NetMall
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau voor mijn bedrijf

Ja hoor, het was weer eens zo ver. Ik moest een incassobureau voor mijn bedrijf inschakelen. Deze keer heb ik gekozen voor incassoadvocaten.nl. Ik heb al vaker zeer goede verhalen gehoord over dit bureau en daarom wilde ik kijken of het met mij net zo gemakkelijk zou verlopen als met klanten die ik daarover heb gesproken. Ik hoop dat ik mijn geld lekker snel ontvang en daarna gewoon weer verder kan gaan met een prettige samenwerking. In dit blogje lezen jullie wat er allemaal is gebeurd en lees je verder natuurlijk ook hoe de samenwerking met het incassobureau is verlopen. Want daar ging het natuurlijk allemaal om. Mocht je nog opmerkingen hebben en/of een ander goed bureau te kennen, laat het me dan weten in een reactie.

 

Van Loon Incassoadvocaten

Ik ben dus de samenwerking aangegaan met Van Loon Incassoadvocaten van de website incassoadvocaten.nl. Zij hebben een mailtje gestuurd naar de debiteur en daar heeft de klant gek genoeg snel op geantwoord. Zij hebben namelijk beloofd mij binnen een week de rekening te betalen. Jammer genoeg gebeurde dit niet. Straks lees je over hoe het uiteindelijk is verlopen en of ik tevreden was met incassoadvocaten.nl als incassobureau. Maar de klant kwam de afgesproken periode niet na en moesten we dus nog een keer extra achter de klant aan, zeer vermoeiend dus. Gelukkig kwam alles goed en heeft de klant na drie weken alsnog betaald. Ze zeiden dat ze zich geïntimideerd voelden door het incassobureau terwijl er helemaal niets geks aan de hand was.

 

Ervaring met incassobureau

Mijn ervaring met incassobureau incassoadvocaten.nl is goed. Ondanks dat het even duurde hebben ze het zeer goed opgepakt en er voor gezorgd dat ik mijn geld heb gekregen. Hierbij raad ik dus ook zeker incassoadvocaten.nl aan als uw incassobureau.