NetMall
Image default
Zorg

Veel persoonlijk contact bij de verloskundige praktijk in Nijmegen West

De verloskundige praktijk in Nijmegen West werkt geheel met een nieuw concept. Het is een kleinschalige praktijk waar  het persoonlijke contact als een van de belangrijkste waarde wordt gezien. Wanneer je zwanger wordt weet je al dat er een hele hoop op je af gaat komen, maar zeker wanneer je de periode in gaat wanneer het steeds dichterbij komt. Om het kort te houden is het zo dat vanaf het moment dat je erachter komt dat je zwanger bent, tot en met een tijdje na de zwangerschap je veel aan je hoof hebt. Daar wil je natuurlijk graag  bij geholpen en ook door mensen die hier veel verstand van hebben en weten wat er moet gebeuren in de diverse periodes van de zwangerschap. De verloskundige praktijk in Nijmegen West beschikt over professioneel een ervaren verloskundige die het werk onwijs leuk vinden en je met veel liefde helpen om het traject goed door te komen. 

Project

Zeker wanneer je jouw eerste kindje krijgt is alles nog helemaal nieuw en kan je bij de verloskundige praktijk in Nijmegen West terecht voor deskundige hulp hierbij. Verschillende fasen in je zwangerschap zijn onderdelen van de hulp waarbij de verloskundige praktijk in Nijmegen West je helpt en daarnaast ook bij de bevalling en de zorg van het kindje. Wanneer je van plan bent zwanger te worden en het niet lukt kan je naar de verloskundige praktijk in Nijmegen West, en natuurlijk wanneer je al zwanger bent ben je van harte welkom om hier je zwangerschap te gaan volgen. 

Kinderwens

Als je geen kindje kunt krijgen is dit natuurlijk helemaal niet zo leuk en wil je toch alles proberen om te zorgen dat je wel een kindje kunt krijgen. Door middel van een consult kan er worden gekeken naar de mogelijkheden ie er zijn op dat gebied. Je wordt geadviseerd door een deskundige en daarna kan er een plan worden opgesteld.