergave biedt dan traditionele verlichting. LED verlichting heeft een hogere CRI (Colour Rendering Index) dan gloeilampen en TL-buizen, wat betekent dat de kleuren van de producten in de winkel beter worden weergegeven. Dit is vooral belangrijk in winkels die afhankelijk zijn van het uiterlijk van hun producten, zoals kledingwinkels en juweliers.

Een ander voordeel van LED verlichting retail is dat het richtbaar is en licht kan worden gericht op specifieke delen van de winkel, zoals productdisplays en aanbiedingen. Dit kan bijdragen aan een betere klantervaring door de aandacht te vestigen op bepaalde producten en het creëren van een sfeer die past bij de branding van de winkel. Ons assortiment armaturen is ruim. Voor iedere winkelstijl hebben we passende armaturen in verschillende kleuren.

Gaat lang mee

LED verlichting heeft ook een veel langere levensduur dan traditionele verlichting, waardoor het minder vaak vervangen hoeft te worden. Dit betekent dat er minder onderhoud nodig is en dat de kosten van vervangingen en reparaties worden verlaagd. Bovendien verbruikt LED verlichting minder energie, wat kan leiden tot aanzienlijke besparingen op energierekeningen.

Een ander voordeel van LED verlichting is dat het kan worden afgestemd op de gewenste kleurtemperatuur, waardoor de sfeer in de winkel kan worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Een warmere kleurtemperatuur kan bijvoorbeeld een gezelligere sfeer creëren, terwijl een koelere kleurtemperatuur kan zorgen voor een meer professionele uitstraling.

Alles automatisch, van etalage tot counter

Ten slotte biedt LED verlichting ook de mogelijkheid om gebruik te maken van slimme verlichtingstechnologieën, zoals DALI-lichtmanagement, om de verlichting te automatiseren en energie te besparen. Dit kan worden bereikt door middel van sensoren die detecteren wanneer er niemand in de winkel, magazijn of pasruimte is en de verlichting automatisch uitschakelen om energie te besparen.

Door het gebruik van LED verlichting kunnen winkels niet alleen hun kosten verlagen, maar ook een betere klantervaring bieden en hun omzet verhogen. Ook goed advies ontvangen? Neem contact op met LED Design Holland.

https://www.leddesignholland.nl/