NetMall
Image default
Zakelijk

Vergaderruimte Eindhoven

Het klinkt gek maar het is een waarheid als een koe; de beste vergaderruimte in Eindhoven vind je in Sint-Michielsgestel, in De Ruwenberg om precies te zijn. De Ruwenberg is gesitueerd tussen Eindhoven en Den Bosch en biedt alles waaraan een moderne vergaderruimte moet voldoen. Jij en je gasten parkeren er nog gratis en je bent er echt van alle gemakken voorzien.

Voor kleine en grote, langdurige vergaderingen ga je naar De Ruwenberg

Het maakt De Ruwenberg niets uit met hoeveel mensen je komt. Er is ruimte voor twee, maar even goed voor 450 mensen en ook de duur van de vergadering is het moderne conferentiecentrum om het even. Mocht je een aantal dagen vergaderen, dan is het wellicht interessant een complete vleugel af te huren. Dan krijg je bovendien de beschikking over 66 hotelkamers, een aantal zalen, een eigen lounge en een eigen terras. Je kunt het uiteraard ook kleinschaliger houden. Overigens kun je als je kiest voor vergaderen met overnachten ook gebruik maken van onder meer de wellness faciliteiten die De Ruwenberg je na de vergadering kan bieden.

De zalen beschikken over voldoende flipovers en projectoren

De locatie? Die is indrukwekkend te noemen, midden op een uniek landgoed en omringd door de mooiste natuur. Als deze locatie niet inspireert, doet geen enkele locatie dat. De verschillende ruimtes zijn uitgerust op het houden van een vergadering en dus kun je een beroep doen op flipovers en projectoren, mocht dit noodzakelijk zijn. Behalve de ideale vergaderruimte in Eindhoven, is het conferentiecentrum ook geschikt voor het organiseren van evenementen, trainingskampen en teambuilding uitjes. Rondom zijn alle faciliteiten aanwezig om actief bezig te kunnen zijn, al kun je ook prima genieten van de faciliteiten die de Ruwenberg te bieden heeft in de vorm van onder meer een indoor zwembad en een afdeling wellness.